Ο Joey Chestnut κερδίζει τον ανδρικό διαγωνισμό φαγητού χοτ ντογκ την 4η Ιουλίου με 62 χοτ ντογκ και ψωμάκια


Οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι για το Nathan’s Hot Dog Eating Contest

Ο Τζόι ο καστανολύκος έπεσε κάτω 62 Χοτ ντογκ και ψωμάκια Nathan’s Famous Fourth of July Hot Dog Eating Contest 10 λεπτά για να κερδίσει τον ανδρικό διαγωνισμό για 16η φορά την Τρίτη. Ο πρωταθλητής τρώγων, με το παρατσούκλι “Τζαζ”, είναι περισσότερο από ικανός να φάει 76 χοτ ντογκ και ψωμάκια, ένα ρεκόρ που σημείωσε στην εκδήλωση της Ημέρας Ανεξαρτησίας του 2021.

Ο αγώνας των ανδρών καθυστέρησε σχεδόν δύο ώρες μετά την καταιγίδα που έπληξε το Coney Island της Νέας Υόρκης, το απόγευμα της Τρίτης. Ερωτηθείσα για τα χτυπήματα φωτισμού στο Κόνι Άιλαντ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης είπε στο CBS News ότι ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ηλεκτροπληξία.

Ερωτηθείς για την καθυστέρηση του καιρού μετά τη νίκη, ο Chestnut είπε ότι ήταν «συναισθηματικά ένα τρενάκι του λούνα παρκ» και ότι «όλοι ήταν μπερδεμένοι» από την αναμονή.

Ο υπερασπιζόμενος πρωταθλητής Joey Chestnut ζητωκραυγάζει μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον διάσημο τέταρτο διεθνή διαγωνισμό Hot Dog Eating του Nathan στις 4 Ιουλίου 2023 στο Coney Island στην περιοχή του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Alexey J. Rosenfeld/Getty Images


Ήλπιζε να καταρρίψει το ρεκόρ του 2021, αλλά αντίθετα έχασε μόλις 63 χοτ ντογκ και ψωμάκια. Κατάπιε πέρυσι. «Δεν συνήλθε», είπε, αλλά και πάλι ένιωθε καλά.

«Μου έχει μείνει χώρος, οπότε πάω να πιω μερικές μπύρες», είπε ο Chestnut.

Για να εξασφαλίσει την όγδοη συνεχόμενη νίκη του, ο Chestnut κατανάλωσε μία Υπολογίζονται 18.600 θερμίδες. Όσο για το δείπνο του στις 4 Ιουλίου; «Απόψε είναι υγρή τροφή», είπε.

Το Chestnut, 39, κέρδισε 14 χοτ ντογκ και ψωμάκια. Ο Jeffrey Esper, 48, τερμάτισε δεύτερος με 49, ενώ ο James Webb, 34, τερμάτισε με 47.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Miki Sudo έβαλε 39,5 χοτ ντογκ και ψωμάκια σε 10 λεπτά για να κερδίσει το γυναικείο γεγονός για ένατη φορά. Ο Sudo δεν κατάφερε να σπάσει το δικό του ρεκόρ με 48,5 χοτ ντογκ και ψωμάκια, το οποίο σημείωσε στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας το 2020.

Ο Miki Sudo διαγωνίζεται στον διάσημο Nathan’s Fourth of July International Hot Dog Eating Contest στο Coney Island στις 4 Ιουλίου 2023 στη Νέα Υόρκη.

Reuters/Amr Alfiqi


Ο Sudo, 37 ετών, αντιμετώπισε σκληρό ανταγωνισμό από τον 27χρονο Mayoi Ebihara, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος αφού έφαγε 33,5 χοτ ντογκ και ψωμάκια. Η Michelle Lesko, 39, τερμάτισε τρίτη σε 24,25 τρώγοντας χοτ ντογκ και ψωμάκια.

Αφού κέρδισε το Sudo, είπε ότι ο τελικός της απολογισμός δεν ήταν ακέραιος λόγω του ψωμιού, το οποίο ούτε εκείνη ούτε ο Lesko πίστευαν ότι ήταν δικό τους. Οι αξιωματούχοι αποφάσισαν τελικά ότι ήταν του Sudo.

«Θέλω να μάθει ο κόσμος ότι δεν θα είχα αφήσει μισό χοτ-ντογκ στο τραπέζι», είπε.

Οι Sudo και Ebihara φάνηκαν να τερματίζουν πολύ κοντά στο τέλος του αγώνα που μεταδόθηκε ζωντανά, με τα ανεπίσημα αποτελέσματα να τους χωρίζουν κατά 1. Ο Sudo είπε ότι η διατροφή του Ebihara τράβηξε το μάτι του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. «Την κοιτούσα και δεν ήθελα ποτέ να το κάνω αυτό», είπε.

Καθώς οι κριτές μέτρησαν τα επίσημα αποτελέσματα, κουβέντιασαν, έσφιξαν τα χέρια και αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον προτού η Sudo ανακηρυχθεί νικήτρια από 15 γυναίκες.

Πέρυσι, το Sudo γυάλισε 40 χοτ ντογκ και ψωμάκια για να κερδίσει τον διαγωνισμό.

Ο Mayoi Ebihara και ο Miki Tsudo διαγωνίζονται στον διάσημο διαγωνισμό Nathan’s Fourth of July International Hot Dog Eating Contest στο Coney Island στις 4 Ιουλίου 2023 στη Νέα Υόρκη.

Reuters/Amr Alfiqi


READ  4 λόγοι για να σηκωθείς, 4 λόγοι για να σταθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *