Ο Dow Jones πέφτει μπροστά από τα λεπτά της Fed. Meta σχέδιο για την κυκλοφορία του «Twitter Killer» | Investor Business Daily

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε την Τετάρτη ενόψει των λεπτών της τελευταίας συνεδρίασης πολιτικής της Federal Reserve. Meta πλατφόρμες (Μετα) Ο ανταγωνιστής του στο Twitter ετοιμάζεταιΟνομάζεται Threads, έκανε το ντεμπούτο του την Πέμπτη.




Χ



Την Τετάρτη, τα πρακτικά της Fed βγαίνουν στις 2 μ.μ. ET. Θα μπορούσαν να ρίξουν φως στο γιατί οι προβλέψεις των υπευθύνων χάραξης πολιτικής μολύβιζαν για δύο ακόμη αυξήσεις επιτοκίων.

Αργότερα αυτή την εβδομάδα, η έκθεση για τις θέσεις εργασίας του υπουργείου Εργασίας την Παρασκευή εφιστά την προσοχή. Οι οικονομολόγοι προέβλεψαν περίπου 200.000 θέσεις εργασίας και πτώση του ποσοστού ανεργίας στο 3,6%.

Χρηματιστήριο σήμερα

Οι μετοχές της Meta σημείωσαν άνοδο 0,5% στις πρωινές συναλλαγές. Η ιστοσελίδα των κειμένων της, η οποία αναφέρεται ως α “Twitter Killer” θα λανσαριστεί κάτω από την ομπρέλα της πλατφόρμας social media Instagram. Αν και το ντεμπούτο του δεν είναι μέχρι την Πέμπτη, Η διεπαφή Ιστού είναι πλέον διαθέσιμη Για Μελέτη.

Το ηλεκτρικό όχημα είναι ένας γίγαντας Tesla (D.S.L.AΕνισχύθηκε 0,1% το πρωί της Τετάρτης. Ο Dow Jones είναι ένας τεχνολογικός γίγαντας μήλο (APL) και Microsoft (MSFT) τετράγωνο μετά το άνοιγμα του σημερινού χρηματιστηρίου.

Άλλοι ηγέτες στο ράλι του χρηματιστηρίου περιλαμβάνουν την Google-parent επιστολές (Google) Οι μετοχές της Alphabet εκτινάχθηκαν στα ύψη.

Chipotle Mexican Grill (CMG), Dynatrace (TD), MongoDB (MTP), Lam Research (LRCX) και Nvidia (NVDA) — καθώς και οι μετοχές Dow Jones JP Morgan Chase (JPM), Visa (V) και Salesforce (CRM) — είναι μία από τις καλύτερες μετοχές για παρακολούθηση στην τρέχουσα ανοδική τάση της χρηματιστηριακής αγοράς.

Η Tesla είναι μια μετοχή IBD Leaderboard, η Lam Research είναι μια μετοχή IBD Swing Trader, ενώ η Nvidia εμφανίζεται στη στήλη Μετοχές κοντά σε ζώνη αγοράς αυτής της εβδομάδας. Το Dynatrace είναι το πιο πρόσφατο IBD Stock of the Day.


Το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο της IBD MarketDiem παρέχει ιδέες δράσης για μετοχές, επιλογές και κρυπτογράφηση στα εισερχόμενά σας


Dow Jones σήμερα: Τιμές πετρελαίου, αποδόσεις ομολόγων

Μετά το άνοιγμα της καμπάνας την Τετάρτη, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε 0,5%, ενώ ο S&P 500 υποχώρησε 0,4%. Το βαρύ για τεχνολογία Nasdaq composite κινείται πτωτικά 0,3% στην πρωινή δράση.

READ  Ο Tesla συμβιβάζεται με την οικογένεια του μηχανικού της Apple που σκοτώθηκε σε συντριβή του αυτόματου πιλότου

Μεταξύ των αμερικανικών χρηματιστηρίων, το Nasdaq 100 tracker Invesco QQQ Trust (QQQΔιαπραγματεύτηκε με πτώση 0,4%, ενώ ο SPDR S&P 500 ETF (κατασκοπεία) έχασε 0,45% νωρίς την Τετάρτη.

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου των ΗΠΑ αυξήθηκε στο 3,86%. Η απόδοση 10 ετών δοκιμάζει το πρόσφατο υψηλό της, που σημειώθηκε στα τέλη Μαΐου. Η απόδοση ανήλθε στο 3,85% τη Δευτέρα.

Μετά από μια μικρή υποχώρηση τη Δευτέρα, οι τιμές του πετρελαίου ανέκαμψαν το πρωί της Τετάρτης. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του West Texas Intermediate αυξήθηκαν περίπου 2% και διαπραγματεύθηκαν πάνω από τα 71 δολάρια το βαρέλι.

Τη Δευτέρα, παρά την είδηση ​​ότι οι τιμές του πετρελαίου μειώθηκαν Η Σαουδική Αραβία είπε ότι θα επεκτείνει Η παραγωγή της μειώνεται τον Αύγουστο και η Ρωσία ανακοινώνει ότι θα μειώσει την παραγωγή της κατά 500.000 βαρέλια την ημέρα τον επόμενο μήνα. Η συνεδρίαση του ΟΠΕΚ ξεκινά την Τετάρτη.

Χρηματιστηριακή δραστηριότητα

Τη Δευτέρα, ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,1%, ενώ ο σύνθετος Nasdaq σημείωσε άνοδο 0,2%. Και οι δύο έχουν φτάσει στο υψηλότερο κλείσιμό τους από τον Απρίλιο του 2022. Ο δείκτης Dow Jones Industrial Average ήταν σχεδόν σταθερός, αλλά έφτασε στο υψηλότερο κλείσιμό του από τις 2 Δεκεμβρίου.

“Η εξάμηνη άνοδος του σύνθετου (Nasdaq) 31,7% ήταν το καλύτερο πρώτο εξάμηνο οποιουδήποτε έτους από το 1983, σύμφωνα με στοιχεία της Dow Jones Markets. Ο Nasdaq 100 με εστίαση στη μεγάλη κεφαλαιοποίηση σημείωσε άνοδο 38,8%. Πρώτο εξάμηνο στην ιστορία.”

Καθώς η χρηματιστηριακή αγορά σημειώνει νέα υψηλά φέτος, είναι μια σημαντική στιγμή να διαβάσετε τη στήλη The Big Picture του IBD.


Πέντε καλύτερες μετοχές Dow Jones για αγορά και παρακολούθηση τώρα


Μετοχές Dow Jones για παρακολούθηση: JPMorgan, Salesforce, Visa

Ο ηγέτης της Dow Jones Bank, JPMorgan, κινήθηκε πάνω από το σημείο αγοράς σταθερής βάσης των 143,37 κατά τη διάρκεια της κλήσης κερδών της Δευτέρας. Η περιοχή αγοράς 5% ανεβαίνει στα 150,54. Οι μετοχές της JPM υποχώρησαν 0,5% το πρωί της Τετάρτης.

Η Salesforce κατάφερε να σταθεροποιηθεί μετά από μια σειρά μειώσεων εσόδων. Τώρα δοκιμάζει υποστήριξη στη γραμμή 50 ημερών. Σύμφωνα με την ανάλυση του IBD Leaderboard, η MegaCap Technology προηγουμένως διέσχισε ένα ζεύγος εναλλακτικών εγγραφών στις 194.01 και 200.10.

READ  Ο Γουόρεν Μπάφετ της Berkshire Hathaway φάνηκε να δέχεται ένα χτύπημα στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν

Τις τελευταίες εβδομάδες, η μετοχή έφτασε σε ζώνη κέρδους 20% από μια είσοδο 178,94 cup-with-handle. Η μετοχή CRM υποχώρησε 0,3% το πρωί της Τετάρτης.

Η Visa, ηγέτης πληρωμών, διαπραγματεύτηκε πάνω από μια σταθερή βάση 235,57 σημείων αγοράς με άνοδο 0,2% τη Δευτέρα. Το όριο αγοράς ξεπερνά τα 247,35. Η μετοχή V έχασε 1,2% νωρίς την Τετάρτη.


4 καλύτερες αναπτυξιακές μετοχές για αγορά και παρακολούθηση Ράλι χρηματιστηρίου


Οι καλύτερες μετοχές για αγορά και παρακολούθηση: Chipotle, Dynatrace, MongoDB, Lam Research

Σύμφωνα με την αναγνώριση μοντέλων της IBD MarketSmith, η μετοχή της Chipotle Leaderboard Watch List της IBD προσπαθεί να ξεπεράσει το σημείο αγοράς 2.139,88 της επίπεδης βάσης. Υπήρχε επίσης μια αρχική είσοδος στις 2.092,51 λόγω της γραμμής τάσης. Το Chipotle είναι το πιο πρόσφατο IBD Stock of the Day. Η μετοχή της CMG υποχώρησε 0,6% το πρωί της Τετάρτης.

Η εταιρεία κατασκευής λογισμικού Dynatrace έχει αναπτύξει ένα μοτίβο γραφήματος αυστηρότερου τριών εβδομάδων που υποδεικνύει μια σύντομη ενοποίηση όπου οι θεσμικοί επενδυτές σταματούν τις αγορές τους. Οι μετοχές απέχουν περίπου 3% από την πρόσφατη είσοδο τους στα 52,99. Οι μετοχές του ΤΤ υποχώρησαν 0,8% το πρωί της Τετάρτης.

Η μετοχή της IBD Swing Trader Lam Research κινήθηκε πάνω από το αρχικό σημείο αγοράς των 615,80 και ένα σφιχτό σχέδιο τριών εβδομάδων με είσοδο 630,72 κατά τη διάρκεια των κερδών της περασμένης εβδομάδας. Η μετοχή της LRCX υποχώρησε 0,8% στις αρχές της Τετάρτης.

Η MongoDB διαπραγματεύτηκε στενά μετά την πρόσφατη αύξηση των κερδών της, δίνοντάς της μια νέα είσοδο. Οι μετοχές βρίσκονται πάνω από ένα δυναμικό τριών εβδομάδων που έδειξε σημείο αγοράς στις 398,89, ενώ οι επιθετικοί επενδυτές θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιήσει μια είσοδο στη γραμμή τάσης γύρω στο 386. Οι μετοχές της MDB υποχώρησαν 1,2% το πρωί της Τετάρτης.


Μάθετε πώς να χρονομετράτε την αγορά με τη στρατηγική αγοράς ETF της IBD


Οι καλύτερες μετοχές για αγορά και παρακολούθηση στο χρηματιστήριο

Αυτές είναι τέσσερις από τις καλύτερες μετοχές για αγορά και παρακολούθηση στη σημερινή χρηματιστηριακή αγορά, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη Dow Jones.

Ονομα της εταιρείας Σύμβολο Τέλειο σημείο αγοράς Τύπος σημείου αγοράς
ASML (ASML) 683,18 Κύπελλο με λαβή
Salesforce (CRM) 200,00 Ενσωμάτωση
Cloudflare (καθαρά) 66,20 Διπλός πάτος
έτος (έτος) 75,45 Κύπελλο με λαβή
READ  Packers, Jets κινούνται προς τη συμφωνία Aaron Rodgers
Πηγή: Στοιχεία IBD στις 5 Ιουλίου 2023

Γίνετε μέλος των ειδικών της IBD καθώς αναλύουν τις κορυφαίες μετοχές στο τρέχον ράλι του χρηματιστηρίου στο IBD Live


Απόθεμα Tesla

Οι μετοχές του leaderboard IPT επέκτεισαν το νικηφόρο σερί τους σε πέντε συνεδριάσεις τη Δευτέρα μετά την Tesla είπε Παρέδωσε περισσότερα από 466.000 οχήματα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου, ένα τρίμηνο ρεκόρ πωλήσεων. Οι μειώσεις τιμών και οι εκπτώσεις τόνωσαν τη ζήτηση περισσότερο από τις προβλέψεις της Wall Street.

Εν μέσω της πρόσφατης ανάκαμψης, οι μετοχές της Tesla βρίσκονται εκτός εύρους αγοράς πέρα ​​από το σημείο αγοράς 207,79 του διπλού πυθμένα.

Η μετοχή TSLA προστέθηκε στα κέρδη της Δευτέρας, σημειώνοντας άνοδο την Τετάρτη.

Ηγέτες Dow Jones: Apple, Microsoft

Μεταξύ των μετοχών Dow Jones, η Apple υποχώρησε 0,8% τη Δευτέρα, υποχωρώντας από το υψηλό ρεκόρ της Παρασκευής των 194,48. Οι μετοχές συνεχίζουν να διατηρούνται απότομα πάνω από το σημείο αγοράς των 157,38. Νωρίς την Τετάρτη, οι μετοχές έχασαν 0,2% στην πρωινή κίνηση.

Οι μετοχές της Microsoft έχασαν 0,75% τη Δευτέρα, επιστρέφοντας μερικά από τα κέρδη της Παρασκευής. Ωστόσο, η μετοχή βρίσκεται μόλις στο 4% από το υψηλό όλων των εποχών της 16ης Ιουνίου στις 351,47 μονάδες.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η μετοχή έφτασε στη ζώνη κέρδους του 20% έως 25% από το σημείο αγοράς 276,76, οπότε οι επενδυτές μπορεί να έχουν λάβει τουλάχιστον κάποια κέρδη εκεί. Το πρωί της Τετάρτης, οι μετοχές της Microsoft υποχώρησαν 0,3%.

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον Scott Lehtonen στο Twitter @IBD_SLehtonen Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις μετοχές ανάπτυξης και τον βιομηχανικό μέσο όρο Dow Jones.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

Οι καλύτερες μετοχές ανάπτυξης για αγορά και παρακολούθηση

Μάθετε πώς να χρονομετράτε την αγορά με τη στρατηγική αγοράς ETF της IBD

Βρείτε τις καλύτερες μακροπρόθεσμες επενδύσεις με τους IBD Long-Term Leaders

MarketSmith: Έρευνα, γραφήματα, δεδομένα και εκπαίδευση όλα σε ένα μέρος

Πώς να ερευνήσετε τις μετοχές ανάπτυξης: Γιατί αυτό το εργαλείο IBD κάνει εύκολη την αναζήτηση των καλύτερων μετοχών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *