Το ΝΒΑ αποκλείει τον Πάτρικ Μπέβερλι των Μπακς για τέσσερις αγώνες

Ο γκαρντ των Μπακς, Πάτρικ Μπέβερλι, τιμωρήθηκε με τέσσερα παιχνίδια χωρίς αμοιβή μετά την ήττα του Μιλγουόκι από τους Ιντιάνα Πέισερς στο 6ο παιχνίδι της σειράς του πρώτου γύρου για επανειλημμένα ρίψη μπάλας μπάσκετ στους οπαδούς και «ανάρμοστη επαφή» με την παραγωγό του ESPN, Μαλίντα Άνταμς. εβδομάδα, ανακοίνωσε το NBA την Πέμπτη.

Η αστυνομία της Ιντιανάπολης ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ανοίγει έρευνα για έναν καυγά μεταξύ «παίχτη του ΝΒΑ και πολίτη» αφού ο Μπέβερλι πέταξε πολλές φορές την μπάλα στο τέταρτο δεκάλεπτο της ήττας με 120-98 από τους Πέισερς στο Κέινμπριτζ Φίλντχαουζ πριν από μια εβδομάδα.

Οι κάμερες έδειξαν τον Μπέβερλι να πετάει μια μπάλα στην κερκίδα που χτύπησε έναν οπαδό στο κεφάλι. Αφού ζήτησε πίσω την μπάλα και του την πέταξε πίσω, εκείνος την πυροβόλησε στον οπαδό.

Σε ένα δελτίο τύπου, η υπόθεση διαβιβάστηκε στους ντετέκτιβ, οι οποίοι αυτή τη στιγμή ερευνούν την κατάσταση και λαμβάνουν σοβαρά υπόψη όλους τους ισχυρισμούς, και είπαν ότι η υπόθεση θα παρουσιαστεί στην εισαγγελία της κομητείας Marion μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

Σε ένα επεισόδιο του «The Pat Bev Podcast» που προβλήθηκε την Τετάρτη, η Μπέβερλι είπε ότι δεν την είχαν χαρακτηρίσει ποτέ ως προσβλητική, αλλά είπε ότι οι δικές της πράξεις ήταν «ακόμα ασυγχώρητες».

«Θα είμαι καλά», είπε. “Θα είμαι καλά, θα είμαι καλά. Δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ. Ό,τι και να γίνει, δεν έπρεπε να γίνει ποτέ. Απλό.”

Ο Μπέβερλι, ο οποίος είχε ένα ελάχιστο συμβόλαιο αυτή τη σεζόν εκτός εποχής με τους Φιλαδέλφεια 76ερς και μετά τους Μπακς, θα είναι απεριόριστος ελεύθερος παίκτης αυτό το καλοκαίρι. Εάν υπογράψει εκ νέου ένα ελάχιστο συμβόλαιο την επόμενη σεζόν, θα χάσει περίπου 90.000 $ ως αποτέλεσμα της αναστολής, που θα ανέρχεται σε 3,3 εκατομμύρια $ ανά Bobby Marks του ESPN.

READ  Ο Tamar Hamlin του Bills αναπνέει μόνος του και μιλάει με τους συμπαίκτες του, επευφημώντας τους για τον τελικό της κανονικής περιόδου της Κυριακής

Μετά το παιχνίδι, ο Μπέβερλι αρνήθηκε να επιτρέψει στον Άνταμς να τον ανακρίνει σε μια ομαδική συνέντευξη στα αποδυτήρια. Είπε ότι ήταν επειδή δεν είχε εγγραφεί στο podcast του. Η Μπέβερλι της ζήτησε να αφαιρέσει το μικρόφωνό της από το πρόσωπό του και στη συνέχεια της ζήτησε να φύγει από τον κύκλο της συνέντευξης.

Στο podcast της την Τετάρτη, η Beverly είπε ότι ρώτησε δημοσιογράφους που της πήραν συνέντευξη από τότε που ξεκίνησε το podcast της. «Δεν είχα σκοπό να σε ασέβομαι», είπε η Μπέβερλι στον Άνταμς.

Ο Tim Frank, ανώτερος αντιπρόεδρος επικοινωνίας του πρωταθλήματος του NBA, δήλωσε σε μια δήλωση: «Η συμπεριφορά του Patrick Beverley προς την παραγωγό του ESPN Malinda Adams ήταν απαράδεκτη, αντιεπαγγελματική και δεν πληρούσε τα πρότυπα που πληρούν τακτικά οι παίκτες του NBA στις αλληλεπιδράσεις τους με τα μέσα ενημέρωσης».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέβερλι, ο οποίος διανύει τη 12η σεζόν του στο ΝΒΑ, τίθεται σε αναστολή στο τέλος μιας εκστρατείας. Το 2021, εξέτισε τιμωρία ενός αγώνα ενώ έπαιζε για τους LA Clippers αφού έσπρωξε τον Chris Paul στην πλάτη καθώς και οι δύο παίκτες πήγαιναν στους αντίστοιχους πάγκους τους αργά στο τέταρτο τέταρτο της ήττας του Game 6 από τους Phoenix Suns. Τελικοί της Δυτικής Συνδιάσκεψης.

Ως αποτέλεσμα, εξέτισε αυτήν την αποβολή στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν 2021–22.

Η Μπέβερλι, η οποία γίνεται 36 ετών τον Ιούλιο, είχε 8,2 πόντους και 5,5 ασίστ μέσο όρο σε έξι παιχνίδια εναντίον της Ιντιάνα στα πλέι οφ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *