Το Anker Charging Gear έχει έκπτωση έως και 50% στην Prime Day

Η Anker είναι γνωστή για τα premium προϊόντα φόρτισης, αλλά πληρώνετε για επιπλέον ποιότητα. Τώρα για την Prime Day, μπορείτε να αποκτήσετε πολλούς φορτιστές Anker και άλλα αξεσουάρ με έκπτωση έως και 50 τοις εκατό στο Amazon. στη μέση Κατάλογος συμβάσεων (Συμπερ που παρουσιάζεται προσφορές) είναι 10.000 mAh Μαγνητική μπαταρία αγκύρωσης (MagGo) Για iPhone (55 ή 31 τοις εκατό έκπτωση), το Φορτιστής Nano 3 USB-C GaN 30W 511 (25 $ ή 35 τοις εκατό έκπτωση) και α Δύο πακέτο καλωδίων φόρτισης USB-C 100W Για τα MacBook Pro, είναι τώρα 13 $ έκπτωση από την κανονική τιμή, ή 19 τοις εκατό.

Angar

Η μαγνητική μπαταρία Anker 633 (MagGo) διαθέτει ένα μικρό εξάρτημα βάσης στήριξης και λειτουργεί επίσης ως βάση τηλεφώνου επειδή κολλάει στο iPhone σας κατά τη φόρτιση. Είναι ελαφρώς μικρότερο από το 737 Power Bank και έχει χωρητικότητα μπαταρίας 10.000 mAh με θύρα παροχής ρεύματος USB-C 20 W. Σε αντίθεση με την τελευταία έκπτωση, άλλα χρώματα (μπλε και άσπρο) διατίθενται επίσης στην ίδια τιμή 55 $, δίνοντάς σας περισσότερες επιλογές για να ταιριάξετε με το στυλ σας.

Εν τω μεταξύ, Anchor’s 30W 511 (Nano 3) Είναι μια καλή επιλογή επειδή είναι συμπαγές, αναδιπλούμενο και διαθέτει ActiveShield 2.0, μια αναβάθμιση της τεχνολογίας παρακολούθησης θερμοκρασίας της Anker. Εν ολίγοις, ο φορτιστής παρακολουθεί τη θερμοκρασία της συσκευής σας για να αποτρέψει την υπερθέρμανση ή την καταστροφή της ενώ λειτουργεί. Έχει αρκετή ισχύ για να φορτίζει το Apple Watch σας γρήγορα και αποτελεσματικά και αρκετά για να φορτίζει γρήγορα το iPhone σας.

Εάν χρειάζεστε ισχυρά καλώδια φόρτισης, τα καλώδια Anker 333 USB-C σε USB-C έξι ποδιών, 100 W για MacBook Pro, iPad Pro, Samsung Galaxy S23 και άλλα μοντέλα πωλούνται με μόλις 13 $ σε ένα πακέτο δύο, μια εξοικονόμηση . Έκπτωση 19 τοις εκατό στην κανονική τιμή. Power banks, μαγνητικοί φορτιστές, φορτιστές USB-C και άλλα είναι σε προσφορά – ελέγξτε τα Σελίδα προορισμού Anker’s Prime Day ή του Σελίδα ειδικών προσφορών.

READ  Το FBI ερευνά το σπίτι του Μπάιντεν στο Ντέλαγουερ εν μέσω έρευνας για έγγραφα

Ο οδηγός αγορών σας Prime Day: Δείτε όλα μας πρώτη ημέρα Κάλυψη. Ψώνια Οι καλύτερες προσφορές Prime Day στο Yahoo Life. Ακολουθήστε το Engadget Οι καλύτερες προσφορές τεχνολογίας Amazon Prime Day. Μάθετε για Prime Day Trends στη γνώση. Ρωτήστε τους ειδικούς αυτοκινήτων του Autoblog για αγορές που σχετίζονται με τα αυτοκίνητα Προσφορές Prime Day Και μάθετε Prime Day Sale Αγοράστε στην AOL, επιμελημένη για εσάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *