Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στα βουνά της Καλιφόρνια όπου χάθηκε ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς

Πεζοπόροι βρήκαν ανθρώπινα λείψανα στο όρος Baldy της Νότιας Καλιφόρνια το Σάββατο, δήλωσαν οι αρχές, στην ίδια ορεινή περιοχή με τον Βρετανό ηθοποιό Τζούλιαν Σαντς. εξαφανίστηκε Πάνω από πέντε μήνες.

Το τμήμα του σερίφη της κομητείας San Bernardino ανέφερε ότι τα λείψανα αναφέρθηκαν από πεζοπόρους γύρω στις 10 π.μ.

Οι βουλευτές απάντησαν και μετέφεραν τα λείψανα του θύματος στο ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας για ταυτοποίηση, είπε το τμήμα του σερίφη.

Ο Sands, 65 ετών, δηλώθηκε αγνοούμενος το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου στο Mount Baldy, μια δημοφιλή περιοχή πεζοπορίας στα βουνά San Gabriel περίπου 50 μίλια βορειοανατολικά του Λος Άντζελες.

Οι αξιωματούχοι του Σερίφ ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα Συνέχισε την έρευνα Για το Sands στις 17 Ιουνίου, συμμετέχουν περισσότεροι από 80 εθελοντές έρευνας και διάσωσης, εκπρόσωποι και προσωπικό. Στη συνέχεια όμως δεν βρέθηκε.

ΑΡΧΕΙΟ – Ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς παρευρίσκεται σε μια ανάγνωση του “Απαγορευμένου φρούτου” από την Απαγορευμένη Λογοτεχνία στις 5 Μαΐου 2013 στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Richard Shotwell/Invision/AP


«Παρά τον πρόσφατο ζεστό καιρό, τμήματα του βουνού παραμένουν απρόσιτα λόγω των ακραίων αλπικών συνθηκών», ανέφερε το τμήμα του σερίφη σε δήλωση την περασμένη εβδομάδα. «Πολλές περιοχές περιλαμβάνουν απότομο έδαφος και φαράγγια που εξακολουθούν να έχουν πάνω από 10 πόδια χιόνι και πάγο».

Τον περασμένο χειμώνα, η Καλιφόρνια επλήγη από μια σειρά ιστορικών καταιγίδων, που προκλήθηκαν από καταρρακτώδεις ποταμούς που προκάλεσαν πλημμύρες και κατολισθήσεις λάσπης σε ολόκληρη την πολιτεία και επικίνδυνες συνθήκες σε δασικές περιοχές.

Δύο μέρες μετά την εξαφάνιση της άμμου, Πέθανε η μητέρα τεσσάρων παιδιών Μετά από ολίσθηση πάνω από 500 πόδια κάτω από το όρος Baldi. Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο 75χρονος Βρέθηκε και διασώθηκε Αφού εξαφανίστηκε στο λόφο Baldi για δύο ημέρες.

Ο Σαντς έχει δεκάδες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές πιστώσεις σε μια καριέρα πέντε δεκαετιών. Περιλαμβάνουν τα “A Room with a View”, “Leaving Las Vegas”, “The Killing Fields”, “Ocean’s Thirteen” και “24”.

READ  Η EPA θέτει κανόνες για την πώληση υπερτροφοδοτούμενων ηλεκτρικών αυτοκινήτων και φορτηγών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *