Μπορείτε να λάβετε τις πρώτες προσφορές Amazon Prime Day αυτή τη στιγμή

Ετος Η εκδήλωση Amazon Prime Day διαρκεί από τις 11 έως τις 12 ΙουλίουΑλλά αν είστε μέλος του Amazon Prime, υπάρχουν ήδη πολλές εξαιρετικές προσφορές.

Το Amazon Prime Day δημιουργήθηκε για έναν λόγο, για να προσελκύσει κόσμο Εγγραφείτε ως συνδρομητής Amazon Prime. Όμως, οι μίνι διακοπές, που κυκλοφόρησαν το 2015, πέτυχαν πολύ πέρα ​​από την αρχική τους πρόθεση και δημιούργησαν μια εντελώς νέα σεζόν αγορών για την Amazon και πολλούς από τους αντιπάλους της στο λιανικό εμπόριο, τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε όλα τα είδη. Τα Target, Walmart, Best Buy και άλλα καταστήματα έχουν επίσης τις εκδόσεις τους, επομένως υπάρχουν πολλά συγκριτικά ψώνια για έμπειρους αγοραστές.

Ένα από τα μεγάλα μυστικά του Prime Day είναι ότι πολλές από τις καλύτερες προσφορές για τα μέλη του Prime ξεκινούν εβδομάδες νωρίτερα. Πολλές από αυτές τις πρώιμες προσφορές αφορούν προϊόντα της ίδιας της Amazon από επωνυμίες όπως οι Kindle, Fire TV, Ring, Eero και Echo, αλλά μερικές φορές οι πρώιμες προσφορές για προϊόντα Apple ή Samsung, βιντεοπαιχνίδια και άλλα είδη ξεφεύγουν.

Με βάση την πολυετή εμπειρία μου ως ρεπόρτερ τεχνολογίας και αναθεωρητής προϊόντων, παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες πρώιμες προσφορές και θα ενημερώνουμε αυτή τη λίστα περιοδικά.


Apple Watch Series 8, $359 (κανονικά $429)
Το πιο πρόσφατο Apple Watch θα πέφτει σε αυτήν την τιμή από καιρό σε καιρό, αν είστε υπομονετικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *