Η Madonna νοσηλεύτηκε με βακτηριακή λοίμωξη και ανέβαλε την περιοδεία

Η Madonna πέρασε αρκετές ημέρες στην εντατική μετά από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη το Σάββατο. Ο μάνατζέρ της είπε σε μια δήλωση ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Ο τραγουδιστής Guy Osiary παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση είπε στο Instagram, αλλά αναμένεται να κάνει πλήρη ανάκαμψη. «Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας σύντομα, συμπεριλαμβανομένης της νέας ημερομηνίας έναρξης και των επαναπρογραμματισμένων παραστάσεων για την περιοδεία», είπε.

Οι εκπρόσωποι της Madonna, συμπεριλαμβανομένου του Oseary, δεν μπορούσαν να σχολιάσουν αμέσως τη σοβαρότητα της κατάστασής της ή εάν ήταν ξύπνια και ανταποκρινόταν.

Η εορταστική του περιοδεία, που ανακοινώθηκε σε α βίντεο Τον Ιανουάριο πρωταγωνίστησαν η Amy Schumer, ο Jack Black και ο Lil Wayne Ξεκινώντας από το Βανκούβερ Στις 15 Ιουλίου, οι συναυλίες έχουν προγραμματιστεί να παραταθούν και τον επόμενο χρόνο. ο Η ξενάγηση κανονίστηκε να περιλαμβάνει στάσεις στο Σιάτλ, τη Νέα Υόρκη, το DC, την Πόλη του Μεξικού και το Λονδίνο.

Η Madonna, 64, είπε: «Δεν θεωρώ τίποτα από όλα αυτά ως δεδομένα. είπε Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της περιοδείας του. «Νιώθω σαν το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο».

Η ποπ σταρ έχει υποστεί μια σειρά από περιστατικά υγείας όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός ατυχήματος με ιππασία το 2005. 2009. Το 2020 είναι δηλώθηκε Θα υποβληθεί σε αναγεννητική θεραπεία αρκετούς μήνες αργότερα για να αναπληρώσει τον χόνδρο που λείπει Ακυρώθηκε απότομα Μια παράσταση στη Λισαβόνα, να πω «Πρέπει να ακούσει το σώμα μου και να ξεκουραστεί».

READ  California Weather Live: Προειδοποίηση για πλημμύρες για το Σαν Φρανσίσκο μετά από αποχετεύσεις καταιγίδων Montecito και Santa Barbara

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *