Ανταλλαγές Eagles, επιλογή του δεύτερου γύρου Cooper Dejean – NBC Sports Philadelphia

Ένα κορυφαίο κόρνερ δεν αρκεί για τον Χάουι Ρόουζμαν. Έτσι, μια μέρα μετά την επιλογή του Quinyon Mitchell με την 22η επιλογή, οι Eagles ανέβηκαν 10 θέσεις στον δεύτερο γύρο την Παρασκευή για να επιλέξουν τον κόρνερ της Iowa Cooper Dejean.

Όπως και ο Μίτσελ, έτσι και ο DeJean έπεσε κάτω από το σημείο που περίμεναν να του επιτραπεί. Και όπως το ντραφτ του 2002, με τον Λίτο Σέπαρντ και τον Σέλντον Μπράουν, οι Αετοί έφτιαξαν δύο νεαρούς κόρνερ στους δύο πρώτους γύρους που ελπίζουν ότι θα γίνουν μια μακροχρόνια ομάδα.

Οι Eagles χρησιμοποίησαν τις επιλογές του δεύτερου γύρου — όχι. 50 και αρ. 53 – Στον πέμπτο γύρο αρ. Σε αντάλλαγμα για το 161, αρ. 40 και αρ. Ανταλλάχτηκε στους Commanders για 78, η μοναδική τους επιλογή στον τρίτο γύρο. , και νούμερο 152 στον πέμπτο γύρο.

Οι Eagles έχουν κάνει μόνο δύο κόρνερ στους δύο πρώτους γύρους τα τελευταία 20 χρόνια – τον Eric Rowe στο δεύτερο γύρο στο ντραφτ του 2015 του Chip Kelly και τον Sidney Jones στον δεύτερο γύρο το 2017.

Τώρα έχουν πάρει δύο σε ένα σχέδιο.

Πέρυσι οι Eagles επέτρεψαν 253 passing γιάρδες ανά παιχνίδι – τη δεύτερη χειρότερη ομάδα στο NFL – και έγιναν η όγδοη ομάδα στην ιστορία του NFL που επέτρεψε 35 ή περισσότερες πάσες touchdown και κόψτε λιγότερες από 10 πάσες.

Έχουν πλέον προσθέσει τους Chauncey Gardner-Johnson, Isaiah Rodgers, Mitchell και DeJean στη δευτερεύουσα από την έναρξη της δωρεάν αντιπροσωπείας.

Οι αρχικές στροφές των Eagles πέρυσι, ο πέντε φορές Pro Bowler Darius Slay και η δεύτερη ομάδα του 2022 All-Pro James Bradberry, είναι και οι δύο στα 30 τους και το μέλλον του Bradberry είναι αβέβαιο μετά από μια καταστροφική σεζόν το 2023.

READ  Με επικεφαλής τη νεολαία της, η Αμερική βυθίζεται στην παγκόσμια έκθεση ευτυχίας

Ό,τι κι αν συμβεί, οι Eagles πιστεύουν τώρα ότι και οι δύο έχουν κληρονόμους.

Αφού πέρασε το 2021 ως βαθύ εφεδρικό, ο Dejean είχε μια σημαντική ανακάλυψη για τη σεζόν 2022 με πέντε κοψίματα, οκτώ χωρισμούς πάσες και τρία τάκλιν για απώλεια. Το ακολούθησε την περασμένη σεζόν με δύο INT, πέντε αποχωρισμούς με πάσες και δύο τάκλιν για ήττες.

Ο DeJean ήταν ο πρώτος παίκτης της Iowa που επέλεξαν οι Eagles στον δεύτερο γύρο. Το 1960 πήραν τους Iowa Hawkeyes, Kurt Metz, με την 30η συνολική επιλογή (τρίτος γύρος). Ο ντόπιος του Νιου Τζέρσεϊ δεν έπαιξε ποτέ για τους Eagles.

Οι Eagles έφτιαξαν ένα ζευγάρι D-backs της Αϊόβα στον τέταρτο γύρο – τον Damien Robinson το 1997 και τον Sean Considine το 2005. Ο Ρόμπινσον δεν έπαιξε ποτέ για τους Eagles, αλλά είχε 13 κοψίματα με τους Buccaneers, Jets και Seahawks. Ο Considine ξεκίνησε 17 παιχνίδια σε τέσσερις σεζόν με τους Eagles.

«Αισθάνομαι ότι απέδειξα ότι μπορώ να παίξω έξω και μέσα», είπε ο DeJean στο συνδυασμό. «Προφανώς, δεν έπαιξα άμυνα στο κολέγιο. Αλλά στο πίσω μέρος νιώθω ότι έχω την ικανότητα να παίζω πολλές, διαφορετικές θέσεις.

«(Με βοήθησε να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής γενικά. Αισθάνομαι ότι η Αϊόβα με προετοίμασε για αυτό, καθώς μπορώ να παίξω πολλές, διαφορετικές θέσεις και κατανοώντας τις αποχρώσεις μιας άμυνας.

Ο Dejean έχει εκπληκτικές δεξιότητες στην μπάλα, εξαιρετικό αθλητικό χαρακτήρα και είναι ένα σκληρό, σωματικό παιδί. Το χτύπημα στον DeJean είναι ότι οι στενοί γοφοί του θα τον περιορίσουν στην κάλυψη του άνδρα.

«Αισθάνομαι σαν φυσικός τύπος», είπε. “Μπορώ να τρέξω. Έχω μια καλή αίσθηση για το παιχνίδι, σίγουρα. Αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω στο παιχνίδι run και ως κόρνερ.

READ  Ο Πούτιν ταξίδεψε στην Ουκρανία που ελέγχεται από τη Ρωσία για να συζητήσει τον πόλεμο με έναν ανώτερο στρατηγό

Οι Eagles έχουν αποκτήσει σχεδόν αποκλειστικά βετεράνους τα τελευταία 15 χρόνια περίπου. Ο μοναδικός εξωτερικός κόρνερ μπακ που έχουν βάλει στο ντραφτ τα τελευταία 20 χρόνια, ο Τζέιλεν Μιλς, επιλογή του έβδομου γύρου το 2016, έχει γίνει κανονικός βασικός.

Ο DeJean εντάσσεται σε ένα γωνιακό δωμάτιο που περιλαμβάνει τους Slay, Bradberry, Mitchell, Rodgers και τους πρωτάρηδες του 2023 Kaley Ringo και Eli Riggs, οι οποίοι είχαν και οι δύο πολλές υποσχόμενες στιγμές πέρυσι. Οι Eagles υπέγραψαν πρόσφατα τον βετεράνο κουλοχέρη Avonte Maddox.

Ο Roseman είπε ότι ο Bradberry είναι μέρος των σχεδίων των Eagles, αλλά η δημιουργία δύο γωνιών τόσο ψηλά φαίνεται απίθανη.

«Μεγάλωσα παίζοντας όλα τα είδη αθλημάτων», είπε ο Dejean. “Μου αρέσει πολύ να προκαλώ τον εαυτό μου. Είμαι ανταγωνιστικός τύπος. Είμαι ανταγωνιστικός σε ό,τι κάνω. Μπορεί να μαζεύουμε βάρη σε μια μπάρα και προσπαθώ να το κάνω πιο γρήγορα. Πώς μεγάλωσα, πώς π.μ., παίζοντας και τα τέσσερα αθλήματα στο γυμνάσιο.

Οι Eagles έχουν επιλέξει έξι παίκτες στους δύο πρώτους γύρους τα τελευταία τρία χρόνια και πέντε από αυτούς ήταν στο αμυντικό άκρο – Τζόρνταν Ντέιβις, Τζέιλεν Καρέρ, Νόλαν Σμιθ, Μίτσελ και Ντε Ζιν. Ο μόνος επιθετικός είναι ο Καμ Γιούργκενς.

Εγγραφείτε στο Eagle Eye όπου κι αν λαμβάνετε τα podcast σας:
Apple Podcasts | YouTube Music | Spotify | Ράφτης | Τέχνη 19 | RSS | Δείτε στο YouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *