Η Madonna αναβάλλει την περιοδεία μετά από εντατική θεραπεία

  • Από Malu Cursino & Max Matza
  • BBC News

πηγή εικόνας, Καλές εικόνες

Η Μαντόνα ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) ενός νοσοκομείου λόγω σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, η μόλυνση της παγκόσμιας ποπ σταρ ήταν «σοβαρή» και οδήγησε σε «αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ». Αναμένεται να κάνει πλήρη ανάρρωση, είπε.

Ο Γκάι Όσιρι είπε σε μια δήλωση ότι η κατάσταση της Μαντόνα βελτιώνεται, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα.

Η Μαντόνα, 64 ετών, αναμενόταν να ξεκινήσει τα 84 της χρόνια τον επόμενο μήνα.

Το εικονίδιο της ποπ ξεκίνησε την πρώτη του περιοδεία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες για να γιορτάσει την 40η επέτειο από το ξεκάθαρο single του, Holiday.

Με το όνομα Celebration Tour, θα δει την τραγουδίστρια να επιστρέφει στις αρένες και τις αρένες το 2019 και το 2020 μετά τις πειραματικές, θεατρικές παραστάσεις της Madame X.

Μερικές από αυτές τις παραστάσεις ακυρώθηκαν λόγω τραυματισμών στο γόνατο και στο ισχίο του σταρ.

Η περιοδεία της Madonna ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στο Βανκούβερ του Καναδά στις 15 Ιουλίου και να ολοκληρωθεί στο Λονδίνο στις 6 Δεκεμβρίου.

Αλλά ο μάνατζερ του τραγουδιστή και τραγουδοποιού είπε το Σάββατο 24 Ιουνίου, ότι η Madonna είχε μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και ότι όλοι οι αρραβώνες έπρεπε να ανασταλούν ως αποτέλεσμα.

Επρόκειτο να ξεκινήσει το σκέλος της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη στις 14 Οκτωβρίου, η οποία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει και να τελειώσει στο O2 Arena του Λονδίνου.

READ  Οι ασιατικές αγορές ήταν κυρίως πτωτικές καθώς η κεντρική τράπεζα προειδοποίησε για τον κίνδυνο ύφεσης που τροφοδοτείται από την τραπεζική κρίση

Όταν ανακοίνωσε την περιοδεία τον Ιανουάριο, είπε στους θαυμαστές: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν».

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της Madonna καλύπτουν τις δεκαετίες – συμπεριλαμβανομένων των Into the Groove (1985), Like a Prayer (1989), To Walk (1990) και Hung Up (2005).

Η Madonna – η οποία είναι πολύ ιδιωτική σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία – μπορεί να βρισκόταν στα τελευταία στάδια ενός προγράμματος προβών για την προετοιμασία της περιοδείας.

Το 2009, η τραγουδίστρια κέρδισε ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη μουσική περιοδεία με τις υψηλότερες εισπράξεις από γυναίκα καλλιτέχνη μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της Sticky & Sweet.

αμερικανικό περιοδικό Το Forbes την έχει καταγράψει Είναι η 45η πλουσιότερη γυναίκα στην Αμερική με εκτιμώμενη αξία 580 εκατομμυρίων δολαρίων (460 εκατομμύρια λίρες) και ισχυρίζεται ότι έχει κερδίσει περίπου 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια από περιοδείες.

Έχει έξι παιδιά. Την περασμένη εβδομάδα, πήγε στους 18,9 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram για να συγχαρεί τις δίδυμες 10χρονες κόρες της που αποφοίτησαν από το δημοτικό σχολείο.

Η Madonna Louise Ciccone μεγάλωσε στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν. Το 1978 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει μια καριέρα στον χορό και τη μουσική.

Νωρίτερα φέτος, ο μεγαλύτερος αδερφός του Anthony Ciccone πέθανε σε ηλικία 66 ετών μετά από πάλη με τον αλκοολισμό και την έλλειψη στέγης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *