Το πιο πρόσφατο για την κατάρρευση της γέφυρας Baltimore Key: Ζωντανές ενημερώσεις

7:59 μ.μ. ET, 27 Μαρτίου 2024

Οι αρχές ανέστειλαν τις επιχειρήσεις διάσωσης τεσσάρων εργαζομένων που πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση της γέφυρας

Από την Aditi Sangal και την Elise Hammond του CNN

Οι αξιωματούχοι αναστέλλουν τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης για άλλα τέσσερα άτομα που πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση της γέφυρας, δήλωσε ο Έφορος της αστυνομίας του Μέριλαντ, συνταγματάρχης Roland L. Ο Μπάτλερ Τζούνιορ είπε το βράδυ της Τετάρτης.

«Σε αυτό το στάδιο, δεδομένων των συνθηκών, τώρα περνάμε από τη λειτουργία ανάκτησης στη λειτουργία ανάκτησης», είπε.

«Λόγω της υπερκατασκευής γύρω από τα οχήματα και αυτού που πιστεύουμε ότι είναι η ποσότητα σκυροδέματος και συντριμμιών, οι δύτες δεν μπορούν πλέον να πλοηγηθούν και να λειτουργήσουν με ασφάλεια γύρω από αυτό», είπε. «Έχουμε εξαντλήσει όλες τις προσπάθειες αναζήτησης».

Ο επιθεωρητής πρόσθεσε ότι με βάση τις σαρώσεις σόναρ, οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι τα οχήματα είναι «κολλημένα στην επιφάνεια και το σκυρόδεμα» της γέφυρας.

Ο Μπάτλερ Τζούνιορ πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει σταθερό χρονοδιάγραμμα» για το πόσο θα διαρκέσει η φάση διάσωσης και όταν τελειώσει, οι δύτες θα επιστρέψουν στην τοποθεσία.

“Το σόναρ είπε ότι δεν μπορούσε να μπει σε αυτήν την περιοχή επειδή ήταν εντελώς εγκλωβισμένο στην υπερκατασκευή”, είπε. “Μόλις ολοκληρωθεί η προσπάθεια διάσωσης και αφαιρεθεί η υπερκατασκευή, οι ίδιοι δύτες θα επιστρέψουν εκεί έξω και θα τους φέρουν μέσα. Οι άνθρωποι πλησιάζουν”, πρόσθεσε.

Ο τίτλος και η ανάρτηση έχουν ενημερωθεί με επιπλέον σχόλια από τον Butler Jr.

READ  Schultz: Ενώ η απόλυση του Nate McMillan είναι δικαιολογημένη, τα προβλήματα των Hawks ξεπερνούν την προπονητική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *