Ντάλας Μάβερικς εναντίον Λος Άντζελες Κλίπερς Ζωντανά αποτελέσματα και στατιστικά – 21 Απριλίου 2024 GameTracker

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (AP) Ο Τζέιμς Χάρντεν πέρασε τη σεζόν αναπτύσσοντας χημεία στο pick-and-roll με τον μεγαλόσωμο άνδρα Ivica Zubac. Στην πρώτη του σεζόν στο Λος Άντζελες, ο μελλοντικός Hall of Famer μελετά τους Clippers για πολύ καιρό.

Απέδωσε καρπούς στο εναρκτήριο παιχνίδι της σειράς πλέι οφ τους.

Ο Χάρντεν σημείωσε 28 πόντους στο ντεμπούτο του στα πλέι οφ, ο Ζούμπατς είχε 20 πόντους στα πλέι οφ με 15 ριμπάουντ και το Λος Άντζελες κέρδισε τον Λούκα Ντόντσιτς και τους Ντάλας Μάβερικς με 109-97 την Κυριακή.

Ο Χάρντεν, ο οποίος, όπως και ο Πολ Τζορτζ, αναζητά το πρώτο του πρωτάθλημα ΝΒΑ, είπε ότι είναι «ένα τέλειο παιχνίδι για μεγάλους».

Το παιχνίδι 2 είναι το βράδυ της Τρίτης στο Crypto.com Arena.

«Θα πάμε ενάντια σε κάποιο Hall of Famers», είπε ο Kyrie Irving του Ντάλας. «Δεν ξέρω καν αν είμαστε φαβορί σε αυτή τη σειρά, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε».

Ο προπονητής Tyronn Lue κάλεσε το πρώτο παιχνίδι του αγώνα για τον Zuback και οι Clippers ξεκίνησαν κυρίαρχα.

«Όταν είμαι εκεί έξω, προσπαθώ να τους τιμωρήσω στο πόστο», είπε ο Zubach, στην έκτη σεζόν του. «Θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου για αυτήν την ομάδα».

Ο Χάρντεν πέτυχε 6 από τα 11 τρίποντα και είχε οκτώ ασίστ. Ο Τζορτζ τελείωσε με 22 πόντους αφού οι Mavs τον επιβράδυνσαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι Clippers ξεπέρασαν τους Mavs στο δικό τους παιχνίδι 3 πόντων, πηγαίνοντας 18 στα 36 από μεγάλη απόσταση σε 10 στα 33 για το Ντάλας.

“Όποτε ο Joe παίζει σε αυτό το επίπεδο, θα είμαστε πολύ καλοί”, είπε ο George.

READ  3 Αμερικανίδες αγνοούνται αφού διέσχισαν τα σύνορα με το Μεξικό πριν από 2 εβδομάδες

Οι Κλίπερς είχαν πέντε διψήφιους παίκτες χωρίς τον Κάουι Λέοναρντ. Ο δύο φορές MVP των τελικών του NBA δεν έχει αγωνιστεί από τις 31 Μαρτίου καθώς το δεξί του γόνατο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ τερμάτισε με 13 πόντους και ο συνάδελφός του ρεζέρ γκαρντ Νόρμαν Πάουελ έπαιξε 30 λεπτά.

«Προφανώς θέλουμε τον Kawhi πίσω όταν είναι έτοιμος», είπε ο George. «Η μόνη πολυτέλεια που έχουμε είναι η εμπειρία που είχαμε ο Τζέιμς, εγώ, ο Ρας, ο Νορμ σε μεγάλες μάχες πλέι οφ».

Οι ομάδες συναντήθηκαν στα πλέι οφ για τρίτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια, με τους Κλίπερς να κερδίζουν τις δύο προηγούμενες σειρές.

«Η νοοτροπία τους ήταν να είναι ο επόμενος άνδρας και τα πήγαν πολύ καλά, πολύ καλά», είπε ο Danczyk. «Πρέπει να συγκεντρωθούμε για 48 λεπτά».

Ο Ντόντσιτς ηγήθηκε των Mavs με 33 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Ίρβινγκ είχε 31 πόντους και επτά ριμπάουντ, αλλά οι Mavs πήραν λίγα από το βοηθητικό καστ τους.

“Ο Λούκα βρήκε τον ανοιχτό τύπο. Δεν σουτάραμε καλά”, είπε ο προπονητής των Mavs, Τζέισον Κιντ. “Μου αρέσει ο τρόπος που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό.”

Μετά από 22, οι Mavs επικράτησαν των Clippers με 10-2 για να κλείσουν με 102-88. Ο Ντάλας δέχθηκε τεχνικό έλεγχο στον Zubac μετά τη δεύτερη προσπάθεια ελεύθερης βολής του Donczyk και ένα φάουλ με επίδειξη 1 στις επόμενες ενέργειες του. Συνολικά, κόστισε στους Clippers τέσσερις πόντους όταν οι Mavs διατήρησαν την κατοχή μετά το γκολ του Doncic.

READ  Το «Avatar: The Way of Water» έχει ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office

«Δεν έχω πολλή τεχνολογία και θανατηφόρους ανθρώπους στη ζωή μου», είπε ο Zubac. «Δεν ξέρω πώς κατάφερα να πετύχω και τα δύο σε ένα παιχνίδι».

Ο Χάρντεν πέτυχε άλλο ένα τρίποντο, ο Τζορτζ έκανε τέσσερα στη σειρά και οι Κλίπερς έκλεισαν τη νίκη.

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε με τη σωστή νότα», είπε ο Τζορτζ. «Πρέπει να φροντίζεις τις δουλειές στο σπίτι».

Οι Mavs εξαργυρώθηκαν στην τρίτη θέση όταν οι Doncic και Irving (20 πόντοι) συνδυάστηκαν για 29 από τους 34 πόντους τους. Αλλά εξακολουθούν να υστερούν με 87-64, προχωρώντας στο τέταρτο. Το τρίποντο του Τζορτζ ανέβασε τους Κλίπερς στο 29, το μεγαλύτερο προβάδισμά τους στο παιχνίδι.

«Το δεύτερο ημίχρονο είναι το πώς πρέπει να παίξουμε όλο το παιχνίδι, οπότε πρέπει να μάθουμε από αυτό», είπε ο Ντάντσιτς.

Οι Κλίπερς κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με 56-30 στο ημίχρονο. Οι Mavs επικράτησαν με 22-8 στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν πέτυχαν μόλις δύο γκολ από το γήπεδο, τους λιγότερους πόντους που είχαν επιτρέψει σε ένα ημίχρονο ενός παιχνιδιού πλέι οφ και τους χαμηλότερους που είχαν οι Mavs στο πρώτο ημίχρονο.

«Σε ένα παιχνίδι πλέι οφ, φίλε, το να κερδίζεις οκτώ πόντους είναι σαν για πάντα», είπε ο Ίρβινγκ. «Όπως ξεκινήσαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, τους αφήσαμε να αισθάνονται πολύ πιο άνετα σε εκείνο το πρώτο δεκάλεπτο και υπήρξε αλλαγή. Έπρεπε να δώσουμε. Αυτοί έπαιρναν τα εύσημα που έκαναν τις βολές και έκαναν το σωστό.

Ο Χάρντεν σημείωσε 20 πόντους στο ημίχρονο, συμπεριλαμβανομένων εννέα σερί στο δεύτερο δεκάλεπτο. Έκανε τα πρώτα του τέσσερα 3άρια.

READ  Carlos Algaraz Vs. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό των ανδρών

Ο Ντόντσιτς και ο Ίρβινγκ σημείωσαν 5 από τα 19 πενήντα. Ο Danczyk σημείωσε και τα 11 σερί του στο πρώτο τέταρτο. Ο Ίρβινγκ σημείωσε δύο από τους έξι πόντους του στο δεύτερο.

Ο Λέοναρντ αντικαταστάθηκε από τον Τέρενς Μαν και τον Αμίρ Κόφι για να ηγηθεί της άμυνας των Κλίπερς, που κράτησε το Ντάλας σε 9 από 40 βολές από το γήπεδο και 2 από 18 από 3 πόντους στο ημίχρονο.

AP NBA: https://apnews.com/hub/nba

Πνευματικά δικαιώματα 2024 STATS LLC και Associated Press. Οποιαδήποτε εμπορική χρήση ή διανομή χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της STATS LLC και του Associated Press απαγορεύεται αυστηρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *