Ο Έλον Μασκ επιβάλλει αυστηρούς περιορισμούς για τους χρήστες του Twitter

Ο Έλον Μασκ επέβαλε αυστηρά όρια πληρωμών στο Twitter το Σάββατο, περιορίζοντας πόσα tweets μπορούν να δουν οι χρήστες την ημέρα.




Χ



ο Tesla (D.S.L.A) Ο Διευθύνων Σύμβουλος, ο οποίος πλήρωσε 44 δισεκατομμύρια δολάρια για το Twitter πέρυσι, είπε ότι επέβαλε «προσωρινά όρια» λόγω «υπερβολικής απόσυρσης δεδομένων και χειραγώγησης υπολογιστή».

Τι είναι το Twitter «Rate Limiting»;

Οι χρήστες του Twitter που λαμβάνουν αυτό το μήνυμα έχουν φτάσει σε ένα όριο στον αριθμό των tweets που μπορούν να διαβάσουν ή να πραγματοποιήσουν κύλιση.

Αρχικά, ο Μασκ είπε ότι οι επαληθευμένοι λογαριασμοί μπορούσαν να διαβάσουν 6.000 αναρτήσεις την ημέρα, ενώ οι μη επαληθευμένοι λογαριασμοί μπορούσαν να διαβάσουν 600 δημοσιεύσεις καθημερινά και οι νέοι μη επαληθευμένοι λογαριασμοί μόλις 300. Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, ο Μασκ είπε ότι οι 8.000 αναρτήσεις την ημέρα για επαληθευμένους λογαριασμούς θα αυξηθούν σε 800. για μη επαληθευμένους λογαριασμούς και 400 για νέους μη επαληθευμένους λογαριασμούς.

Ο Μασκ δεν διευκρίνισε πότε θα τελειώσουν τα όρια.

Αυτοί οι περιορισμοί προκάλεσαν σημαντική απογοήτευση και έκπληξη στους χρήστες του Twitter. Λαμβάνουν ξαφνικά μηνύματα όπως “Υπέρβαση ορίου τιμής” ή “Κάτι πήγε στραβά. Δοκιμάστε να επαναλάβετε τη φόρτωση”.

Ακόμη και οι επαληθευμένοι χρήστες δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να φτάσουν τα όρια πληρωμών κατά την κύλιση στα tweet και τις απαντήσεις. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν tweet οι ίδιοι, συχνά παραπονούμενοι για τους νέους περιορισμούς, αλλά άλλοι χρήστες μπορεί να μην μπορούν να διαβάσουν αυτές τις αναρτήσεις.

Την Παρασκευή, ο Έλον Μασκ είπε ότι οι εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης καταργούν την πλατφόρμα για δεδομένα για να εκπαιδεύσουν δωρεάν τα chatbots. «Σχεδόν κάθε εταιρεία που κάνει τεχνητή νοημοσύνη, από νεοφυείς επιχειρήσεις έως μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη Γη, παράγει τεράστιες ποσότητες δεδομένων», έγραψε στο Twitter την Παρασκευή.

READ  Ο DeSantis απολύει προσωπικό λόγω υψηλών δαπανών

Το Twitter έχει αυξήσει σημαντικά τις τιμές για τη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών του, ή το API, το οποίο επιτρέπει σε τρίτους να αναλύουν ορισμένα δεδομένα Twitter και να δημιουργούν εργαλεία με αυτό.

Από τότε που ανέλαβε το Twitter το περασμένο φθινόπωρο, ο Μασκ μείωσε το προσωπικό για να μειώσει το κόστος, αλλά τα έσοδα από διαφημίσεις μειώθηκαν. Προσπάθησε να αυξήσει τα έσοδα από συνδρομές, αλλά οι Blue Signatures του Twitter για 8 $ το μήνα δεν ήταν καθόλου κοντά στο να καλύψουν το κενό στις πωλήσεις διαφημίσεων.

Ο Έλον Μασκ διόρισε πρόσφατα τη Linda Yaccarino ως διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter. Ήταν επικεφαλής πωλήσεων διαφημίσεων για την NBCUniversal.


Η Cathie Wood Stock αναμένεται να αποφέρει κέρδη 772% EPS. Αυτό αναβοσβήνει ένα σήμα αγοράς.


Μπορείτε να λάβετε ένα όριο πληρωμής στο Twitter;

Ορισμένες υπηρεσίες, όπως το Tweet Deck και το Hootsuite, προσφέρουν έναν τρόπο να παρακάμψετε τα όρια πληρωμών Twitter προς το παρόν. Τέτοιες υπηρεσίες επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν διαφορετικές στήλες για τα χρονοδιαγράμματα Twitter (και συχνά άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης), καθώς και λίστες, άμεσα μηνύματα, ειδοποιήσεις και αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών.

Ακολουθήστε τον Ed Carson στο Twitter @IBD_ECarson Για ενημερώσεις στο χρηματιστήριο και πολλά άλλα.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

Οι καλύτερες μετοχές ανάπτυξης για αγορά και παρακολούθηση

IBD Digital: Ανοίξτε τις premium λίστες μετοχών, τα εργαλεία και την ανάλυση της IBD σήμερα

Tesla Vs. BYD: Διαγωνίζεστε για το στέμμα των γιγάντων των EV, αλλά ποια είναι η καλύτερη αγορά;

Πρόβλεψη χρηματιστηρίου για τους επόμενους έξι μήνες

Η αγορά κούρσες για να κορυφωθεί ξανά. 5 μετοχές σε ζώνες αγοράς

READ  Μεγάλα προβλήματα αλλά αντίθετα προβλήματα το 2024 - Δημοσκόπηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *