Ο DeSantis απολύει προσωπικό λόγω υψηλών δαπανών

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις, αγωνίζεται να κερδίσει έλξη στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών, με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Χάνοντας κάποιες δημοφιλείς δημοσκοπήσεις από τον Τραμπ, άρχισε να περικόπτει το προεκλογικό του προσωπικό μόλις λίγους μήνες μετά την προεδρική υποψηφιότητά του.

Ο ακριβής αριθμός των ατόμων που απελευθερώθηκαν από την ομάδα του DeSantis ήταν ασαφής, αλλά ένας βοηθός της εκστρατείας είπε ότι ήταν λιγότεροι από 10. Η εξέλιξη είχε αναφερθεί προηγουμένως. Πολιτική.

Η απόλυση είναι ένα δυσοίωνο σημάδι για την εκστρατεία Κύριος. Ο DeSantis υπογραμμίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει τόσο με τη συγκέντρωση κεφαλαίων όσο και με τις δαπάνες του, σημειώνοντας ότι πολλοί από τους μεγάλους χορηγούς που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον γι’ αυτόν αυτή τη φορά ανησυχούν για την απόδοσή του.

Ένας βοηθός, ο Andrew Romeo, περιέγραψε τις συνθήκες της εκστρατείας με ενθουσιώδη τόνο.

«Οι Αμερικανοί συσπειρώνονται πίσω από τον Ρον Ντε Σάντις και το σχέδιό του να ανατρέψει τις αποτυχίες του Τζο Μπάιντεν και να αποκαταστήσει τη λογική στο έθνος μας, και η ορμή του θα συνεχιστεί μόνο καθώς οι ψηφοφόροι τον βλέπουν προσωπικά, ειδικά στην Αϊόβα», είπε σε δήλωσή του. «Η νίκη του Τζο Μπάιντεν και των 72 εκατομμυρίων δολαρίων πίσω του θα απαιτήσει μια εκστρατεία με γρήγορους ρυθμούς και υποψηφίους, και χτίζουμε ένα κίνημα για να πάμε μακριά».

Ο αγώνας βρίσκεται ακόμη στις πρώτες μέρες του και οι προηγούμενες εκστρατείες έχουν αναθεωρηθεί τους μήνες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας. Ο πρώην γερουσιαστής Τζον Μακέιν ανατίναξε την εκστρατεία του το καλοκαίρι του 2007 προτού κερδίσει την υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων. Παρόλο που δεν προέκυψε τίποτα από τους πρωταρχικούς αγώνες, ο κ. Ο Τραμπ το έχει κάνει τρεις φορές στην επιτυχημένη υποψηφιότητά του.

READ  Η δεύτερη μέρα του Πρωταθλήματος PGA ξεκινά την Παρασκευή το πρωί στο Oak Hill

Αρκετοί κορυφαίοι έρανοι της DeSantis είπαν ότι ο κυβερνήτης της Φλόριντα θα βρίσκεται σε αυτό για μακροπρόθεσμο, εστιάζοντας σε συζητήσεις και διαγωνισμούς που ξεκινούν τον Ιανουάριο.

Αλλά ο κ. Οι κινήσεις του DeSantis έρχονται ασυνήθιστα νωρίς. Και οι αριθμοί συγκέντρωσης κεφαλαίων — που κατατέθηκαν το Σάββατο — ο κ. Δείχνει μια καμπάνια που θα χρειαστεί να κάνει διάφορες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιωτικού προγράμματος και του μεγέθους του προσωπικού, εάν σκοπεύει να ανακτήσει τη χαμένη δυναμική που άρχισε να σβήνει μήνες πριν από την επίσημη είσοδο του DeSantis. αγώνας

Η εκστρατεία DeSantis αναμένεται να κάνει περισσότερες αλλαγές, σύμφωνα με βοηθούς. Ομιλίες πολιτικής έχουν προγραμματιστεί αυτήν την εβδομάδα, μαζί με συνεντεύξεις σε ειδησεογραφικά πρακτορεία που έχει ευρέως χλευάσει, σύμφωνα με δύο άτομα που γνωρίζουν τη στρατηγική.

Κύριος. Οι αγώνες του DeSantis φαίνεται ότι δεν αφορούν μόνο τους αριθμούς, αλλά και το μήνυμα της εκστρατείας. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, δύο κορυφαίοι σύμβουλοι της DeSantis, ο Dave Abrams και ο Tucker Openschein, είπαν στον κ. Ανακοινώθηκε ότι θα ενταχθούν σε μια εξωτερική ομάδα που υποστηρίζει τον DeSantis.

κ. με την Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή. Οι αποκαλύψεις για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του DeSantis δείχνουν ότι έχει συγκεντρώσει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια αλλά ξόδεψε σχεδόν 8 εκατομμύρια δολάρια, αφήνοντάς του 12 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στα χέρια του, ένα λεγόμενο έγκαυμα. Μόνο περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια από αυτά τα μετρητά μπορούν να δαπανηθούν για πρωτογενείς δαπάνες, με τα υπόλοιπα να υπολογίζονται για τις γενικές εκλογές εάν είναι ο υποψήφιος.

Μια πρόωρη κατάθεση υποψηφιότητας έχει ένα εκπληκτικά μεγάλο προσωπικό για μια εκστρατεία, ειδικά για μια με σούπερ PAC, δείχνοντας πόσο μεγάλο βάρος είναι διατεθειμένο να αντεπεξέλθει. Έξοδα μεγαλύτερα από 1 εκατομμύριο δολάρια αναφέρονται ως «μισθοί» και επεξεργασία μισθοδοσίας.

READ  Το αεροπλάνο συνετρίβη στο Truckee κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας στη Βόρεια Καλιφόρνια

Κύριος. Τα κύρια έξοδα του DeSantis περιλαμβάνουν 1,3 εκατομμύρια δολάρια που προορίζονται για ταξίδια, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών ναύλωσης ιδιωτικών τζετ. Η καμπάνια ξόδεψε περισσότερα από 800.000 δολάρια σε συμβουλευτικές υπηρεσίες ψηφιακής συγκέντρωσης κεφαλαίων, τοποθέτηση μέσων και ταχυδρομική αποστολή. Η καμπάνια πλήρωσε σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια στην εταιρεία επεξεργασίας δωρεών στο διαδίκτυο WinRed.

Οι πρόσφατες προκριματικές φυλές των Ρεπουμπλικανών έχουν γεμίσει με παραδείγματα υποψηφίων με προληπτικές αναταραχές μετά από σημαντικούς αγώνες. Ο κυβερνήτης του Ουισκόνσιν Σκοτ ​​Γουόκερ αποχώρησε από την προεδρική κούρσα τον Σεπτέμβριο του 2015 λόγω αυξανόμενου χρέους. Ο Κυβερνήτης της Φλόριντα κ. Ένας από τους προκατόχους του DeSantis, ο Jeb Bush, ήταν ο μεγαλύτερος δωρητής στην εκστρατεία του 2016.

Ωστόσο, το φθινόπωρο του 2015 ο κ. Ο κ. Μπους είπε ότι προηγείται στις δημοσκοπήσεις στην Αϊόβα και έχει φυσική βάση στην Αϊόβα έναντι των άλλων διεκδικητών. Σημειώνουν οι συνεργάτες του DeSantis. Οι κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις θα διεξαχθούν στις 15 Ιανουαρίου 2024 και αυτή είναι μια πολιτεία όπου οι υποψήφιοι που θέλουν να ανατρέψουν τον κ. Τραμπ θα πρέπει να τα πάνε καλά.

Η Rachel Shorey συνέβαλε στην αναφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *