Ο δικαστής απορρίπτει 6 κατηγορίες για τις κατηγορίες για παρέμβαση του Τραμπ στις εκλογές στη Γεωργία

Η ετυμηγορία είναι μια νίκη για τον Τραμπ και πολλούς από τους συγκατηγορούμενους του.

Ένας δικαστής της κομητείας Φούλτον απέρριψε την Τετάρτη πολλές κατηγορίες για παρέμβαση στις εκλογές εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και αρκετών από τους συγκατηγορούμενους του.

Η εντολή του δικαστή Scott McAfee απέρριψε έξι κατηγορίες που σχετίζονται με έναν συγκεκριμένο ισχυρισμό: την πρόσκληση για παράβαση του όρκου από δημόσιο υπάλληλο.

Από τις 13 υποθέσεις που αντιμετώπισε ο Τραμπ, οι τρεις απορρίφθηκαν με εντολή δικαστή. Ο Τραμπ αντιμετωπίζει επί του παρόντος 10 κατηγορίες για την υπόθεση.

Η απόφαση είναι μια νίκη για τον Τραμπ και αρκετούς από τους συγκατηγορούμενους του, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για να απορρίψουν τις κατηγορίες ως νομικά ελαττωματικές.

Ο δικαστής Mcafee ουσιαστικά συμφώνησε, γράφοντας ότι “δεν παρείχαν επαρκείς λεπτομέρειες ως προς τη φύση της αποστολής τους”. Η «απουσία λεπτομερειών για ένα ουσιαστικό νομικό στοιχείο» είναι «επικίνδυνη», είπε.

«Δεν παρείχαν στους κατηγορούμενους επαρκείς πληροφορίες για να προετοιμάσουν έξυπνα την υπεράσπισή τους επειδή οι κατηγορούμενοι μπορεί να παραβίασαν το Σύνταγμα και το νόμο με δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, διαφορετικούς τρόπους», αναφέρει η διάταξη.

Η απόφαση του δικαστή απορρίπτει τρεις από τις 13 υποθέσεις εναντίον του πρώην δικηγόρου του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος επί του παρόντος αντιμετωπίζει 10.

Το διάταγμα απορρίπτει μία από τις δύο κατηγορίες εναντίον του πρώην επιτελάρχη του Τραμπ, Μαρκ Μίντοους, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει μία κατηγορία — καταγγελία για εκβιασμό, ή RICO, μετράει σε 19 κατηγορούμενους.

READ  Ο Angel Reese θα φύγει από το LSU και θα μπει στο ντραφτ του WNBA

Απέρριψε μία από τις εννέα κατηγορίες εναντίον του δικηγόρου της εκστρατείας Τραμπ, Τζον Ίστμαν. τρεις από τις 12 κατηγορίες κατά του δικηγόρου της Τζόρτζια Ρέι Σμιθ ΙΙΙ. και μία από τις 10 κατηγορίες εναντίον του δικηγόρου της Τζόρτζια Ρόμπερτ Σίλι.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Fulton αρνήθηκε να σχολιάσει στο ABC News.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Τραμπ και άλλοι 18 ομολόγησαν την ενοχή τους για όλες τις κατηγορίες σε ένα τεράστιο κατηγορητήριο για απάτη στη Γεωργία που φέρεται να προσπάθησε να αλλάξει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020. Οι κατηγορούμενοι Kenneth Chesbro, Sydney Powell, Jenna Ellis και Scott Hall συμφώνησαν να καταθέσουν εναντίον άλλων κατηγορουμένων.

Ο πρώην πρόεδρος έχει επικρίνει την έρευνα της περιφέρειας συλλέκτη ως πολιτικά υποκινούμενη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *