Ο δικηγόρος λέει ότι η Lamborghini που οδηγούσε ο επικεφαλής Rashee Rice ενεπλάκη σε ατύχημα

Ο δέκτης του Kansas City Chiefs Rashee Rice ήταν ο οδηγός μιας Lamborghini που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο βορειοανατολικό Ντάλας το βράδυ του Σαββάτου, δήλωσε ο δικηγόρος του σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

«Ο κ. Ράις παραδέχτηκε ότι οδήγησε τη Lamborghini και αυτή ήταν η ερώτηση που τέθηκε», είπε ο δικηγόρος της Ράις, Ρόις Γουέστ, σχετικά με την έρευνα της αστυνομίας για το δυστύχημα. Ότι οδήγησε Lamborghini.

Από την προανάκριση της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι οδηγοί της Lamborghini και της Corvette έτρεχαν με ταχύτητα και έχασαν τον έλεγχο τη στιγμή του ατυχήματος. Η Lamborghini προσέκρουσε στον μεσαίο τοίχο του κέντρου, προκαλώντας αλυσιδωτή αντίδραση τεσσάρων άλλων οχημάτων, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι οδηγοί της Lamborghini και της Corvette τράπηκαν σε φυγή, σύμφωνα με την αστυνομία. Άλλοι δύο οδηγοί που ενεπλάκησαν στο τροχαίο διακομίστηκαν στο σημείο με ελαφρά τραύματα και δύο επιβάτες άλλου οχήματος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Όσο για τους τραυματίες, ο Γουέστ – ο οποίος είναι επίσης γερουσιαστής της πολιτείας του Τέξας για την Περιφέρεια 23 που εκπροσωπεί το Ντάλας – ο Ράις θέλει να βεβαιωθεί ότι “καταλαβαίνουν και εκτιμούν ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναπάρει τη ζωή τους. Όσο πιο φυσιολογικό γίνεται”.

Όταν ρωτήθηκε γιατί ο Ράις έφυγε από τη σκηνή το Σάββατο, ο Γουέστ είπε ότι ήταν «μια καλή ερώτηση που ακόμη διερευνάται».

Την Τετάρτη, η Ράις είπε σε μια ανάρτηση στο Instagram Story ότι ανέλαβε την «πλήρη ευθύνη» για τον ρόλο της στο δυστύχημα της Τετάρτης.

“Συναντήθηκα με τους ανακριτές του Ντάλας PD σήμερα σχετικά με το ατύχημα του Σαββάτου. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τον ρόλο μου σε αυτό το θέμα και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τις αρμόδιες αρχές”, έγραψε ο ευρύτερος δέκτης. “Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους επλήγησαν από το ατύχημα του Σαββάτου.”

READ  Ηνωμένες Πολιτείες 2-0 Μεξικό (24 Μαρτίου 2024) Ανάλυση παιχνιδιού

Ο Ράις, 23 ετών, μεγάλωσε στο North Richland Hills, ένα προάστιο του Fort Worth, και έπαιξε κολεγιακό ποδόσφαιρο στο SMU. Οι Chief τον επέλεξαν στον δεύτερο γύρο το 2023 και αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους δέκτες τους την περασμένη σεζόν.

Ο Ράις κατέγραψε 938 γιάρδες υποδοχής και 79 δεξιώσεις σε 16 αγώνες κανονικής περιόδου το 2023. Πρόσθεσε 262 γιάρδες και 26 δεξιώσεις σε τέσσερις αγώνες πλέι οφ καθ' οδόν για τη νίκη των Chiefs' Super Bowl.

Απαιτείται ανάγνωση

(Φωτογραφία: Jamie Squire/Getty Images)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *