Το αεροπλάνο συνετρίβη στο Truckee κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας στη Βόρεια Καλιφόρνια

Αρκετές υπηρεσίες ανταποκρίνονται σε ένα θανατηφόρο αεροπορικό δυστύχημα κοντά στο αεροδρόμιο Tahoe Truckee που στοίχισε δύο ζωές το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας στη Σιέρα. Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο Glenshire Drive και στην Olympic Boulevard, ανακοίνωσε η αστυνομία. Η Πυροσβεστική Περιφέρεια Truckee είπε ότι η σκηνή συνέβη μεταξύ του ποταμού Truckee και των σιδηροδρομικών γραμμών. Κανείς δεν επέζησε από τη συντριβή, σύμφωνα με το Truckee Fire. Το αεροδρόμιο Tahoe Truckee επιβεβαίωσε ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή, αλλά δεν έδωσε πρόσθετες πληροφορίες για τα θύματα. Δεν υπέστησαν ζημιές σε σπίτια, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές γραμμές επισκευάζονται από συνεργεία. Τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμη άγνωστα. Δεν απειλήθηκαν κατασκευές και δεν έκλεισαν δρόμοι, είπε η αστυνομία. Ο μετεωρολόγος του KCRA 3, Dirk Verdoorn, είπε ότι χιόνιζε ελαφρά στο Truckee τη στιγμή της συντριβής, η ορατότητα ήταν μισό μίλι και παρόλο που ο άνεμος ήταν ελαφρύς, δεν ήταν ακόμη σαφές πόσοι άνθρωποι επέβαιναν στο πλοίο. Το εμπλεκόμενο αεροσκάφος ήταν μονοκινητήριο αεροσκάφος στροβιλοκινητήρα. Σύμφωνα με τα αρχεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας, επρόκειτο για ένα Daher TBM 700. Το αεροπλάνο αρχικά απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Centennial στο Κολοράντο το απόγευμα του Σαββάτου. Αυτή είναι μια ιστορία που αναπτύσσεται. Ανανεώστε αυτήν τη σελίδα για ενημερώσεις.

Αρκετές υπηρεσίες ανταποκρίνονται σε ένα θανατηφόρο αεροπορικό δυστύχημα κοντά στο αεροδρόμιο Tahoe Truckee που στοίχισε δύο ζωές το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας στη Σιέρα.

Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο Glenshire Drive και στην Olympic Boulevard, ανακοίνωσε η αστυνομία.

READ  Το Collapsed Interstate 95 στη Φιλαδέλφεια θα ανοίξει ξανά σε 2 εβδομάδες, λέει ο κυβερνήτης

Η Πυροσβεστική Περιφέρεια Truckee είπε ότι η σκηνή συνέβη μεταξύ του ποταμού Truckee και των σιδηροδρομικών γραμμών.

Κανείς δεν επέζησε από τη συντριβή, σύμφωνα με το Truckee Fire.

Το αεροδρόμιο Tahoe Truckee επιβεβαίωσε ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή, αλλά δεν έδωσε πρόσθετες πληροφορίες για τα θύματα.

Δεν υπέστησαν ζημιές σε σπίτια, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές γραμμές επισκευάζονται από συνεργεία.

Τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμη άγνωστα. Δεν απειλήθηκαν κατασκευές και δεν έκλεισαν δρόμοι, είπε η αστυνομία.

Ο μετεωρολόγος του KCRA 3, Dirk Verdoorn, είπε ότι ο Truckee είχε μέτρια χιονόπτωση τη στιγμή της συντριβής, αλλά οι άνεμοι ήταν ασθενείς, με ορατότητα μισού μιλίου.

Δεν είναι ακόμη σαφές πόσοι άνθρωποι επέβαιναν στο πλοίο.

Το εμπλεκόμενο αεροσκάφος ήταν μονοκινητήριο αεροσκάφος στροβιλοκινητήρα. Σύμφωνα με το μητρώο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας, είναι ένα Daher TBM 700.

aviation-images.com

Φωτογραφία του αεροσκάφους Dahr TBM 700 του ίδιου τύπου που ενεπλάκη στο ατύχημα στο Truckee.

Η πτήση αρχικά απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Centennial στο Κολοράντο το απόγευμα του Σαββάτου.

Αυτή είναι μια ιστορία που μεγαλώνει. Ανανεώστε αυτήν τη σελίδα για ενημερώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *