Ο Elon Musk λέει ότι το Twitter πρέπει να αλλάξει το λογότυπο σε “X”, τα Birds θα καταργηθούν σταδιακά

Κάρλος Μπάρια/Reuters

Το κτίριο της εταιρικής έδρας του Twitter εμφανίζεται στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια στις 18 Νοεμβρίου 2022.



CNN

Ο Έλον Μασκ έγραψε στο Twitter στον επίσημο λογαριασμό του την Κυριακή ότι το Twitter αλλάζει το λογότυπό του σε “Χ” και όλα τα πουλιά θα εξαφανιστούν από την πλατφόρμα.

Σε μια σειρά από tweets, ο Musk είπε: «Σύντομα θα αποχαιρετήσουμε τη μάρκα Twitter και σταδιακά σε όλα τα πουλιά».

Στην ίδια σειρά tweets, ο Musk έγραψε στο Twitter, “Paint it black”, πριν ξεκινήσει μια δημοσκόπηση χρηστών για “αλλαγή του προεπιλεγμένου χρώματος της πλατφόρμας σε μαύρο”.

“Εάν το αρκετά καλό λογότυπο X αναρτηθεί απόψε, θα βγούμε ζωντανά σε όλο τον κόσμο αύριο”, συνέχισε.

«Σαν αυτό αλλά το Χ», πρόσθεσε παραπάνω μια περιγραφή της εμβληματικής σιλουέτας πουλιών, αλλά σε μαύρο φόντο.

Ο Μασκ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ήταν κάποτε γνωστός για τις καινοτόμες επιχειρήσεις του στην εκτόξευση πυραύλων και την ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέσω των εταιρειών του SpaceX και Tesla. φάρσες και παράξενα σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter — συχνά μοιράζεται θεωρίες συνωμοσίας και συμμετέχει σε δημόσιες διαφωνίες στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μασκ αργότερα μετονομάστηκε στον ιστότοπο αφού τον αγόρασε για 44 δισεκατομμύρια δολάρια Οκτώβριος – Περιόρισε δραστικά το προσωπικό και επέβλεψε αμφιλεγόμενες αλλαγές πολιτικής που οδήγησαν σε συχνές διακοπές των υπηρεσιών και ενίσχυσαν τη φήμη του στη διαδικασία ως επόπτης τεχνολογίας. που αναφέρθηκαν.

Έχει επίσης προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι το Twitter μπορεί να κινδυνεύσει με χρεοκοπία. Αυτόν τον μήνα εκείνος αποκάλυψε Ο ιστότοπος εξακολουθεί να έχει αρνητικές ταμειακές ροές λόγω της μείωσης κατά 50% των διαφημιστικών εσόδων και του μεγάλου χρέους.

READ  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε ως First Citizens αγοράζει τη Silicon Valley Bank

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *