Ο Shohei Ohtani των Angels αποχωρεί από το παιχνίδι με φούσκα στο δεξί δάχτυλο και δεν θα αγωνιστεί στο All-Star Game

Ο σούπερ σταρ των Los Angeles Angels, Shohei Ohtani, αποχώρησε από τον αγώνα της Τρίτης εναντίον του San Diego Padres με φουσκάλες στο δεξί μεσαίο δάχτυλο. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε:

Ο Ohtani είπε μετά το παιχνίδι ότι είναι απίθανο να παίξει στο επερχόμενο All-Star Game. Είπε ότι η φουσκάλα του συνδέεται με ένα ραγισμένο νύχι που τον έβγαλε από έναν αγώνα στις 27 Ιουνίου εναντίον των White Sox.

Ο Ohtani δεν είναι σίγουρος πώς η φουσκάλα θα επηρεάσει τις νυχτερίδες του τις επόμενες ημέρες.

Ο 29χρονος έκανε πέντε innings πριν αποχωρήσει την Τρίτη, εγκαταλείποντας πέντε κέρδισε σε επτά χτυπήματα. Οι Padres νίκησαν τους Angels με 8–5 για να κάνουν το ρεκόρ του Los Angeles 45–43.

Άμεση Ανάλυση του Στίβου:

Τι σημαίνει αυτό για τους άρρωστους αγγέλους

Η ευρύτερη οπτική γωνία αυτού είναι ότι οι άγγελοι βρίσκονται σε άσχημη θέση. Είτε ο Οχτάνης χάνει είτε όχι κανένα παιχνίδι, η ομάδα έχει πέσει σημαντικά στη βαθμολογία. Τέσσερις αγώνες μετά την κατάκτηση μιας θέσης με μπαλαντέρ πριν από μια εβδομάδα, σήμερα. Το Ohtani δεν είναι πλήρως υγιές. Ο Anthony Renton είπε ότι αναμένει να πάει στο IL. Ο Μάικ Τράουτ πήγε στο IL. Ο Brandon Drury πήγε στο IL. Κάποιοι άλλοι τραυματίστηκαν. Τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα για αυτήν την ομάδα αυτή τη στιγμή. Και είναι στο πλαίσιο της εμπορικής προθεσμίας που πλησιάζει γρήγορα.

READ  Η NC εγκρίνει την επέκταση του Medicaid, αντιστρέφοντας τη μακρά αντίθεση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *