Πηγές – Οδηγοί για να στείλετε τον Chris Paul στους Warriors για τον Jordan Poole

Τιμ ΜπόντεμπςESPN22 Ιουνίου 2023, 15:31 ET4 λεπτά διάβασμα

Η Vogue καταρρίπτει την υπερπαραγωγική συναλλαγή Chris Paul-Jordan Poole

Ο Adrian Wojnarowski αναφέρει ότι οι Wizards ανταλλάσσουν τον Chris Paul στους Warriors σε αντάλλαγμα για τον Jordan Poole και μελλοντικά draft assets.

Αρκετές μέρες μετά τη συμφωνία αποστολής Οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς συμφώνησαν να στείλουν τον μελλοντικό πόιντ γκαρντ του Hall of Fame Τζόρνταν Πουλ στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς την Πέμπτη με αντάλλαγμα ένα πακέτο που περιελάμβανε τον Κρις Πολ για τον Μπράντλεϊ Μπιλ στους Φοίνιξ Σανς, είπαν πηγές στον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN.

Οι Wizards λαμβάνουν επίσης ένα προστατευμένο από τον πρώτο γύρο του 2030 και ένα δεύτερο γύρο του 2027 από το Golden State στη συμφωνία, ανέφεραν πηγές.

Η Ουάσιγκτον άρχισε να αναθεωρεί ολόκληρο το ρόστερ της υπό τον νέο πρόεδρο των επιχειρήσεων μπάσκετ Μάικλ Γουίνγκερ την Κυριακή, όταν ο Μπιλ συμφώνησε να παραιτηθεί από τη ρήτρα μη εμπορίου για να σταλεί στους Σανς. Με επιλογές πρώτου γύρου το 2024, 2026, 2028 και 2030 και επιλογές μετρητών το 2024-28, συν το 2030, συν τις επιλογές μετρητών από τους Σανς, οι Wizards ολοκλήρωσαν επίσημα την Πέμπτη την απόκτηση των Paul and Landry Shamet. Στο συμβόλαιο. Ο Φοίνιξ απέκτησε τους Τζόρνταν Γκούντγουιν και Αϊζάια Τοντ από τους Ουίζαρντς. Αργότερα, σε μια ξεχωριστή συμφωνία, ο Ball στάλθηκε στο Golden State με αντάλλαγμα τον Poole και την αποζημίωση από τους Warriors.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να περιμένουν για να οριστικοποιηθεί επίσημα η συμφωνία του Beal, έτσι ώστε οι Wizards να έχουν χρόνο να μεταφέρουν τον Paul σε μια τρίτη ομάδα σε μια συμφωνία για να πάρουν πίσω επιπλέον περιουσιακά στοιχεία ως μέρος της συμφωνίας.

Η ομάδα έγινε Γκόλντεν Στέιτ καθώς ο νέος γενικός διευθυντής Μάικ Ντάνλιβι Τζούνιορ έκανε την πρώτη σημαντική κίνηση της θητείας του. Ο Bob Myers ανέλαβε επίσημα την περασμένη εβδομάδα.

Ο 38χρονος Πολ είχε μέσο όρο 13,9 πόντους και 8,9 ασίστ σε 59 αγώνες για τους Σανς την περασμένη σεζόν και δίνει στους Ουόριορς μια διαφορετική διέξοδο όταν ο Στίβεν Κάρι είναι εκτός γηπέδου. Μέχρι στιγμής, 1.214 αγώνες κανονικής περιόδου και 149 διαγωνισμοί μετά τη σεζόν — Ο Μπαλ θα μπορούσε να λάβει εισιτήριο για έναν αποθεματικό ρόλο στη 19η σεζόν του στο ΝΒΑ.

Ο Paul έχει συμβόλαιο 30 εκατομμυρίων δολαρίων που λήγει, σε σύγκριση με τα 140 εκατομμύρια δολάρια που απομένουν στην επέκταση του Pool που υπογράφηκε πριν από την έναρξη της περασμένης σεζόν, μια σημαντική ποινή για τους Ουόριορς για να αφαιρέσουν τα μελλοντικά βιβλία του Γκόλντεν Στέιτ. Ανώτατα όρια δαπανών που επιβάλλονται από τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας του πρωταθλήματος. Οι Warriors πρέπει να διευθετήσουν το ενδεχόμενο μιας νέας συμφωνίας με τον ακρογωνιαίο λίθο του franchise, Draymond Green, αφού αποχώρησε από το συμβόλαιό του νωρίτερα αυτό το μήνα και έγινε ελεύθερος πράκτορας.

Η Ουάσιγκτον θα πάρει τον Πουλ, ο οποίος θα μπει στο αρχικό σούτινγκ γκαρντ που εκκενώθηκε από τον Beal στο εμπόριο και είναι μέρος μιας νεοσύστατης αρχικής γραμμής για τους Wizards που συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες. Η Ουάσιγκτον συμφώνησε νωρίτερα να στείλει τον Κρίσταπς Πορζίνγκις στους Μπόστον Σέλτικς το βράδυ της Τετάρτης — λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της προθεσμίας για να πάρει την επιλογή παίκτη των 36 εκατομμυρίων δολαρίων για την επόμενη σεζόν — σε μια συμφωνία τριών ομάδων με τους Μέμφις Γκρίζλις που προσγείωσε τους Ουίζαρντς. Ο πόιντ γκαρντ Ντιούς Τζόουνς.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Ουόριορς, ο Πουλ – η 28η επιλογή στο ντραφτ του ΝΒΑ 2019 – εξελίχθηκε σε δυναμικό σκόρερ γκαρντ, έχοντας κατά μέσο όρο 24,6 πόντους και 4,6 ασίστ σε 43 αγώνες αυτή τη σεζόν.

Αλλά η σεζόν του Πουλ επισκιάστηκε από τον Ντρέιμοντ Γκριν που τον γρονθοκόπησε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης προετοιμασίας και αφού το Γκόλντεν Στέιτ έπαιξε καλά για τον τίτλο του ΝΒΑ του 2022 — 17,0 πόντους σε 50,8% συνολικά σουτ και 39% από 3 — αυτοί οι αριθμοί έπεσαν στο 10,3. Πόντοι σε 34% σουτ στο σύνολο και 25,4% από 3.

Εν τω μεταξύ, ο επιθετικός της Ουάσιγκτον, Κάιλ Κούζμα, ένας από τους πιο ελκυστικούς ελεύθερους παίκτες στην αγορά αυτό το καλοκαίρι, απέρριψε την επιλογή του παίκτη και θα παραμείνει ελεύθερος χωρίς περιορισμούς, είπαν πηγές την Τρίτη στον Wojnarowski.

READ  Η Πολωνία ενεργοποιεί το αεροπλάνο μετά την είσοδο στον εναέριο χώρο της ρωσικού πυραύλου που στοχεύει στην Ουκρανία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *