Το ταύρωμα των Dodgers, Shohei Ohtani, κλείνει τους Angels

ANAHEIM — Τον τελευταίο μήνα, οι Dodgers δυσκολεύτηκαν περισσότερο από ό,τι είχαν συνηθίσει, και το bullpen έχει επωμιστεί μεγάλο μέρος της ευθύνης καθώς η ομάδα έπεσε στην τρίτη θέση στο National League West.

Το bullpen των Dodgers μπήκε στη σειρά δύο αγώνων εναντίον των Angels με 5.04 ERA, το δεύτερο χειρότερο βαθμό στις μεγάλες εταιρείες πίσω από τους A, οι οποίοι έχουν το χειρότερο ρεκόρ στο μπέιζμπολ. Ήταν μια πολύ απροσδόκητη στροφή για μια δύναμη ανακούφισης που φαινόταν δυνατή την περασμένη σεζόν.

Την Τετάρτη, το ίδιο bullpen κλήθηκε να αγωνιστεί εναντίον του superstar των Angels, Shohei Ohtani, ο οποίος έκανε το πρώτο του ξεκίνημα κόντρα στους Dodgers. Στα χαρτιά, ήταν μια αξιοσημείωτη αναντιστοιχία, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο ο Ohtani και το bullpen των Dodgers έπαιξαν στο ανάχωμα.

Ωστόσο, τα παιχνίδια δεν παίζονται στα χαρτιά και μια ομάδα επτά ανακουφιστών Dodgers ξεπέρασε τον Ohtani πετώντας ένα δίποντο σε μια νίκη 2-0 στο Angel Stadium. Ήταν η δεύτερη φορά που οι Ντότζερς είχαν αποκλείσει τους Angels σε συνεχόμενα παιχνίδια, το τελευταίο ήταν στις 27-28 Ιουνίου 2008.

«Οποτεδήποτε μιλάτε για το bullpen, είναι σαν μια σκυταλοδρομία, δίνοντας τη σκυτάλη στον επόμενο τύπο», είπε ο διευθυντής των Dodgers, Dave Roberts. “Είναι πολύ σφιχτά. Έτσι, όταν ένας άντρας δυσκολεύεται, μπορείς να νιώσεις ότι το νιώθουν όλοι. Αντίθετα, όταν ένας τύπος παίζει καλά, κάνει ένα καλό παιχνίδι, ο επόμενος θέλει να κάνει το ίδιο πράγμα. Έτσι, απόψε η τέλεια εικόνα».

Αρχικά, οι Dodgers είχαν σχέδια να χρησιμοποιήσουν τον Michael Crowe για να ρίξουν τα περισσότερα από τα innings. Αλλά ο Ρόμπερτς είπε ότι άλλαξαν αυτά τα σχέδια αργά το βράδυ της Τρίτης και ενημέρωσαν τους Άγγελους ότι θα χρησιμοποιούσαν ένα παιχνίδι με ταυρομαχία.

READ  Οι μέλισσες μαθαίνουν να λύνουν γρίφους παρακολουθώντας συνομηλίκους τους, σύμφωνα με τη μελέτη

Ο Brustar είπε ότι η GreaterRoll θα ξεκινήσει το παιχνίδι της Τρίτης το βράδυ και δεν απογοήτευσε. Ο δεξιόχειρας έδωσε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του εδώ και εβδομάδες, σημειώνοντας τρία σε δύο inning χωρίς σκορ.

Αυτό έδωσε τον τόνο για το υπόλοιπο bullpen των Dodgers.

Ο Victor Gonzalez έκανε 1 1/3 innings, λαμβάνοντας κάποια βοήθεια από το εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι από τους David Peralta και Will Smith. Ο Περάλτα πέταξε δυνατά για να σκοράρει τον Λουίς Ρενγκίφο, και ο Σμιθ έκανε ένα τέλειο tag για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα για να κρατήσει το παιχνίδι χωρίς σκορ.

Μόλις ο Gonzalez έφτασε σε μέρος της ενδεκάδας, ο Yancey Almonte μπήκε και έκανε επίσης 1 1/3 inning. Ο Almonte δυσκολεύτηκε να ξεκινήσει τη σεζόν, αλλά ο δεξιόχειρας ήταν πολύ αποτελεσματικός τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

“Είναι πολύ δύσκολο να οδηγείς παιχνίδια με ταυρομαχίες”, είπε ο πρώτος βασικός παίκτης των Dodgers, Freddie Freeman, ο οποίος άνοιξε το σκορ με ένα σόλο homer από τον Ohtani στο τέταρτο. «Έκαναν απίστευτη δουλειά απόψε».

Ένας στάμνα που χρειάζεται μια σταθερή έξοδο θα μπορούσε να είναι ο Alex Vecia. Ο αριστερόχειρας ήταν ένα από τα καλύτερα ανακουφιστικά των Dodgers τις δύο τελευταίες σεζόν, αλλά το 2023 ήταν ένα από τα πιο αναποτελεσματικά όπλα. Στο πέμπτο, η Vecia βγήκε από μια μαρμελάδα περπατώντας τον Hunter Renfrow. Πετάξτε έξω με το ισόπαλο σερί στη θέση σκοράρισμα.

«Τους δίνει αυτοπεποίθηση», είπε ο Ρόμπερτς. «Δεν έχουμε συζητήσει ποτέ τις δεξιότητες των χεριών, τι έκαναν αυτοί οι τύποι, αλλά σίγουρα [regarding] Η παράσταση, τις δύο τελευταίες βραδιές, ήταν αντάξια των προσδοκιών μας. Άρα αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να χτίσουμε.

Ο πέμπτος pitcher της βραδιάς ήταν ο Ryan Brazier, ο οποίος αποσύρθηκε και τα τέσσερα batters που αντιμετώπισε στο ντεμπούτο του στους Dodgers. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη βραδιά χωρίς σκορ για τον Caleb Ferguson και η δεύτερη απόκρουση του Evan Phillips στην ένατη.

«Τα παιδιά αλέθουν», είπε ο Φέργκιουσον. “Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραβηγμένο όσο φαίνεται. Δύο υπέροχα γήπεδα εδώ, δύο υπέροχα γήπεδα και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Αλλά συγχαρητήρια σε όλους που έχουν σκυμμένο το κεφάλι τους και το τρίξιμο. Ο δύσκολος δρόμος συνεχίζεται.

Ο Φέργκιουσον σημείωσε ότι ο μπουλπέν είχε εσωτερικές συνομιλίες εν μέσω αυτής της εκπληκτικής έκτασης. Δεν ήταν τίποτα επίσημο, αλλά υπήρχε μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης να επιστρέψουμε στην τροχιά. Για δύο νύχτες, έμοιαζε με το παλιό ταύρωμα των Dodgers.

Εάν συνεχιστεί αυτό, θα μπορούσε να είναι μια τεράστια εξέλιξη για το Λος Άντζελες.

“[It’s a] «Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις», είπε ο Φίλιπς. «Η επιτυχία γεννά αυτοπεποίθηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *