Πηγές – Πρώτος που υπέγραψε τον Marquis «Hollywood» Brown

Ο πρώην παραλήπτης των Baltimore Ravens και Arizona Cardinals, Marquese “Hollywood” Brown, αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Kansas City Chiefs, είπαν πηγές στον Adam Schefter του ESPN το βράδυ της Πέμπτης.

Η κίνηση δίνει στον στρατηγό Patrick Mahomes την αναβάθμιση στον πλατύ δέκτη που αναζητούσε η ομάδα από το Super Bowl.

Παρά το γεγονός ότι έχουν ένα από τα λιγότερο παραγωγικά γκρουπ ευρείας λήψης στο NFL, οι Chiefs κέρδισαν τους San Francisco 49ers τον περασμένο μήνα για το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο Lombardi. Ο Rookie Rashee Rice έχει εξελιχθεί σε μια δυνατή επιλογή στο passing game, αλλά οι Chiefs κατά τα άλλα βασίζονται σε πασαδόρους και στάσεις καθώς κυνηγούν έναν άλλο τίτλο.

Ο Mahomes ολοκλήρωσε το 77% των περασμάτων του με έξι περάσματα TD και καμία αναχαίτιση όταν στόχευε τον Rice. Αυτός ο αριθμός μειώθηκε στο 57% όταν στόχευε οποιονδήποτε άλλο ευρυγώνιο δέκτη, καθώς και περισσότερες υποκλοπές (εννέα) από πτήσεις (έξι), ενώ το ποσοστό πτώσης όλων των άλλων δεκτών εκτός του Rice ήταν τρεις φορές υψηλότερο (3% έως 10%).

Το Brown θα μπορούσε να είναι το τέλειο συμπλήρωμα για τον Irv Smith Jr. που υπέγραψε πρόσφατα μαζί με το αστέρι Travis Kelce σε μια νέα εμφάνιση Rice.

READ  California Weather Live: Προειδοποίηση για πλημμύρες για το Σαν Φρανσίσκο μετά από αποχετεύσεις καταιγίδων Montecito και Santa Barbara

Σε Μια ανάρτηση στο Instagram Το βράδυ της Πέμπτης, ο Μπράουν δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τη στολή των Αρχηγών, γράφοντας: “Blessed Beyond Measures… Excited to Be Apart Of Chiefskingdom”. Στη δημοσίευση, συμπεριέλαβε επίσης ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός προπονητή του γηπέδου, που προφανώς του έστειλε ο Άντι Ριντ την προηγούμενη μέρα.

Ο Μπράουν, ο οποίος ανταλλάχθηκε από τους Ravens στους Cardinals το 2022, δεν έλαβε μακροπρόθεσμο συμβόλαιο για την εκστρατεία του 2023 και δυσκολεύτηκε από έναν τραυματισμό στη φτέρνα την περασμένη σεζόν.

Οι τραυματισμοί ήταν ένας πρόσφατος παράγοντας για τον Μπράουν, ο οποίος δεν έχει παίξει ολόκληρη σεζόν από το 2020.

Ο Μπράουν, ο οποίος γίνεται 27 ετών στις 4 Ιουνίου, τελείωσε το 2023 με 574 γιάρδες σε 14 αγώνες. Είχε 51 αλιεύματα και τέσσερα touchdown σε 101 στόχους, την τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τριψήφιους στόχους. Ωστόσο, έθεσε χαμηλά επίπεδα καριέρας σε μέσο όρο ανά στόχο (5,68) και γιάρδες μετά την πάροδο των αλιευμάτων (164).

Μπήκε στο NFL ως η 25η επιλογή στο ντραφτ του 2019 από τους Ravens. Έχει 313 δεξιώσεις καριέρας για 3.644 γιάρδες και 28 touchdown. Η μοναδική του σεζόν στα 1.000 γιάρδες ήρθε το 2021 για τη Βαλτιμόρη, όταν έπιασε 91 πάσες για 1.008 γιάρδες.

Ο Josh Weinfuss του ESPN, το ESPN Stats & Information και το Associated Press συνέβαλαν σε αυτήν την αναφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *