Οι Βίκινγκς παίρνουν μια δεύτερη επιλογή στον 1ο γύρο στο εμπόριο με τους Τεξανούς

Οι Minnesota Vikings απέκτησαν ένα ντραφτ του πρώτου γύρου από τους Χιούστον Τέξανς το πρωί της Παρασκευής, οδηγώντας τους πιθανώς να ανέβουν στον γύρο για να επιλέξουν έναν τέταρτο για να αντικαταστήσει τον Κερκ Κάζινς που έφυγε.

Σε αυτό το deal, οι Vikings έλαβαν μια επιλογή στον έβδομο γύρο (232 συνολικά) από το No. Λήψη 23. Οι Τεξανοί έλαβαν την επιλογή του δεύτερου γύρου των Βίκινγκς (Νο. 42), τον έκτο γύρο (Νο. 188) και τον δεύτερο γύρο το 2025.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την επιλογή του πρώτου γύρου των Βίκινγκς, όχι. Εξασφάλισε 11 συνολικά, που είναι το πακέτο θεωρίας του αρ. Μπορεί να προχωρήσει στον γύρο με 23 επιλογές.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Μινεσότα την Πέμπτη, ο γενικός διευθυντής των Vikings, Kwesi Adofo-Mensah, είπε ότι η ομάδα δεν είναι κλειδωμένη στο ντραφτ του στρατηγού στον πρώτο γύρο λόγω της αποχώρησης του Cousins. Οι Βίκινγκς υπέγραψαν συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, 10 εκατομμυρίων δολαρίων έως το 2024, με τον ελεύθερο πράκτορα Σαμ Ντάρνολντ και ο Adofo-Mensah είπε ότι πίστευε ότι η ομάδα είχε «την ευελιξία να πάει είτε προς την άλλη πλευρά.

READ  Σπίτια υπέστησαν ζημιές στο Τέξας καθώς τα ποτάμια ανέβηκαν στα επίπεδα του τυφώνα Χάρβεϊ. Και η βροχή είναι καθ' οδόν

“Αν έρθει η ευκαιρία όπου αυτός ο παίκτης είναι διαθέσιμος, θα την εκμεταλλευτούμε, και αν δεν είναι διαθέσιμη με αυτόν τον τρόπο, θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να βρίσκουμε πιθανές ασυνέπειες στη μακροπρόθεσμη λύση. Έχουμε ήδη φέρει τον Sam και Όλοι οι άλλοι. Πραγματικά, η απάντηση δεν είναι κάτι αυστηρό. Είναι ένα μέρος αυτού είναι η ευελιξία που θέλαμε να βάλουμε στο πρόγραμμά μας τα τελευταία δύο χρόνια.”

Η κίνηση της Παρασκευής, ωστόσο, έκανε τον Adofo-Mensah σαφές ότι οποιαδήποτε ομάδα του ανήκει — οι Chicago Bears, οι Washington Commanders και η New England — θέλει τουλάχιστον να του δώσει την ευκαιρία να ανέβει σε ντραφτ. Οι Patriots — θα ενδιαφερόντουσαν για μια συναλλαγή επειδή όλοι θέλουν να γράψουν έναν στρατηγό. Σε αυτό το σενάριο, θα μπορούσε να υπάρξει ανταγωνισμός μεταξύ πολλών ομάδων για την επιλογή Νο. 4, που ανήκει στους Arizona Cardinals, οι οποίοι εμφανίζονται με βασικό τον Kyler Murray.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *