Πηγές – Broncos ΟΚ Ράσελ Γουίλσον να μιλήσει με τις ομάδες πριν από την απελευθέρωση

Πριν από την έναρξη του free Agency την επόμενη εβδομάδα, οι Broncos έδωσαν την άδεια στον προσεχώς κυκλοφορήσει στρατηγό Russell Wilson να αρχίσει αμέσως να μιλά και να συναντά άλλες ομάδες στις πόλεις τους, ανέφεραν πηγές στον Adam Schefter του ESPN την Τετάρτη.

Οι Broncos ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι ενημέρωσαν τον Wilson ότι θα αφεθεί ελεύθερος μετά την έναρξη του πρωταθλήματος του 2024 την επόμενη Τετάρτη, τερματίζοντας την ταραχώδη πορεία δύο σεζόν με την ομάδα.

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε μετά την ανακοίνωση των Broncos τη Δευτέρα, ο Wilson είπε: “Οι δύσκολες στιγμές δεν διαρκούν, αλλά οι σκληροί άνθρωποι κρατάνε. Ο Θεός με έπιασε. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι θα ακολουθήσει.”

Στις δύο σεζόν του Wilson ως βασικός, οι Broncos πήγαν με 11-19 και έχασαν τα πλέι οφ. Ο προπονητής Σον Πέιτον τον έβαλε στον πάγκο με δύο παιχνίδια να απομένουν το 2023, σηματοδοτώντας το τέλος της καριέρας του στρατηγού στο Ντένβερ. Πέρασε για 3.070 γιάρδες με 26 touchdown και οκτώ κοψίματα πριν καθίσει στον πάγκο.

Οι Broncos υπέγραψαν με τον Wilson πενταετές συμβόλαιο αξίας 242,6 εκατομμυρίων δολαρίων το 2022, αφότου έφτασε σε ένα blockbuster trade με τους Seattle Seahawks. Θα λάβουν 85 εκατομμύρια δολάρια τις επόμενες δύο σεζόν λόγω της κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της 9ης εβδομάδας μεταξύ του Wilson, των εκπροσώπων του και των Broncos, το σημείο καμπής θα μπορούσε να είναι ένα δημόσιο διαζύγιο ποδοσφαίρου. Οι Broncos λένε ότι θέλουν να βρουν έναν «δημιουργικό τρόπο» για να παραιτηθούν ή να προσαρμόσουν την εγγύηση τραυματισμού των 37 εκατομμυρίων δολαρίων στο συμβόλαιο του Wilson.

READ  Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Reddit επικρίνει τους συντονιστές εν μέσω μπλακ άουτ, τους παρομοιάζει με την αριστοκρατία

Ο Γουίλσον, 35 ετών, είπε ότι του είπαν τότε ότι εάν αυτός και οι εκπρόσωποί του δεν έπαιζαν οικονομική μπάλα, θα έπαιρνε ως βασικός.

Οι Broncos έκαναν μια ολική προσφορά για να αποκτήσουν τον Wilson από τους Seahawks, στέλνοντας πέντε ντραφτ, συμπεριλαμβανομένων δύο από τον πρώτο και δύο δεύτερους γύρους και τρεις παίκτες.

Ο Wilson πέρασε τις πρώτες 10 σεζόν της καριέρας του με τους Seahawks, κατά τις οποίες επιλέχθηκε σε εννέα Pro Bowls και κέρδισε ένα Super Bowl.

Ένας τρίτος γύρος επιλογής του Σιάτλ το 2012, ο Wilson έχει ρίξει 43.653 γιάρδες με 334 touchdown και 106 κοψίματα στην καριέρα του.

Ο Jeff Legwold του ESPN συνέβαλε σε αυτήν την έκθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *