Συμβούλιο Federal Reserve – Η Federal Reserve ανακοινώνει ότι το νέο της σύστημα για άμεσες πληρωμές, η υπηρεσία FedNow®, είναι πλέον ενεργό.

Η Federal Reserve ανακοίνωσε την Πέμπτη το νέο της σύστημα για άμεσες πληρωμές, το FedNow® Η υπηρεσία είναι πλέον ζωντανή. Οι τράπεζες και οι πιστωτικές ενώσεις όλων των μεγεθών μπορούν να εγγραφούν και να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο για να μεταφέρουν χρήματα άμεσα στους πελάτες τους, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.

Ο πρόεδρος της Federal Reserve Jerome H. “Η Federal Reserve δημιούργησε την υπηρεσία FedNow για να κάνει τις καθημερινές πληρωμές πιο γρήγορες και πιο βολικές τα επόμενα χρόνια”, είπε ο Powell. “Με την πάροδο του χρόνου, καθώς περισσότερες τράπεζες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το νέο εργαλείο, τα οφέλη για ιδιώτες και επιχειρήσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ένα άτομο που πληρώνεται άμεσα ή μια εταιρεία που έχει άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια όταν λήγει ένα τιμολόγιο.”

Κατ’ αρχάς, 35 τράπεζες και πιστωτικές ενώσεις πρώιμης υιοθέτησης, καθώς και το Γραφείο Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, είναι έτοιμες με δυνατότητες άμεσης πληρωμής μέσω της υπηρεσίας FedNow. Επιπλέον, 16 πάροχοι υπηρεσιών είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τη διεκπεραίωση πληρωμών για τράπεζες και πιστωτικές ενώσεις.

Όταν είναι πλήρως διαθέσιμες, οι άμεσες πληρωμές θα προσφέρουν σημαντικά οφέλη στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, τα άτομα μπορούν να λάβουν τις επιταγές τους αμέσως και να τις χρησιμοποιήσουν την ίδια ημέρα και οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται τις ταμειακές ροές πιο αποτελεσματικά χωρίς καθυστερήσεις. Τα επόμενα χρόνια, οι πελάτες τραπεζών και πιστωτικών ενώσεων που εγγράφονται στην υπηρεσία θα μπορούν να στέλνουν άμεσες πληρωμές γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά, τον ιστότοπο και άλλες διεπαφές του χρηματοπιστωτικού ιδρύματός τους.

READ  Οι αγώνες καλούνται και είναι πολύ κοντά - NBC Chicago

Ως διατραπεζικό σύστημα πληρωμών, η υπηρεσία FedNow συνεργάζεται με μακροχρόνιες υπηρεσίες πληρωμών της Federal Reserve, όπως η Fedwire.® και FedACH®. Η Federal Reserve έχει δεσμευτεί να συνεργαστεί με περισσότερες από 9.000 τράπεζες και πιστωτικές ενώσεις σε εθνικό επίπεδο.

Επισυνάπτεται μια λίστα με πρώιμους χρήστες με δυνατότητες άμεσης πληρωμής. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο Federal Reserve Financial Services Δικτυακός τόπος.

Για ερωτήσεις μέσων, στείλτε email [email protected] Ή καλέστε στο 202-452-2955.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *