Συμφωνία για την αποφυγή παύσης των εχθροπραξιών στην εσωτερική ασφάλεια

Μια δικομματική συμφωνία για τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης και την αποφυγή διακοπής λειτουργίας αργότερα αυτή την εβδομάδα δημιουργεί εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις σχετικά με την ετήσια καταστολή δαπανών του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS).

Το πακέτο, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την Κυριακή, θα περιλαμβάνει πέντε νομοσχέδια χρηματοδότησης πλήρους έτους, μαζί με την άμυνα, την εργασία, την υγεία και τις ανθρώπινες υπηρεσίες, την εκπαίδευση και το κράτος, την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων και τη γενική κυβέρνηση και τις ξένες επιχειρήσεις.

Οι ηγέτες του Κογκρέσου σχεδιάζουν ένα μέτρο διακοπής για το DHS, το οποίο θεωρείται το πιο σκληρό νομοσχέδιο χρηματοδότησης λόγω των βαθιών κομματικών διχασμών στην Ουάσιγκτον για ζητήματα συνόρων και μετανάστευσης.

Ωστόσο, οι Ρεπουμπλικάνοι λένε ότι το χρονοδιάγραμμα για την απελευθέρωση του πακέτου ολισθαίνει μετά την πρόσφατη δέσμευση του Λευκού Οίκου στις διαπραγματεύσεις.

Πηγή που γνωρίζει το θέμα είπε ότι μέρος της διαφωνίας είναι ότι οι Δημοκρατικοί πιέζουν για περισσότερη χρηματοδότηση για ισότητα αμοιβών για τη Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών, ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν περισσότερα δολάρια για τις προσπάθειες πρόληψης και επιβολής της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ.

Ο Χιλ απευθύνθηκε στον Λευκό Οίκο και την ηγεσία του Δημοκρατικού Κογκρέσου για σχόλια.

Η εξέλιξη έρχεται μετά από έναν αξιωματούχο του Λευκού Οίκου είπε στο Politico την Κυριακή Οι Ρεπουμπλικάνοι ήθελαν να «υποχρηματοδοτήσουν το DHS» αφού απέρριψαν την προσφορά των Δημοκρατικών για πρόσθετη χρηματοδότηση 1,56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την ασφάλεια των συνόρων.

Ωστόσο, ο Raj Shah, αντιπρόεδρος του Προέδρου Mike Johnson (R-La.), απέσυρε την έκθεση της Κυριακής, λέγοντας: «Αυτή η αναφορά από έναν ανώνυμο υπάλληλο του Λευκού Οίκου είναι ψευδής και αντιπαραγωγική για την επίτευξη δικομματικής συμφωνίας για την παράκαμψη της κυβέρνησης. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.”

READ  Εκλογές στην Ταϊλάνδη: Τα κόμματα της αντιπολίτευσης προηγούνται καθώς συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων

«Οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής θα συνεχίσουν να εργάζονται καλή τη πίστη για να επιτύχουν συναίνεση για νομοσχέδια πιστώσεων που δίνουν εκ νέου προτεραιότητα στη χρηματοδότηση του DHS για την επιβολή των συνόρων και της μετανάστευσης», πρόσθεσε ο Σο.

Το Κογκρέσο έχει περιθώριο μέχρι την Παρασκευή να εγκρίνει νομοθεσία για τη χρηματοδότηση διαφόρων τμημάτων της κυβέρνησης διαφορετικά κινδυνεύει να κλείσει το πρώτο μερικό της κυβέρνησης εδώ και χρόνια.

Πνευματικά δικαιώματα 2024 Nexstar Media Inc. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Αυτό το περιεχόμενο δεν επιτρέπεται να δημοσιευτεί, να μεταδοθεί, να ξαναγραφτεί ή να αναδιανεμηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *