Το “Frozen Empire” κερδίζει 4,7 εκατομμύρια $ σε προεπισκοπήσεις

Σάββατο πρωί: “Marshmello” ως προς τον καιρό στα βορειοανατολικά και της Sony παρά το CinemaScore B+ Ghostbusters: Frozen Empire Αναμένεται να φτάσουμε σε ένα ακόμη άνοιγμα στο ενδιάμεσο $42 εκατ.-$44 εκατ $16 εκατομμύρια αυτό το Σαββατοκύριακο μετά την Παρασκευή. Τα PLF και μερικά Imax έχουν πλέον 36%. παγωμένη αυτοκρατορία, κοστίζει περισσότερο από Ghostbusters: Rehab, 100 εκατομμύρια $ έως 75 εκατομμύρια $ πριν από P&A, που χρηματοδοτείται από την TSG.

Τα ρολόγια πλημμύρας είναι σε ισχύ κατά μήκος της ακτής του Ατλαντικού από την Ουάσιγκτον μέχρι το Βερμόντ, αν και δεν αναμένεται να κλείσουν σημαντικά οι κινηματογράφοι.

Το συνολικό ταμείο των 97,6 εκατομμυρίων δολαρίων αναμένεται να μειωθεί κατά -17% από το ίδιο Σαββατοκύριακο πριν από ένα χρόνο, όταν βρυχήθηκε το Lionsgate. John Wick: Κεφάλαιο 4, Δημοσίευσε το υψηλότερο άνοιγμα του franchise με $73,8 εκατομμύρια και ηγήθηκε της αγοράς με $116,6 εκατομμύρια.

Οι ενημερωμένες εξόδους του PostTrak από το ComScore και το Screen Engine δείχνουν ότι η συνέχεια που σκηνοθετεί ο Gil Kenan είναι 80% θετική με 64% σίγουρη σύσταση. Οι βαθμολογίες είναι χαμηλές έναντι των παιδιών Στο εξής ζωή Το 89% θετικό και το 57% θέλει να δει αμέσως.

Το 55% των ανδρών σκύβει με το 46% του κοινού μεταξύ 25-44 ετών και το 30% του κοινού ηλικίας 13-24 ετών. Η ηλικιακή ομάδα 18-24 και 25-34 είναι η μεγαλύτερη τετραπλή με 23%. Διαφορετικότητα 48% Καυκάσιοι, 27% Λατίνοι και Ισπανόφωνοι, 12% Μαύροι, 8% Ασιάτες και 5% Ιθαγενείς Αμερικανοί. Ghostbusters: Rehab Παίζει καλά στο Νότο, το Νότιο Κεντρικό και το Μεσοδυτικό. Η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στη χώρα μέχρι στιγμής είναι το AMC Disney Springs στο Ορλάντο Φλόριντα πάνω από $50.000.

Ταινία τρόμου Neon's Sidney Sweeney Nun, Αμωμος, έκανε $2 εκατ Το χθες δημιουργεί ένα μοτίβο $5 εκατ Ανοιγμα. Το CinemaScore είναι το ισοδύναμο C μιας ταινίας τρόμου (παίρνουν B και C CinemaScores). Το PostTrak είναι σημαντικά χαμηλότερο σε 52% θετική και 30% σαφή σύσταση. ευχαρίστηση Το 52% των γυναικών βγαίνει με το 75% των τηλεθεατών μεταξύ 18-34 ετών. Το μεγαλύτερο demo είναι 25-34, 39%. Επιδείξεις Diversity 44% Καυκάσιοι, 30% Λατίνοι και Ισπανόφωνοι, 11% Μαύροι, 10% Ασιάτες και 5% Ιθαγενείς Αμερικανοί/Άλλοι. Κορυφαίες αγορές Ανατολή, Νότια Κεντρική και Δυτική Ταινία AMC Burbank Κορυφαία εισπρακτικά κινηματογραφικά κράτη $15,3K. Στην κορυφή βρίσκεται ο Καναδάς.

Περισσότερα…διαγράμματα και περισσότερες αναλύσεις θα ακολουθήσουν

Παρασκευή βράδυ: προς το παρόν, Ghostbusters: Frozen Empire Είναι μια χαρά με ένα $16 εκατ Παρασκευή και $42 εκατ.-$43 εκατ Εγκαίνια σε 4.345 αίθουσες. Είναι παράλληλη με εκείνη την Παρασκευή Ghostbusters: RehabΠρώτη μέρα (συν προεπισκοπήσεις) 16,6 εκατομμύρια $, αν συνεχιστεί αυτό το σερί 3 ημερών, θα είναι 1 εκατομμύριο $ λιγότερο από τον τίτλο του 2021 σε σκηνοθεσία Jason Reitman.

Περιπέτεια δράσης από την Warner Bros. Pictures και τη Legendary Pictures

ΑΦΟΙ Warner.

Δεύτερο είναι το τέταρτο Σαββατοκύριακο των Legendary/Warner Bros The Hill: Μέρος Δεύτερο Υπολογίζεται σε 3.437 αίθουσες $4,6 εκατ-43% για 3 ημέρες $16,9 εκατ και τρέχοντα σύνολα $232,6 εκατ.

Το τρίτο ανήκει στο Third Act της Universal/Dreamworks Animation Kung Fu Panda 4 σε 3.805 αίθουσες με την Παρασκευή $4,3 εκατ-51% και 3ήμερο $15,3 εκατ-49%, και το EOD τρέχει συνολικά μέχρι την Κυριακή $131,7 εκατ.

Ο Sidney Sweeney στο Immaculate

Ο Sidney Sweeney στο “Immaculate”

Neon μέσω YouTube

Neon, ταινία τρόμου Sidney Sweeney Nun, ΑμωμοςΒαθμολογία προβολής 1,8 εκατ. $-2,2 εκατ. $ Παρασκευή, και $5 εκατ Ανοίγει σε 2.354 ιστότοπους. Η Black Bear χρηματοδότησε και παρήγαγε την ταινία για λιγότερο από 10 εκατομμύρια δολάρια. Η Elevation κυκλοφορεί την κυκλοφορία του Black Bear στο Ηνωμένο Βασίλειο στον Καναδά.

Δεύτερο καρέ του Lionsgate Άρθουρ ο Βασιλιάς Μετά τη δεύτερη Παρασκευή του σε 3.003 αίθουσες, βρίσκεται στην πέμπτη θέση $1,2 εκατ-60%, και 3 ημέρες $4,1 εκατ-46%, και σύνολο δέκα ημερών $14,3 εκατ.

Το IFC περιλαμβάνει την ταινία τρόμου του 1977 του David Dastmalcian, Αργά το βράδυ με τον διάβολο, Η παγκόσμια πρεμιέρα έκανε πριν από ένα χρόνο στο SXSW $1,3 εκατ Σήμερα $3,3 εκατ Άνοιγμα σε 1.034 τοποθεσίες. Η ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία Κάμερον και Κόλιν Κερνς ακολουθεί μια ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση το 1977 που πηγαίνει φρικτά στραβά και εξαπολύει το κακό στα σαλόνια του έθνους. Οι κριτικοί το λατρεύουν στο Rotten Tomatoes με 96% πιστοποιημένο φρέσκο ​​​​και 86% βαθμολογία κοινού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ: Ghostbusters: Frozen Empire, Το sequel της Sony του Jason Reitman Ghostbusters: Rehab, πήρε μέσα $4,7 εκατ Ξεκίνησε στις 14.00 σε 3.561 αίθουσες από το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτό το σύνολο πλησιάζει τις προβλέψεις των 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων Ghostbusters: Rehab, Ενώ οι θεατές εξακολουθούν να αποτινάσσονται από τον φόβο Covid, ήρθε η ώρα να πλαισιώσει το 2021 πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Τα χρήματα της Πέμπτης το βράδυ είναι επίσης υψηλότερα από την προεπισκόπηση του 2016 All-Women του Paul Feig ΚΥΝΗΓΟΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ, Κέρδισε 3,4 εκατομμύρια δολάρια (και άνοιξε στα 46 εκατομμύρια δολάρια). Αυτές οι ώρες προβολής ξεκίνησαν στις 4 μ.μ. με $16,6 εκατομμύρια την Παρασκευή και $44 εκατομμύρια το Σαββατοκύριακο ανοίγματος. Το έχω πει από τις πηγές Παγωμένη Αυτοκρατορία Οι προπωλήσεις για ορισμένους εκθέτες ήταν περιορισμένες, οπότε το να φτάσουμε σε αυτό το σημείο απαιτούσε πολλή δουλειά.

Ghostbusters: Frozen Empire Έλαβε τέσσερα αστέρια από το κοινό της Πέμπτης το βράδυ, το οποίο είναι πάντα γεμάτο με σκληροπυρηνικούς θαυμαστές, με 80% θετικά και 66% σίγουρη σύσταση. Κυρίως άνδρες ήταν 55% και ήταν σκληροί κριτικοί της ταινίας 76% θετικοί, γυναίκες 45% με εξαιρετική βαθμολογία 85%. Αναλύοντας το, οι άνδρες άνω των 25 ετών – το μεγαλύτερο κουαρτέτο με 43% το βράδυ της Πέμπτης – βαθμολόγησαν την ταινία με 79%, ενώ οι άνδρες κάτω των 25 ετών, το 12% των αγοραστών εισιτηρίων, μισούσαν την ταινία με 68%.

Εκείνη την ημέρα μετά θάνατον ζωή, Μέσο ακαθάριστο εισόδημα νοικοκυριών και χώρας. Το ένα τρίτο αυτών των θεατών ήταν οικογένειες με γονείς που έλαβαν το βραβείο Στο εξής ζωή Πέντε αστέρια με παιδιά κάτω των 12 ετών στα 4½. Βαθμολογήθηκε από τους κριτικούς του Rotten Tomatoes μετά θάνατον ζωή, Το σκηνοθέτησε ο Jason Reitman, 64% θετικό, και το κοινό το βαθμολόγησε με 94%. Παγωμένη Αυτοκρατορία Με το 45% των κριτικών να είναι σάπια, το 86% με τους θεατές του RT.

Αφίσα YouTube

Σκηνοθεσία του συγγραφέα Gil Kenan Ghostbusters: Rehab, Η συνέχεια κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι ΚΥΝΗΓΟΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ Αυτό θα έβαζε εύκολα το franchise των πέντε ταινιών πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Μπορεί ή όχι αυτό το Σαββατοκύριακο Παγωμένη Αυτοκρατορία Μπορεί να λειτουργήσει λιγότερο.

Αμωμος

Ο Sidney Sweeney στο “Immaculate”

Fabia Lavino, ευγενική προσφορά του Neon

Περιμένουμε στοιχεία προεπισκόπησης για την ταινία του Sidney Sweeney του Neon Αμωμος, Εν τω μεταξύ, στους θεατές του PostTrak δεν άρεσε χθες το βράδυ με 2½ αστέρια και 60% θετικό. Οι κριτικοί του έδωσαν θετική βαθμολογία 78%. Βλέπουμε τώρα τις μεσαίες μονοψήφιες προβολές για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας τρόμου μοναχών από το SXSW.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Κριτική “Immaculate”: Θρησκευτικός τρόμος υπό την ηγεσία του Sidney Sweeney που επισκιάζεται από τα Overplayed Tropes – SXSW

Legendary/Warner Bros.' The Hill: Μέρος Δεύτερο κέρδισε τη βραδιά σε κανονικές εκδόσεις $2,2 εκατ Στα 3.847, -23% από Τετάρτη και τρίτη εβδομάδα. $39,5 εκατ και τρέχοντα σύνολα $215,7 εκατ. Η ταινία θα κρατήσει τις οθόνες Imax της στις 4 το Σαββατοκύριακο και θα τις μοιραστεί Παγωμένη Αυτοκρατορία.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Κριτική «Dune: Part Two»: Η θεαματική συνέχεια του Denis Villeneuve Goes Heavy on the Mythos

Universal/Dreamworks Animation Kung Fu Panda 4 Έγινε σε 4.067 ιστότοπους $1,7 εκατ-10% από Τετάρτη, α $38,7 εκατ Δεύτερη εβδομάδα και συνολικά τρέξιμο $116,4 εκατ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Κριτική «Kung Fu Panda 4»: Ο Τζέικ Μπλακ επιστρέφει ως ο αξιαγάπητος πολεμιστής δράκων σε αυτό το επιτυχημένο σίκουελ της DreamWorks

Ο Fathom μπήκε στη μέση του chart με δύο κυκλοφορίες. Ντοκιμαντέρ βασισμένο στην πίστη Η Κιβωτός και το Σκοτάδι $750K την Τετάρτη και άλλα $955K συνολικά χθες $1,7 εκατ Σε 1.010 αίθουσες. Σε σκηνοθεσία του Ραλφ Στερν, το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην Κιβωτό του Νώε και στα επιστημονικά στοιχεία που υποστηρίζουν τη βιβλική ιστορία. Ο Fathom είχε επίσης μια remastered ταινία του 1986 BMX σε σκηνοθεσία Hal Needham Ράβδος Κλείθηκαν 707 θέσεις $508.000 Εχθές.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η κριτική του “King Arthur”: Ο Mark Wahlberg και ένα νέο αστέρι σκυλιών φέρνουν αυτή την αξιοσημείωτη αληθινή ιστορία στην κινηματογραφική ζωή

Η ταινία για σκυλίσια αθλητική ταινία της Lionsgate/EON Mark Wahlberg, Άρθουρ ο Βασιλιάς, Παίζοντας σε 3.003 αίθουσες, εκ $477.000 Χθες, -13% από την Τετάρτη, ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα $10,2 εκατ.

Ελέγξτε ξανά αργότερα σήμερα για ενημερώσεις.

READ  Η δεύτερη μέρα του Πρωταθλήματος PGA ξεκινά την Παρασκευή το πρωί στο Oak Hill

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *