Ο Lamar Jackson των Ravens ενημερώνεται για τον τραυματισμό στο γόνατο, αποκλείοντας τον εαυτό του από το Super Wild Card το Σαββατοκύριακο εναντίον της Bengals

Παρά την απουσία του Lamar Jackson, Κοράκια Ο προπονητής Τζον Χάρμπαου δεν απέκλεισε επίσημα το ενδεχόμενο επιστροφής του Τζάκσον για τον αγώνα πλέι οφ της Κυριακής το βράδυ. Βεγγάλη. Ο βασικός στρατηγός των Ravens δεν έχει παίξει από την Εβδομάδα 13 λόγω διάστρεμμα PCL.

Τζάκσον Δεν έκανε προπόνηση την Πέμπτηκαι Δεκ. 2 Δεν έκανε καμία προπόνηση για την πρώτη ομάδα. Την Πέμπτη, ο τέταρτος μπήκε στα social media για να ανακοινώσει την ανάρρωσή του, ενώ επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν θα παίξει αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και την ανησυχία σας σχετικά με τους τραυματισμούς μου», είπε ο Τζάκσον Tweeted. “Ήθελα απλώς να σας δώσω σε όλους μια ενημέρωση καθώς βρίσκομαι σε ανάκαμψη. Ένα PCL με οριακό διάστρεμμα βαθμού 2. [grade 3 sprain]. Έχω ακόμα πρήξιμο γύρω από το γόνατό μου και το γόνατό μου είναι ασταθές. Είμαι ακόμα σε καλή διάθεση καθώς συνεχίζω τη θεραπεία στο δρόμο της ανάρρωσης. Μου αρέσει να είμαι εκεί έξω με τα παιδιά μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν μπορώ να δώσω το 100% στα παιδιά μου και στους θαυμαστές μου. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία».

Ο Τζάκσον έχασε τον πέμπτο συνεχόμενο αγώνα του την περασμένη Κυριακή, όταν οι Ravens έπεσαν στους Bengals. Οι Ravens πήγαν 8-4 με τον Jackson αυτή τη σεζόν και 2-3 ερήμην του. Η επίθεση των Ravens ήταν καλύτερη με τον Jackson στο γήπεδο, με μέσο όρο 25 πόντους ανά παιχνίδι, αλλά χωρίς αυτόν, η μονάδα είχε κατά μέσο όρο μόλις 12,5 πόντους ανά παιχνίδι.

READ  Η NC εγκρίνει την επέκταση του Medicaid, αντιστρέφοντας τη μακρά αντίθεση

Αν και το ποσοστό ολοκλήρωσής του ήταν το χαμηλότερο από τη σεζόν rookie του, η αναλογία touchdown/interception του Τζάκσον ήταν η καλύτερη από τη σεζόν του MVP το 2019. Ο Τζάκσον έτρεξε για 764 γιάρδες και τρία touchdown. η εποχή

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Tyler Hundley αντικατέστησε τον Jackson για την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Βαλτιμόρης. Ο Huntley, ο οποίος πιθανότατα θα ξεκινήσει κόντρα στους Bengals εάν ο Jackson δεν μπορέσει να παίξει, ολοκλήρωσε το 67% των πάσες του με δύο touchdown και τρεις κοψίματα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Έτρεξε επίσης για 137 γιάρδες και σκορ σε 43 φέρουν.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο Χάντλεϊ θα παίξει καθώς αντιμετώπιζε τραυματισμούς στον ώμο και τον καρπό. Αν και πέταξε ελαφρά την Πέμπτη, ο εφεδρικός Ravens δεν έπαιξε στην Εβδομάδα 18 και ήταν περιορισμένος στην προπόνηση την Τετάρτη, σύμφωνα με το The Athletic.

Εάν ο Χάντλεϊ παραγκωνιστεί, ο Άντονι Μπράουν θα πάρει την αρχή. Ο Μπράουν έκανε 19 για 44 για 286 γιάρδες στο μοναδικό του ξεκίνημα της σεζόν στην ήττα της Κυριακής με 27-16 από τους Bengals.

Όσο για τον Τζάκσον, το μέλλον του στη Βαλτιμόρη πέρα ​​από τη μετά τη σεζόν είναι υπό αμφισβήτηση. Έπαιξε κάτω από την πέμπτη επιλογή της ομάδας φέτος, αφού αυτός και η ομάδα δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν σε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Η αγοραία αξία του Τζάκσον προβλέπεται επί του παρόντος στα 245.442.090 δολάρια σε διάστημα έξι ετών. Σύμφωνα με το Spotrak.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *