Ο Tom Brady μοιράζεται τη φωτογραφία της Bridget Moynahan εν μέσω ανακοίνωσης συνταξιοδότησης

Σε μια φωτογραφία, ο Τομ και τα τρία παιδιά του χαμογελούν για μια selfie μπροστά στη θάλασσα, ενώ μια άλλη απαθανατίζει τη Ζιζέλ, τον Τζακ, τη Βίβιαν και τον Μπέντζαμιν από πίσω καθώς περπατούν φορώντας ο ένας τα ρούχα του άλλου. Μπανέλες “Brady” της Tampa Bay Buccaneers σε έναν αγώνα.

Ο Τομ ανακοίνωσε προηγουμένως την αποχώρησή του τον Φεβρουάριο του 2022, για να αλλάξει γνώμη ένα μήνα αργότερα. Επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους για μια ακόμη σεζόν με τους Tampa Bay Buccaneers. Ένα χρόνο μετά την αρχική του ανακοίνωση αποχώρησης, επιβεβαίωσε στα social media ότι αποσύρεται επίσημα από το άθλημα.

«Καλημέρα, φίλοι, θα έρθω κατευθείαν στο θέμα», εισέβαλε ο Τομ Μήνυμα βίντεο 1ης Φεβρουαρίου. “Αποσύρομαι. Ξέρω ότι η διαδικασία ήταν μεγάλη υπόθεση την τελευταία φορά, οπότε σκέφτηκα να πετύχω ρεκόρ όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί και να σε ενημερώσω για το πρώτο πράγμα.”

Ο αθλητής πρόσθεσε ότι έδωσε ήδη στους θαυμαστές του το «σούπερ συναισθηματικό δοκίμιο συνταξιοδότησης» του πέρυσι, οπότε θέλει να το κρατήσει σύντομο και γλυκό τη δεύτερη φορά.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε κάθε έναν από εσάς που με υποστήριξε», συνέχισε. “Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι συμπαίκτες μου, οι αντίπαλοί μου, υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στους οποίους θα μπορούσα να συνεχίσω για πάντα. Ευχαριστώ παιδιά που με αφήσατε να ζήσω το απόλυτο όνειρό μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Σας αγαπώ όλους.”

READ  Η Πολωνία ενεργοποιεί το αεροπλάνο μετά την είσοδο στον εναέριο χώρο της ρωσικού πυραύλου που στοχεύει στην Ουκρανία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *