Το Box Office του «Super Mario Bros. Movie» ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως – The Hollywood Reporter

Ελαφρύ και Καθολικό Ταινία Super Mario Bros Ελέγχουμε ένα άλλο σημαντικό ορόσημο.

Η προσαρμογή βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo θα ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office την Κυριακή, την 26η ημέρα κυκλοφορίας της. Είναι η 10η ταινία κινουμένων σχεδίων που πέτυχε το κατόρθωμα και η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων πριν από την πανδημία.

Στη Βόρεια Αμερική, Σούπερ Μάριο’Από την Κυριακή, το συνολικό ποσό είναι 40 εκατομμύρια δολάρια για ένα Σαββατοκύριακο με έσοδα 490 εκατομμύρια δολάρια από 4.204 αίθουσες. Η προβλεπόμενη έκδοσή της στο εξωτερικό το Σαββατοκύριακο ήταν 68,3 εκατομμύρια δολάρια για 532,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η ταινία έσπασε πολλά ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένης της κατάταξης ως της ταινίας κινουμένων σχεδίων με τις υψηλότερες εισπράξεις στην ιστορία της Universal στο εγχώριο box office μετά την καλύτερη ταινία. Minions: The Rise of Gru (369,7 εκατομμύρια δολάρια) και η τρίτη υψηλότερη από οποιαδήποτε ταινία της Universal Jurassic World Και ET ΕξωγήινοςΔεν έχει προσαρμοστεί για τον πληθωρισμό.

Παγκοσμίως, κατατάσσεται πλέον ως η έβδομη μεγαλύτερη ταινία όλων των εποχών της Universal Jurassic World Dominion Και Εγω ο απεσιοτατος. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη εισπρακτική ταινία του Χόλιγουντ από το 2019.

Χάρη στην απήχησή του για πολλές γενιές, σούπερ Μάριο Το animation συνεχίζει να παίζει σαν ένα blockbuster για όλο το κοινό και όχι σαν σκηνικό.

Αλλού στο εγχώριο box office, η Warner Bros.’ Evil Dead Rise Προσέλκυσε 12,2 εκατομμύρια δολάρια στη δεύτερη χρονιά του για 44,4 εκατομμύρια δολάρια από 3.417 τοποθεσίες.

Μια νέα προσφορά από τη Lionsgate Είσαι Θεός; Είμαι εγώ, Μάργκαρετ Άνοιξε στην τρίτη θέση με 6,8 εκατομμύρια δολάρια από 3.334 αίθουσες. Η ταινία έγινε αποδεκτή από τους κριτικούς και έλαβε CinemaScore A.

READ  Οι πλημμύρες στο Ντουμπάι επηρεάζουν τη λειτουργία του μεγάλου αεροδρομίου καθώς το "ιστορικό καιρικό γεγονός" φέρνει έντονες βροχοπτώσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

John Wick: Κεφάλαιο 4Μια άλλη ταινία της Lionsgate αναμένεται να μπει στο Νο. 4 με περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια από 2.481 ιστότοπους, αρκετά καλή για να φτάσει τα 175 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά.

Σε μια αστεία ανατροπή, η επανέκδοση Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi Η ολοκλήρωση της πρώτης πεντάδας είναι 4,7 εκατομμύρια δολάρια από 500 αίθουσες.

Sony και επιβεβαιώθηκε Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World αποδεικνύεται απογοητευτικό. Η ταινία άνοιξε εκτός των 10 κορυφαίων, κερδίζοντας 3 εκατομμύρια δολάρια από 3.504 αίθουσες.

Οι αριθμοί θα ενημερωθούν την Κυριακή το πρωί.

30 Απριλίου, 7:45 π.μ: Ενημερώθηκε με αναθεωρημένα σύνολα.

Αυτή η ιστορία δημοσιεύτηκε αρχικά στις 29 Απριλίου στις 7:35 π.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *