Η Bud Light χάνει τον τίτλο της μπύρας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική από το Modelo Special


Νέα Υόρκη
CNN

Η μπύρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Αμερικής δεν είναι πλέον αμερικανική.

Το Modelo Especial, μια μεξικάνικη lager που παρασκευάζεται από την Constellation Brands κοντά στην Πόλη του Μεξικού, έγινε η μπύρα με τις περισσότερες πωλήσεις τον Μάιο. Πετώντας το Bud Light Από την πρώτη θέση που κατείχε Για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Το αποτέλεσμα από ψηλά υπογραμμίζει περαιτέρω πόσο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η μάρκα Anheuser-Busch στο να ακολουθεί μια ανάρτηση στο Instagram από τον διεμφυλικό επιρροή Dylan Mulvaney που επιδεικνύει ένα εξατομικευμένο κουτάκι Bud Light.

Για τις τέσσερις εβδομάδες που έληξαν στις 3 Ιουνίου, το Modelo κατέκτησε το 8,4% των λιανικών πωλήσεων μπύρας στις ΗΠΑ, με την Bud Light να υποχωρεί στη δεύτερη θέση με 7,3%, σύμφωνα με στοιχεία NIQ που δόθηκαν στη συμβουλευτική εταιρεία Pump Williams. Οι πωλήσεις σε δολάρια ήταν εξίσου φτωχές για το Bud Light κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με τις πωλήσεις να μειώνονται κατά 24,4%, ενώ η ανάπτυξη του Modelo ήταν 12,2%.

Και η τάση δεν έχει στραφεί προς όφελος του Bud, είπε η εταιρεία.

«Το Modelo Special αυξάνει την αύξηση των πωλήσεών του κάθε εβδομάδα καθώς μπαίνουμε πιο βαθιά στο καλοκαίρι», είπε ο Williams στο CNN. Η Modelo Oro, η νέα της μπύρα με χαμηλούς υδατάνθρακες, ξεκινά δυναμικά μετά την κυκλοφορία της τον Μάιο και ενισχύει περαιτέρω τις πωλήσεις της μάρκας, είπε.

Justin Sullivan/Getty Images

Το Modelo Especial ξεπέρασε τις πωλήσεις Bud Light τον Μάιο.

Τα τελευταία χρόνια, οι πότες έχουν μετατοπίσει τις προτιμήσεις τους για μπύρα σε μεξικάνικές μπύρες και οινοπνευματώδη ποτά όπως η τεκίλα και το mezcal. Η Williams είπε ότι αρκετοί παράγοντες συνέβαλαν στο να γίνει η Modelo η μπύρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις (τουλάχιστον τον Μάιο), συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής υποστήριξης των λιανοπωλητών, της καλύτερης διαφήμισης, των εντυπωσιακών συσκευασιών και του «εφαλτηρίου» της Cinco de Mayo το καλοκαίρι.

READ  Το Axiom-2 έτοιμο για ιδιωτική διαστημική πτήση

Ο Greg Gallagher, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ επωνυμίας για την Constellation με έδρα τη Νέα Υόρκη, είπε στο CNN ότι το Modelo έχει «βιώσει απίστευτη επιτυχία» τα τελευταία χρόνια και θέλει να αντανακλά περαιτέρω την κυριαρχία του μεταξύ των Ισπανόφωνων ποτών. πληθυσμός. «Η ανάπτυξή μας διατηρεί αυτόν τον πυρήνα, αλλά φέρνει μη Ισπανούς πελάτες και έχουμε απίστευτη επιτυχία».

Αν υπάρχει ένα φωτεινό σημείο για την Anheuser-Busch

(μπουμπούκι)
(της οποίας η μητρική εταιρεία βρίσκεται στο Βέλγιο), είναι ένα αμερικανικό προϊόν Η Bud Light παραμένει η μπύρα με τις περισσότερες πωλήσεις από το έτος μέχρι σήμερα. Επίσης, οι πωλήσεις άλλων μπύρας της οικογένειάς της, όπως η Michelob Ultra, η Natural Light και η Bush Light, μειώθηκαν την ίδια περίοδο σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι πωλήσεις του Bud Light μειώθηκαν κατά 25% κάθε εβδομάδα λόγω ενός μπαράζ αρνητικών τίτλων από τα δεξιά μέσα ενημέρωσης μετά τη συνεργασία με τον Mulvaney και την θρασύτατη απάντηση της μάρκας στη διαμάχη που εξόργισε τους υποστηρικτές της LGBTQ+. Ένα σινγκλ με το πρόσωπό της ανατέθηκε για μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ορισμένες εξέχουσες συντηρητικές προσωπικότητες επιτέθηκαν στο εμπορικό σήμα και οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσαν τρανσφοβικά σχόλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *