Με επικεφαλής τη νεολαία της, η Αμερική βυθίζεται στην παγκόσμια έκθεση ευτυχίας

“Η βιβλιογραφία είναι ξεκάθαρη σχετικά με την πρακτική – είχε επίδραση στην κοινωνικοποίηση, στη φιλοκοινωνική συμπεριφορά, αν θέλετε, και στην ικανότητα των ανθρώπων να αισθάνονται συνδεδεμένοι και να έχουν μια κοινότητα”, είπε ο Δρ Νόρις για την επιδημία. «Πολλά πράγματα που συνήθως συμβαίνουν στους ανθρώπους, ειδικά στους νέους του γυμνασίου, δεν συμβαίνουν», πρόσθεσε. «Συμβαίνει ακόμα».

Τζαντ Τσανγκ, Α Ένας 27χρονος μυθιστοριογράφοςΤα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους ολοένα και πιο δυστυχισμένους.

«Συχνά, είναι επειδή ως ενήλικας ξαφνικά γνωρίζεις όλα τα νέα του κόσμου, εστιάζεσαι υπερβολικά σε αυτά που μπορείς να ελέγξεις και συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν πολύ λίγα που μπορείς να ελέγξεις». μελέτη, είπε σε συνέντευξή του. «Είτε πρόκειται να διαδηλώσετε είτε θα πληρώσετε εγκαίρως το ενοίκιο και τους λογαριασμούς σας, είναι πραγματικά δύσκολο να αφήσετε τον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας όταν συνειδητοποιήσετε πόσο μικρό αντίκτυπο έχουν πραγματικά οι πράξεις σας σε μεγαλύτερη κλίμακα. θέση.”

Το 2022, μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ έδειξε ότι ευεξία Μεταξύ των νέων των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει μειωθεί τα τελευταία 20 χρόνια. Νεολαία – μεταξύ 18 και 25 ετών – ανέφερε τα χαμηλότερα επίπεδα ευτυχίας Σε σύγκριση με άλλες ηλικιακές ομάδες, καθώς και με χειρότερη ψυχική και σωματική υγεία, αίσθηση σκοπού, χαρακτήρα, αρετή, στενές κοινωνικές σχέσεις και οικονομική σταθερότητα. Παρόμοια ευρήματα έχουν προκύψει Στη Βρετανία και τον Καναδά.

«Ένας παράγοντας που όλοι σκεφτόμαστε είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είπε ο Δρ. είπε ο Robert Waldinger, διευθυντής του Harvard Study of Adult Development. «Ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μειώνει την ευημερία, ειδικά μεταξύ των νεαρών γυναικών και κοριτσιών, ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η κατάθλιψη και το άγχος αυξάνονται μεταξύ των έφηβων κοριτσιών».

READ  Οι ΗΠΑ θα στείλουν περισσότερα όπλα στην Ουκρανία, λένε αξιωματούχοι: ζωντανές ενημερώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *