Νέα παιχνίδια Xbox — 3 έως 9 Ιουλίου

Οκτώ νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών Xbox έρχονται την επόμενη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου του πρώην αποκλειστικού Guild της Stadia και του κλασικού platformer NES Gimmick! Ειδική έκδοση.

Η επόμενη εβδομάδα είναι ήσυχη καθώς έχουμε μόνο οκτώ Νέες εκδόσεις παιχνιδιών Xbox Χτύπημα στη σκηνή. Για πολλούς, το Tequila Works’ Guild έρχεται στα Xbox Series X|S και Xbox One στις 6 Ιουλίου. Αυτό το παιχνίδι περιπέτειας ήταν κάποτε αποκλειστικό του Stadia, οπότε είναι καλό να το δούμε τελικά να κάνει το δρόμο του σε άλλους. τοποθεσίες.

Όσο για τα νέα παιχνίδια που έρχονται στο Game Pass την επόμενη εβδομάδα, προσέξτε το Arcade Paradise στις 3 Ιουλίου και το Sword and Fairy: Together Forever στις 5 Ιουλίου.

3 Ιουλίου

Echoblade — Xbox Series X|S, Xbox One

6 Ιουλίου

Τέχνασμα! Ειδική Έκδοση — Xbox Series X|S, Xbox One

City Limits — Xbox Series X|S, Xbox One

Χαλαρώστε και χτίστε πόλεις σε ένα έρημο ήσυχο νησί. Σχεδιάστε εκ των προτέρων για να περικλείσετε αποτελεσματικά το νησί ενσωματώνοντας κτίρια και τσιμεντώνοντας τον χώρο σας σε ένα πλακάκι. Κάθε στροφή απλώνεται μια παρέα, προσπαθώντας να πάρει άγονα ή ασταθή πλακάκια.

Gylt — Xbox Series X|S, Xbox One

Τοποθετημένο σε έναν ανατριχιαστικό και καταθλιπτικό κόσμο, το GYLT είναι ένα παραμύθι όπου η φαντασία και η πραγματικότητα συνδυάζονται σε ένα σουρεαλιστικό μέρος όπου τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα. Κρυφτείτε από ή αντιμετωπίστε τρομακτικά πλάσματα καθώς ανακαλύπτετε τις προκλήσεις αυτού του πονηρού κόσμου.

Κασκόλ — Xbox Series X|S, Xbox One

Το Scarf είναι ένα ατμοσφαιρικό και συναισθηματικό ταξίδι για το τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Ένα παιχνίδι περιπέτειας που συνδυάζει παζλ και 3D platforming. Εξερευνήστε όμορφα φτιαγμένους κόσμους και ανακαλύψτε το πραγματικό σας πεπρωμένο με τη βοήθεια ενός κασκόλ σε σχήμα δράκου.

READ  Η Hilda Bassey, Νιγηριανή σεφ, σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ μαγειρεύοντας για 100 ώρες

7 Ιουλίου

Total Silence — Xbox Series X|S, Xbox One

Σε αυτό το ανοιχτό παιχνίδι επιβίωσης, μυστηρίου και περιπέτειας, δείτε πώς ο Μπομπ και οι ραδιοφωνικοί φίλοι του διατηρούν το ραδιοφωνικό πλέγμα τους, προστατεύουν τα εδάφη στα οποία περπατούν τώρα και ηρεμήστε το δάσος για να βρείτε τον χαμένο γιο σας.

Σκόρδο — Xbox Series X|S, Xbox One

Είσαι ένα σκόρδο αγόρι με κρεμμυδόκεφαλο που θέλει να σκαρφαλώσει στον ιερό πύργο για να συναντήσει την Κυβερνοθεά που εκπληρώνει τις ευχές σου. Κάτι όμως δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί…

Περπατήστε και περάστε μέσα από επίπεδα γεμάτα εχθρούς, παγίδες και καινοτόμους μηχανισμούς πλατφόρμας. Το παιχνίδι έχει πολλά σημεία ελέγχου για να μην απογοητευτείτε με απλούς και διασκεδαστικούς μηχανισμούς, με την επιλογή να κάνετε εκπληκτικές σύνθετες παύλες.

Εμπνευσμένο από τα κλασικά του είδους, το Garlic είναι μια σκληρή αλλά διασκεδαστική έκδοση platformer κατάλληλη τόσο για νέους όσο και για έμπειρους παίκτες.

Χαρακτηριστικά
* Πολλαπλά σημεία ελέγχου για να αποφύγετε την απογοήτευση
* Παιχνίδι δράσης πλατφόρμας
* Νοσταλγική τέχνη pixel
* Επικές μάχες αφεντικών
* Αστεία ιστορία ηρωισμού

Safari Pinball — Xbox Series X|S, Xbox One, Windows

Σαφάρι Φλίπερ Xbox

Ετοιμαστείτε για το Safari Pinball, ένα φλιπεράκι όπου μπορείτε να δοκιμάσετε να φωτογραφίσετε και να καταγράψετε τα πολλά ζώα στην Αφρική. Σε αυτό το τραπέζι σας περιμένουν ελέφαντες, λιοντάρια, ζέβρες και άλλα.

Ανακαλύψτε όλα τα μυστικά, συμπεριλαμβανομένου του σπηλαίου του Ρινόκερου, μιας μυστικής ζώνης με τους δικούς της μηχανισμούς.

Ολοκληρώστε όλες τις αποστολές και δημοσιεύστε την υψηλή βαθμολογία σας στο online leaderboard και γίνετε ο νούμερο 1 στον κόσμο ή ο καλύτερος μεταξύ των φίλων σας.

READ  Αποσπάσματα από τη σκληρή απόφαση που επιτρέπει στην DA Fannie Willis να προχωρήσει στην υπόθεση παραβίασης των εκλογών της Τζόρτζια Τραμπ

– Σχεδιασμός arcade.
– Περισσότερες από 8 αποστολές για να ολοκληρώσετε! Είστε έτοιμοι για αυτή την περιπέτεια;
– Multiball, Extraball, Skillshot, Τζάκποτ…
– Αναπαραγωγή με όλες τις λεπτομέρειες, τα φώτα και τους ήχους.
– 4 διαφορετικές κάμερες για να διαλέξετε.
– Online leaderboard.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *