Οι οικογένειες θυμούνται τις σημαίες στο εμπορικό κέντρο για την επέτειο των τεσσάρων ετών από τον Covid

Όταν οι γονείς του Nicolas Montemarano διαγνώστηκαν με Covid λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα το 2020, ανησυχούσε περισσότερο για τον πατέρα του, ο οποίος είχε προϋπάρχουσες παθήσεις.

Δρ Catherine Montemarano, 79, Στεροειδή και αντιβιοτικά και την έστειλαν σπίτι, αλλά ο πυρετός της ανέβηκε και εισήχθη σε νοσοκομείο της Ιντιάνα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αλλά ο Ιαν. Μέχρι τις 6 του 2021, ο γιατρός κάλεσε την οικογένεια. Pa Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Για λίγο, η υγεία του φαινόταν να βελτιώνεται, αλλά σύντομα οι γιατροί συνταγογράφησαν ανακουφιστική φροντίδα.

Στις 15 Ιανουαρίου, η Montemarano και η δίδυμη αδερφή της, μια νοσοκόμα, τυλίχτηκαν με εξοπλισμό ατομικής προστασίας και επέτρεψαν στους γιατρούς να παραμείνουν την τελευταία μέρα της ζωής της μητέρας τους.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο θα ήταν και εξακολουθεί να είναι αν δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί της», είπε. είπε.

Η οικογένειά του με 10 άτομα, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου και του γιου του, έκαναν λατρεία. Μια νομική γραμματέας, μια καθολική και αφοσιωμένη γιαγιά τριών παιδιών, η Catherine Montemarano υποστήριζε ανάδοχα παιδιά σε όλο τον κόσμο, γράφοντας γράμματα και στέλνοντάς τους φωτογραφίες.

Μήνες αργότερα, έμαθε για το έργο flags από μια εικονική ομάδα υποστήριξης και δημοσίευσε μια στο διαδίκτυο γράφοντας, «Μας λείπεις, μαμά». και με την οικογένειά του στο DC.

Πλησίασε την εγκατάσταση και άρχισε να κλαίει όταν είδε την πινακίδα των νεκρών και δεν σταμάτησε μέχρι να βρει τη σημαία της.

«Ήταν σαν να πήγαινα στον τάφο της μητέρας μου», είπε. «Μας έδωσε μια σταθερή θέση και ένα μέρος για συλλογική θλίψη».

Κάθισαν στο γρασίδι και πήραν κοινό Ένα μέρος όπου μπορεί να ρίξει δάκρυα χωρίς κανείς να αναρωτηθεί γιατί. «Όλοι ξέρουν», είπε.

READ  Ο Scott Rollen οκτώ φορές Gold Glove 3B εισάγεται στο Hall of Fame του Baseball

Μέχρι το θάνατο της μητέρας της, ο Montemarano, καθηγητής δημιουργικής γραφής στο Franklin & Marshall College και μυθιστοριογράφος, Έγραψε σχεδόν αποκλειστικά μυθοπλασία. Μέσα σε ένα μήνα, βρήκε ένα απομνημόνευμα.

Είπε ότι γράφοντας το βιβλίο «If There's a Heaven», που εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2022, τον βοήθησε να θεραπευτεί.

«Για όσους έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην κανονικότητα», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *