Ο νικητής του τζακ ποτ του Powerball 1,765 δισεκατομμυρίων δολαρίων Theodorus Struck αποκαλύφθηκε στην Καλιφόρνια

Ειδήσεις ΗΠΑ

Δισεκατομμυριούχος Γκόλντεν Στέιτ!

Ο νικητής του δεύτερου μεγαλύτερου βραβείου τζάκποτ του Powerball, αξίας 1,765 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανακοινώθηκε την Παρασκευή — πέντε μήνες μετά την κλήρωση που άλλαξε τη ζωή.

Ο Theodorus Struck ονομάστηκε εκπρόσωπος του ομίλου που αγόρασε το εισιτήριο δισεκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά στο Frazier Park της Καλιφόρνια για την κλήρωση της 11ης Οκτωβρίου. Ανακοινώθηκε η λοταρία της Καλιφόρνια.

Ο νέος εκατομμυριούχος περιγράφεται ως ένας 65χρονος άνδρας στην ορεινή πόλη των περίπου 3.000 κατοίκων, ο οποίος ζει μόλις 500 μέτρα από το κατάστημα. Σύμφωνα με το KGET.

«Λατρεύει τα εγγόνια του», είπε στο κατάστημα η γειτόνισσα του Struck, Mary Dryer. “Είναι πολύ ωραίο που είναι κοντά. Παρατήρησα ότι δημοσίευσε χθες: Όχι παραβίαση.

Το εισιτήριο 1,765 δισεκατομμυρίων δολαρίων πωλήθηκε τον Οκτώβριο του 2023 στο Midway Market & Liquor στο Frazier Park της Καλιφόρνια. Facebook / Midway Market and Brewery

Το πού βρισκόταν ο Struig ήταν άγνωστο τη στιγμή της ανακοίνωσης, και μερικοί από τους γείτονές του και τους γείτονές του δεν θα το έλεγαν αν το γνώριζαν.

«Δεν θα σας έλεγα αν το ήξερα», είπε ο Ρικ Κότνικ στο κατάστημα γελώντας, προσθέτοντας ότι οι δυο τους συχνά μιλούν για ψάρεμα.

Δεν αποκαλύφθηκε πόσα άτομα ήταν μέρος της τεράστιας επιτυχημένης ομάδας.

Ο όμιλος μπορεί να επιλέξει να πληρώσει 1,765 δισεκατομμύρια δολάρια σε 30 πληρωμές σε διάστημα 29 ετών ή να επιλέξει μια εφάπαξ πληρωμή σε μετρητά ύψους 774,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Nidal “Andy” Khalil μιλά σε δημοσιογράφους έξω από το Midway Market & Liquor στις 12 Οκτωβρίου 2023, αφού το κατάστημά του πούλησε 1,765 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισιτήρια. AP
Ο Jonathan και ο Chris Khalil, γιοι των συνιδιοκτητών της Midway Market, ποζάρουν με μια τελετουργική επιταγή που τους δόθηκε από αξιωματούχους της λοταρίας στις 12 Οκτωβρίου 2023. AP

Στο Golden State, πρέπει να γνωστοποιούνται το πλήρες όνομα του νικητή και το όνομα και η τοποθεσία της επιχείρησης που πούλησε το τυχερό του εισιτήριο.

Οι νικητήριοι αριθμοί είναι 22, 24, 40, 52, 64 και το κόκκινο Powerball είναι το 10.

READ  Ο ΛεΜπρόν προετοιμάζεται για την «επόμενη πρόκληση» μετά τη νίκη των Λέικερς στο 3ο παιχνίδι

Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Μεγάλο Βραβείο Powerball είναι αστρονομικό 1 προς 292.201.338.

Το ιστορικό έπαθλο των 1,765 δισεκατομμυρίων δολαρίων ήρθε στην 36η κλήρωση ενός ξηρού ξόρκι Powerball που κέρδισε 18 εκατομμύρια δολάρια σε προμήθειες και μπόνους κατά τη διάρκεια αυτής της ιστορικής διαδρομής τζάκποτ τριών μηνών.

Σύμφωνα με την κλήρωση, «η λοταρία της Καλιφόρνια επέτρεψε στα δημόσια σχολεία να συγκεντρώσουν επιπλέον 119,5 εκατομμύρια δολάρια».

“Η ανακοίνωση μεγάλων κερδών όπως αυτή δίνει σε όλους τους παίκτες μας ελπίδα και την ευκαιρία να ονειρευτούν ότι είναι οι επόμενοι”, δήλωσε ο διευθυντής της Λοταρίας της Καλιφόρνια, Harjinder K. είπε ο Σέργκιλ Σίμα.

“Μας δίνει επίσης την ευκαιρία να επιστήσουμε την προσοχή στο εκπληκτικό μας έργο για τη δημιουργία πρόσθετης, συμπληρωματικής χρηματοδότησης για τη δημόσια εκπαίδευση στην Καλιφόρνια. Έτσι, μαθητές όλων των ηλικιών σε όλη την πολιτεία κερδίζουν χάρη στους παίκτες μας, τους συνεργάτες μας λιανικής που πωλούν αυτά τα διασκεδαστικά παιχνίδια, και το σκληρά εργαζόμενο προσωπικό εδώ στη Λοταρία.” Είναι μια συναρπαστική μέρα για όλους μας!”

Η οικογενειακή αγορά Midway Market, που βρίσκεται 75 μίλια βόρεια του Λος Άντζελες στην κομητεία Kern, έλαβε 1 εκατομμύριο δολάρια ως το κατάστημα που πούλησε το νικητήριο εισιτήριο.

Εκείνη την εποχή, οι εργαζόμενοι πίστευαν ότι ο νικητής του ιστορικού τζακ ποτ ήταν τακτικός υπάλληλος σε ένα κατάστημα που έπαιζε συχνά λαχείο. KCAL

“Δεν το πίστευα στην αρχή. Νομίζω ότι θα είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στο Frazier Park”, είπε ο ιδιοκτήτης Nidal “Andy” Khalil στην The Post τον Οκτώβριο. «Πιστεύω έναν από τους τακτικούς μου πελάτες, γιατί έχουμε λίγους ανθρώπους που αγοράζουν εισιτήρια κάθε μέρα».

Η νίκη των 1,765 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπολείπεται κατά 28 εκατομμύρια δολάρια από την ιστορική νίκη του Έντουιν Κάστρο 2,04 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Νοέμβριο του 2022.

READ  Η Yellen προειδοποιεί για τον κίνδυνο χρεοκοπίας των ΗΠΑ στις αρχές Ιουνίου και προτρέπει την αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους

Ο Κάστρο ανακοινώθηκε ως ο κάτοχος του εισιτηρίου για το μεγαλύτερο τζάκποτ της Εθνικής Λοταρίας και έκτοτε προστέθηκε στο εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων του ενώ αγόρασε πολλά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός πράσινου, vintage μοντέλου Porsche.

Αποδεχτείτε περισσότερα…




https://nypost.com/2024/03/16/us-news/powerball-1-765-billion-jackpot-winner-theodorus-struyck-revealed-in-california/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20campaign_sitem_but %20campaign_buttons&utm_medium=site%20campaign_buttons

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL για κοινή χρήση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *