Ο Πα βρίσκεται υπό κράτηση αφού σκότωσε 3 στο Νιου Τζέρσεϊ Ο δράστης στάθηκε δίπλα στην αστυνομία, λένε οι αξιωματούχοι

Ένας ένοπλος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε θανάσιμα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου ενός 13χρονου κοριτσιού στην Πενσυλβάνια, μπήκε στον εαυτό του σε ένα σπίτι στο Τρέντον πριν καταφύγει στο Νιου Τζέρσεϊ και τέθηκε υπό κράτηση χωρίς επεισόδια, ανακοίνωσε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ύποπτος πυροβολητής, ο Andre Gordon, 26 ετών, φέρεται να πυροβόλησε τα θύματα. Σάββατο πρωί Σε δύο τοποθεσίες στο Levittown, Pennsylvania. Στη συνέχεια απήγαγε έναν οδηγό υπό την απειλή όπλου και διέφυγε στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου εντοπίστηκε, είπε η αστυνομία Παρακολούθησε το σπίτι του» στο Τρέντον.

Καθώς τα μέλη της ομάδας SWAT το περικύκλωσαν, ο άνδρας με κάποιο τρόπο βγήκε από το σπίτι – το οποίο οι αρχές είπαν αρχικά ότι ήταν κατειλημμένο – και βρέθηκε και συνελήφθη εκεί κοντά, δήλωσαν αξιωματούχοι του αστυνομικού τμήματος του Τρέντον.

Η αστυνομία εκκένωσε ανθρώπους από ένα σπίτι στο Τρέντον του Νιου Τζέρσεϊ το Σάββατο.Joe Lamberti / AFP – Getty Images

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τρέντον, Λισέτ Ρίος, δήλωσε το απόγευμα του Σαββάτου ότι οι αστυνομικοί πίστευαν ότι οι όμηροι δεν ήταν στο σπίτι και ότι ο Γκόρντον ήταν μέσα.

Το περιστατικό ξεκίνησε στις 8:52 π.μ., όταν αστυνομικοί στάλθηκαν σε μια κατοικία στο Viewpoint Lane στο Levittown μετά από αναφορά για πυροβολισμούς στο Falls Township της Πενσυλβάνια, ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο τύπου.

Η εισαγγελέας Τζένιφερ Σορν στην Κομητεία Μπακς της Πενσυλβάνια είπε ότι ο Γκόρντον οδήγησε ένα κλεμμένο όχημα από το Τρέντον, μπήκε στο σπίτι και σκότωσε την 52χρονη θετή του μητέρα, Κάρεν Γκόρντον, και τη 13χρονη αδελφή Κάρα Γκόρντον. .

READ  Το πλοίο συγκρούστηκε με την κινητή γέφυρα Φράνσις Σκοτ

Τρία άλλα άτομα μέσα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου ενός ανηλίκου, «κατάφεραν να κρυφτούν και να αποφύγουν τους πυροβολισμούς καθώς ο Γκόρντον περνούσε από το σπίτι αναζητώντας τους», είπε σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Αντρέ Γκόρντον ΤζούνιορΑστυνομικό Τμήμα του Φολς

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Γκόρντον οδήγησε σε ένα σπίτι στο Edgewood Lane στο Levittown, όπου πυροβόλησε θανάσιμα τον Taylor Daniel, 25, με τον οποίο είχαν δύο παιδιά, είπε ο Schorn.

Άλλα τέσσερα άτομα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου ενός που τραυματίστηκε όταν ο Γκόρντον την «ανατίναξε» με ένα τουφέκι, είπε ο Σορν. Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει.

Στις 9:13 π.μ., φέρεται να χτύπησε με αυτοκίνητο έναν 44χρονο υπό την απειλή όπλου στο πάρκινγκ ενός καταστήματος Dollar General στο Morrisville. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, δήλωσαν αξιωματούχοι.

θα πυροβολήσει Σύμφωνα με τις αρχές, τράπηκε σε φυγή με ένα γκρι Honda CRV του 2016 με πινακίδα κυκλοφορίας της Πενσυλβάνια και αυτοκόλλητο «Namaste» με λευκά γράμματα στον δεξιό προφυλακτήρα.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Μπακς είπε ότι το όχημα ήταν άδειο στο Τρέντον στις 11:38 π.μ.

Στις 12:22 μ.μ., το γραφείο του εισαγγελέα είπε ότι έλαβε πληροφορίες ότι ο Γκόρντον είχε φραγεί μέσα σε ένα σπίτι στο Τρέντον με ομήρους.

Ένας αστυνομικός περιπολεί τη γειτονιά κατά τη διάρκεια μιας κατάστασης ενεργού πυροβολητή σε μια κοινότητα στο Falls Township, Pa., το Σάββατο.Joe Lamberti / AFP – Getty Images

«Διαβιβάζουμε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με αυτήν την πτυχή αυτής της έρευνας στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Τρέντον», ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα.

READ  Οι ταξιδιώτες σπεύδουν να επωφεληθούν από την επαναλειτουργία της Κίνας

Η αστυνομία στην Πενσυλβάνια είχε δηλώσει προηγουμένως ο Γκόρντον ήταν άστεγος αφού είχε επαφή με τον Τρέντον. Είπαν ότι είχε στην κατοχή του το όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε στον πυροβολισμό. Η αστυνομία είπε ότι μπορεί να έχει επιπλέον όπλα και προειδοποίησε ότι είναι «πολύ επικίνδυνος».

Ο πυροβολισμός οδήγησε σε παραγγελία καταφυγίου στο Falls Township. Η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους να κλειδώσουν τις πόρτες και τα παράθυρά τους σε ασφαλές μέρος. Η διαταγή στέγασης καταργήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Η παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πάτρικ της Κομητείας Μπακς που είχε προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου ακυρώθηκε και οι δραστηριότητες της Σχολικής Περιφέρειας του Πένσμπερι αναβλήθηκαν.

Η αστυνομία έδιωξε έναν άνδρα από ένα σπίτι στο Trenton του New Jersey το Σάββατο.Joe Lamberti / AFP – Getty Images

Στο κοντινό Middletown Township, είπαν στους κατοίκους να μην επισκέπτονται την πόλη Falls. Η αστυνομία του Middletown Township είπε αργότερα, “Λάβαμε είδηση ​​ότι ήμασταν όλοι ξεκάθαροι”.

Ο βουλευτής Brian Fitzpatrick είπε ότι ήταν σε επαφή με τις αρχές επιβολής του νόμου.

Ο κυβερνήτης Τζος Σαπίρο είπε ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό και ζήτησε από την πολιτειακή αστυνομία να βοηθήσει τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Falls Township Nelson Whitney είπε ότι οι αστυνομικοί είχαν ελάχιστη επαφή με τον Gordon στο παρελθόν, αλλά αυτό “δεν έδειχνε ότι κάτι τέτοιο επρόκειτο να συμβεί”.

Το Levittown βρίσκεται στη μητροπολιτική περιοχή της Φιλαδέλφειας, 26 μίλια από το κέντρο της πόλης.

Αυτή είναι μια ιστορία που μεγαλώνει. Ελέγξτε ξανά για ενημερώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *