Ο Άντερσον Κούπερ επιπλήττει το κοινό μετά το δημαρχείο Τραμπ

Ο σταρ του CNN, Άντερσον Κούπερ, υπερασπίστηκε το δημαρχείο του δικτύου του με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, καταδικάζοντας τα «γελοία ψέματα» που είπε ο Τραμπ στην εκδήλωση, αλλά προειδοποιώντας τους επικριτές που πιστεύουν ότι το CNN δεν έπρεπε ποτέ να το κάνει.

«Έχετε κάθε δικαίωμα να είστε εξοργισμένοι και θυμωμένοι σήμερα και δεν θα ξαναδείτε αυτό το δίκτυο», είπε ο Κούπερ στην εκπομπή του αργά την Πέμπτη, την επόμενη μέρα του δημαρχείου. «Αλλά πιστεύεις ότι το να μένεις στο σιλό σου και να ακούς αυτούς με τους οποίους συμφωνείς θα αφήσεις αυτό το άτομο ήσυχο;»

CNN Και αφού ο διευθύνων σύμβουλός του, Κρις Λιχτ, κράτησε αυτό που ένας κριτικός χαρακτήρισε «αναμενόμενα καταστροφικό» δημαρχείο από το κοινό, τους δημοσιογράφους σε άλλα καταστήματα και ακόμη και ορισμένους υπαλλήλους του δικτύου, ο Τραμπ είπε επανειλημμένα ψέματα. αυτόν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των 70 Minutes, ο Τραμπ ανακύκλωσε ψευδείς ισχυρισμούς για «κακές εκλογές» το 2020, απέτρεψε πολλές από τις ερωτήσεις του Κόλινς και σε ένα σημείο αποκάλεσε τον συντονιστή «ένα απαίσιο άτομο», ενώ το κοινό των Ρεπουμπλικανών συχνά χειροκροτούσε. Πολιτικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης αυτή την εβδομάδα αποφάσισε ότι ο συγγραφέας E. Ο Τραμπ χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να προσβάλει τον Τζιν Κάρολ. Σεξουαλική κακοποίηση και δυσφήμιση από τον Τραμπ.

Ο Κούπερ απηχούσε την αποδοκιμασία ορισμένων από τους συναδέλφους του καθώς άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης, λέγοντας ότι οι επιθέσεις του Τραμπ και το γέλιο και οι επευφημίες του κοινού ήταν «ενοχλητικές».

«Πολλοί από εσάς είναι αναστατωμένοι που κάποιος που προσπάθησε να καταστρέψει τη δημοκρατία μας κάθισε σε μια σκηνή μπροστά σε ένα πλήθος Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων και κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και να συνεχίσει να προβλέπει ψέματα μετά από ψέματα», είπε ο Κούπερ. «Καλά ο Κέιτλαν Κόλινς προσπάθησε να τον ελέγξει, είναι ένας ξεδιάντροπος ψεύτης και δεν μπορεί να ελεγχθεί πλήρως».

READ  Ο Ζελένσκι λέει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη αντεπιτιθέμενα μέτρα κατά της Ρωσίας Ειδήσεις πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας

Η ηγεσία του CNN δέχεται πυρά μετά το «καταστροφικό» δημαρχείο Τραμπ

Ωστόσο, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας υπερασπίστηκε τελικά την απόφαση του CNN να φιλοξενήσει το φόρουμ, λέγοντας ότι ακόμα κι αν οι θεατές δεν συμφωνούν με τις απόψεις του Τραμπ, θα πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν τις απόψεις του Τραμπ εάν επανεκλεγεί το 2024.

«Έχετε μπερδευτεί τόσο πολύ όταν βλέπετε και ακούτε από χθες το βράδυ ότι ο άνδρας είναι ο πρώτος υποψήφιος για την υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων για πρόεδρος», είπε ο Κούπερ. “Το κοινό που σε στεναχώρησε, αυτό είναι ένα μοντέλο για τη μισή χώρα. Είναι μέλη της οικογένειάς σου, οι γείτονές σου, ψηφίζουν. Και πολλοί άνθρωποι είπαν ότι θα τον ψηφίσουν.

Κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Οχι πολύ Εμπνευσμένο από την ομιλία του Κούπερ. «Ο Κούπερ είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Uber και δεν θα έπρεπε να ζει με τις συνέπειες που δημιουργούν», έγραψε στο Twitter ο δικηγόρος Έρικ Ρούμπεν.

Ακόμη και ορισμένοι θαυμαστές του ακτιβισμού του Τραμπ ζήτησαν τη συγγνώμη του Κούπερ στο δημαρχείο. «Είναι σχεδόν τόσο κακό όσο η κατάρρευση του Joe Scarborough», έγραψε στο Twitter ο Colin Rugg, συνιδιοκτήτης του δεξιού ιστότοπου TrendingPoliticsNews.com, σχετικά με τον οικοδεσπότη του MSNBC. Έντονη καταδίκη Η συμπεριφορά Τραμπ στον αέρα.

Παρόλο που το δημαρχείο συγκέντρωσε καλύτερες βαθμολογίες από το συνηθισμένο για το δελτίο ειδήσεων του CNN στις 8 μ.μ., συγκέντρωσε μόνο 3,1 εκατομμύρια τηλεθεατές, χαμηλότερο από το περσινό δημαρχείο με τον Πρόεδρο Μπάιντεν και τα δημαρχεία του Τραμπ στο Fox News.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *