Ο πρωταθλητής του US Open Matt Fitzpatrick επιστρέφει την προσβολή του USGA

Αν και διαμορφώνεται σε ένα φανταστικό τουρνουά, οι οπαδοί και τα μέσα ενημέρωσης αναζητούν το USGA για αυτό το US Open. Ακόμη και παίκτες πήδηξαν σε αυτό το βαγόνι, συμπεριλαμβανομένου του υπερασπιστή του πρωταθλητή Matt Fitzpatrick.

Ο Φιτζπάτρικ φαίνεται να επικρίνει την έλλειψη κόσμου και την κακή ατμόσφαιρα στο Los Angeles Country Club. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου, πήρε αυτά τα συναισθήματα πίσω.

Το Golf Digest δημοσίευσε το απόσπασμα και μια ιστορία για τον Fitzpatrick έκανε tweet, “Απλώς για να ξεκαθαρίσω ότι δεν επικρίνω την USGA…”

Τι έπαθε που άλλαξε γνώμη τόσο γρήγορα;

“Πολύ φτωχό. Είναι απογοητευτικό από την πλευρά της USGA”, είπε ο Fitzpatrick είπε ο Dan στο Rapoport Barstool Sports. «Θέλουν ένα σπουδαίο ματς – από ό,τι ακούω, πολύ [country club] Τα μέλη αγόρασαν εισιτήρια, γι’ αυτό και ο κόσμος είναι λιγότερος. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι το ίδιο για άλλα US Opens που θα ακολουθήσουν.

Ο Fitzpatrick ήταν σαφώς απογοητευμένος με το USGA και την επιλογή του χώρου.

Η Ένωση Γκολφ των Ηνωμένων Πολιτειών φέρεται να πούλησε 22.000 καθημερινά εισιτήρια στο κοινό. Αυτός ο αριθμός είναι τεράστιος, αλλά το Πρωτάθλημα PGA στο Little Rochester της Νέας Υόρκης πούλησε 40.000 ημερησίως.

Από εκεί και πέρα, από τα 22.000 εισιτήρια που πωλούνται καθημερινά, μόλις 8.000 πωλήθηκαν Ευρύ κοινό. Ξέρεις, οι δυνατοί. Άλλες 14.000 πωλήθηκαν για το πακέτο Golf Digest, το Skybox και άλλα ιδιωτικά εισιτήρια τύπου κλαμπ.

Το τουρνουά άφησε πολλούς να αισθάνονται ότι δεν ήταν σαν ένα κανονικό US Open. Κάποιοι μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο να το αναφέρουν ως «Εταιρικό Ανοιχτό».

READ  DGA, IATSE, SAG-AFTRA Picket Line Rules – The Hollywood Reporter

Αυτή η αποτυχία εισιτηρίου δεν αυξάνει το παιχνίδι, αλλά το περιορίζει σε ένα επιλεγμένο ποσοστό ατόμων που μπορούν να αντέξουν οικονομικά την τιμή των 400 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *