Ο πρώην Eagles QB Carson Wentz υπέγραψε ως επικεφαλής backup QB-NBC Sports Philadelphia

Ο πρώην εκλεκτός του πρώτου γύρου των Eagles, Carson Wentz, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους για να ενταχθεί στους Kansas City Chiefs, σύμφωνα με πολλές αναφορές.

Ο Τζόρνταν Σουλτς της Bleacher Report ανέφερε πρώτος την υπογραφή.

Θα είναι η πέμπτη ομάδα του Wentz σε πέντε χρόνια από την τελευταία του σεζόν ως βασικός των Eagles το 2020. Από τότε, ο Wentz έχει παίξει για τους Colts, Commanders, Rams και τώρα κατευθύνεται στο Kansas City για να παίξει για τον Andy Reid. Και ο Πάτρικ Μαχόμες να κάνει backup.

Ο Wentz είναι τώρα 31 ετών και συνεχίζει μια καριέρα που κάποτε φαινόταν απίστευτα πολλά υποσχόμενη.

Οι Eagles χρησιμοποίησαν το Νο. 2 της συνολικής επιλογής στο ντραφτ του 2016 στον Wentz. Στη δεύτερη σεζόν του, ο Wentz ήταν ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα μέχρι που έσκισε το ACL του και παρακολούθησε τον εφεδρικό του, Nick Foles, να οδηγεί τους Eagles στη μοναδική τους νίκη στο Super Bowl στην ιστορία του franchise.

Οι επόμενες δύο σεζόν, 2018 και 2019, είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά ο Wentz υπέγραψε ακόμα μια τετραετή συμφωνία, ύψους 128 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα τον κρατήσει στη Philly μέχρι τη σεζόν του 2024. Αλλά αφού παρατάθηκε υπέρ του δεύτερου γύρου επιλογής Jalen Hurts το 2020, οι Eagles τελικά υποχώρησαν και αντάλλαξαν τον Wentz στους Colts.

Ο Wentz είχε κάποια φωτεινά σημεία και με τα Colts, αλλά τελικά άντεξε μόλις ένα χρόνο στο Indy προτού τον ανταλλάξουν στους Commanders. Έμεινε μόνο μία σεζόν στην Ουάσιγκτον πριν αποφυλακιστεί. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Wentz υπέγραψε με τους Rams ως backup του Matthew Stafford.

READ  Ο Shohei Ohtani των Angels αποχωρεί από το παιχνίδι με φούσκα στο δεξί δάχτυλο και δεν θα αγωνιστεί στο All-Star Game

Ακολουθεί μια ματιά στις τρεις σεζόν του Wentz από τότε που έφυγε από τους Eagles:

2021 Ινδία με: 17 παιχνίδια, 9-8, 322/516 (62,4%), 27 TD, 7 INT, 94,6 βαθμολογία

2022 με WAS: 9 παιχνίδια, 2-5, 172/276 (62,3%), 11 TD, 9 INT, 80,2 βαθμολογία

2023 με LAR: 2 παιχνίδια, 1-0, 17/24 (70,8%), 2 TD, 1 INT, 99,8 βαθμολογία

Αυτό το ξεκίνημα με τους Rams ήρθε απέναντι στους 49ers την Εβδομάδα 18, όταν και οι δύο ομάδες ξεκούρασαν τους βασικούς τους.

Ο Wentz ήταν επαγγελματίας Bowler στη δεύτερη σεζόν του στο NFL και κάποτε φαινόταν ότι είχε ένα πολύ λαμπρό μέλλον, αλλά τώρα είναι πάνω από 30 και μοιάζει με εφεδρικό. Αλλά η ευκαιρία να παίξεις πίσω από τον Mahomes και για μια ομάδα που έχει κερδίσει back-to-back Super Bowls είναι μεγάλη.

Ο Wentz έχει πλέον απομακρυνθεί αρκετά χρόνια από την εποχή του με τους Eagles. Ο Hurts, το εφεδρικό του για τη σεζόν του 2020, έγινε ο νέος στρατηγός franchise στη Φιλαδέλφεια και οδήγησε τους Eagles σε ένα Super Bowl το 2022.

Οι Eagles δεν έχουν προγραμματιστεί να αντιμετωπίσουν τους Wentz's Chiefs το 2024.

Εγγραφείτε στο Eagle Eye όπου κι αν λαμβάνετε τα podcast σας:
Apple Podcasts | YouTube Music | Spotify | Ράφτης | Τέχνη 19 | RSS | Δείτε στο YouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *