Ο Τζάστιν Φιλντς απέκρουσε ένα εμπόριο πριν προσγειωθεί με τους Steelers

NFL

Ο πρώην στρατηγός των Bears, Τζάστιν Φιλντς, ήθελε μόνο το Πίτσμπουργκ ως το επόμενο σπίτι του στο NFL.

Τέσσερις ομάδες του NFL ρώτησαν για τον 25χρονο στρατηγό πριν από την ανταλλαγή του στους Steelers το Σάββατο στο Bears Field, το στρατόπεδο των οποίων του ζήτησε να μην ανταλλάσσεται εκεί επειδή «αγαπά τους Steelers». Ο Ian Rapoport του NFL Network ανέφερε Κυριακή.

Οι τέσσερις εισαγγελείς δεν κατονομάστηκαν.

Ο Justin Fields ανταλλάχθηκε από τους Bears στους Steelers τον Μάρτιο του 2024. Καλές εικόνες

Η μετακόμιση του Φιλντς από το Σικάγο έρχεται μια ημέρα αφότου οι Steelers αντάλλαξαν τον τρίτο στρατηγό Kenny Pickett στους Eagles – όπου τώρα υποστηρίζει τον βασικό παίκτη Jalen Hurts – αφού το Pittsburgh συμφώνησε σε μονοετές συμβόλαιο με τον Russell Wilson.

Ο Γουίλσον, ο οποίος πέρασε δύο απογοητευτικές σεζόν στο Ντένβερ, υποδέχτηκε τον Φιλντς το Σάββατο. Ανάρτηση στο X: «Ας το πάρουμε @justnfields! Θα πρέπει να υπάρχει χώρος για ένα QB [fire emoji].”

Το Fields, η 10η συνολική επιλογή των Bears στο NFL Draft του 2021, βρίσκεται στο επίκεντρο της εμπορικής κερδοσκοπίας εδώ και μήνες, καθώς το Σικάγο αναμένεται να επιλέξει τον στρατηγό της USC Caleb Williams με την κορυφαία επιλογή στο φετινό ντραφτ.

Η πρώην επιλογή του πρώτου γύρου τράβηξε το ενδιαφέρον από τουλάχιστον τέσσερις άλλες ομάδες, αλλά δεν ήθελε να προσγειωθεί εκεί, σύμφωνα με μια έκθεση. Καλές εικόνες

Οι Bears έδειξαν όλοι το χέρι τους από πεδία συναλλαγών το Σάββατο.

«Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την πόλη του Σικάγο που με πήρε και με αγκάλιασε». Γράφτηκε από Fields Σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα το Σάββατο. “Ευχαριστώ ολόκληρο τον οργανισμό και το franchise της Bears που μου δώσατε την ευκαιρία να γίνω μέρος ενός τόσο ιστορικού franchise. Αλλά πάνω απ' όλα ευχαριστώ όλα τα αδέρφια μου με τα οποία έπαιξα. Είστε όλοι ο λόγος που μπήκα στον δρόμο Το κάνω κάθε μέρα. Για όσα μου δείξατε μέσα από τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων 3 ετών, είστε όλοι αρκετοί. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά. Εύχομαι στον καθένα σας τίποτα άλλο εκτός από επιτυχία. Έτοιμοι για αυτό το επόμενο κεφάλαιο!»

READ  Οι μετοχές του Χονγκ Κονγκ υποχώρησαν 2%, παρασύρονται από την ιδιοκτησία και την τεχνολογία. Οι ασιατικές αγορές ήταν μικτές

Οι Steelers αντάλλαξαν μια υπό όρους επιλογή του έκτου γύρου του 2025 για τον Fields, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει τέταρτος-rounder το 2024 εάν ο τέταρτος μπακ παίξει το 51 τοις εκατό των snaps. Σύμφωνα με τον Adam Schefter του ESPN.

Ο Ράσελ Γουίλσον, ο οποίος πέρασε τις δύο τελευταίες σεζόν στο Ντένβερ, συμφώνησε σε μονοετές συμβόλαιο με τους Στίλερς μέχρι τον Μάρτιο του 2024. AP

Κατά την είσοδό του στο Πίτσμπουργκ, ο Φιλντς ενημερώθηκε από τον προπονητή των Steelers, Mike Tomlin, ότι ο 35χρονος Wilson θα ξεκινούσε. Ο Albert Breer του Sports Illustrated ανέφερε Σάββατο.

Η πρώτη εβδομάδα του NFL free Agency ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μουσικές καρέκλες στρατηγού.

Εκτός από τον Fields και τον Wilson που πήγαν στο Πίτσμπουργκ, οι Vikings είδαν τον σημερινό πρώην στρατηγό τους, Kirk Cousins, να συνάπτει τετραετές συμβόλαιο 180 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Falcons.

Ο Joe Flacco, μετά από μια εμφάνιση στα πλέι οφ με τους Browns, εντάχθηκε στους Colts με ένα μονοετές συμβόλαιο αξίας 8,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Commanders και οι Patriots, οι οποίοι αντάλλαξαν τους rookies Sam Howell και Mack Jones στους Seahawks και Jaguars, αντίστοιχα, αναμένεται να επιλέξουν κουαρτμπακ με επιλογές δύο και τρεις μετά το Σικάγο στο Νο. 1 στο NFL Draft του 2024.

Αποδεχτείτε περισσότερα…




https://nypost.com/2024/03/18/sports/justin-fields-blocked-trades-before-landing-with-steelers/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20buttons

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL για κοινή χρήση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *