Ο Τζούλιους Ραντλ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο τέλος της σεζόν για να συντρίψει τους Νικς

ΝΒΑ

σπάσιμο

Ο Τζούλιους Ραντλ έκανε ό,τι μπορούσε για να επιστρέψει στους Νικς χωρίς χειρουργική επέμβαση αυτή την εκτός σεζόν, αλλά ο πάουερ φόργουορντ των All-Star δεν μπορούσε να κλονίσει την επιθυμία να τελειώσει τη σεζόν.

Ο Ραντλ, ο οποίος δεν έχει παίξει από την εξάρθρωση του δεξιού του ώμου στις 27 Ιανουαρίου, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα επανεκτιμηθεί σε πέντε μήνες. ανακοίνωσε ο Νικς πριν τον αγώνα της Πέμπτης με τους Κινγκς.

Ο Randle συνέχισε την άσκηση τον περασμένο μήνα, αλλά περίμενε εβδομάδες για ιατρική άδεια, η οποία δεν ήρθε ποτέ.

Ο Τζούλιους Ράντλ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο στο τέλος της σεζόν Jeena Chandran

Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Randle είπε ότι αισθανόταν «καλύτερος και δυνατότερος» με στόχο να επιστρέψει πριν από το τέλος της σεζόν.

Αλλά μέσα στα ίδια σχόλια, ο τρεις φορές All-Star αναγνώρισε ότι η χειρουργική επέμβαση στον ώμο του χωρίς βολή είναι μια πιθανότητα.

“Θα δούμε. Υπάρχουν ακόμη βήματα που πρέπει να γίνουν. Είναι μια διαδικασία για τα πάντα. Πρέπει επιτέλους να ζυγίσω τα πάντα και να αποφασίσω από εκεί”, είπε ο Randle. “Αλλά αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι απλώς στην προσπάθεια αποφυγής [surgery]Ειλικρινά, έλα στο δικαστήριο όσο πιο γρήγορα μπορώ.

OG Anunoby επίσης Ιαν. Από τα 27 έμεινε σε μεγάλο βαθμό στο περιθώριο με τραυματισμό στον δεξιό αγκώνα που απαιτούσε χειρουργική επέμβαση.

Το αμφίδρομο τμήμα επέστρεψε για τρία παιχνίδια στα μέσα Μαρτίου, αλλά έχασε το ένατο συνεχόμενο παιχνίδι του την Πέμπτη εναντίον του Σακραμέντο.

Ο Τζούλιους Ράντλ των Νιου Γιορκ Νικς βοηθείται από έναν προπονητή αφού τραυματίστηκε στο χέρι του σε πτώση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ.
Ο Τζούλιους Ραντλ τραυματίστηκε στις 27 Ιανουαρίου. Robert Sabo για τη NY Post

Ο Μίτσελ Ρόμπινσον (αστραγάλος) και ο Τζος Χαρτ (καρπός) αναφέρονται ως αμφισβητούμενοι για τους Νικς, οι οποίοι ξεκίνησαν την ημέρα τους στην 5η θέση των πλέι οφ στην Ανατολική Περιφέρεια, ένα μισό παιχνίδι πίσω από τους Μάτζικ.

READ  Το Twitter αντιδρά στην αποχώρηση του Teixeira μετά το Hill

«Το βλέπω ως την ομάδα που θα γίνουμε», είπε ο Χαρτ την Κυριακή. «Νομίζω ότι ο τρόπος που πρέπει να το προσεγγίσουμε είναι, αυτοί οι τύποι δεν επιστρέφουν και θα εκπλαγούμε ευχάριστα αν επιστρέψουν».

Έχουν σκορ 15-14 σε 29 αγώνες χωρίς τον Ραντλ, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο την περασμένη εκτός σεζόν, αφού έχασε τα πέντε τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου και τον αγώνα 1 του δεύτερου γύρου των πλέι οφ εναντίον των Χιτ λόγω τραυματισμού.

Ο 29χρονος Ραντλ έχει ένα εγγυημένο έτος για το συμβόλαιό του 27,6 εκατομμυρίων δολαρίων για την επόμενη σεζόν και μια επιλογή παίκτη αξίας 29,5 εκατομμυρίων δολαρίων το 2025-2026.

Αποδεχτείτε περισσότερα…




https://nypost.com/2024/04/04/sports/julius-randle-having-season-ending-surgery-in-crushing-knicks-blow/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign%20

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL για κοινή χρήση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *