Ο Conor McGregor χτυπά το εικονίδιο Heat στο περίεργο promo των τελικών του NBA

ΜΙΑΜΙ (AP) — Ο πρώην πρωταθλητής του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έριξε νοκ άουτ το εικονίδιο των Μαϊάμι Χιτ σε έναν αγώνα στη μέση του παιχνιδιού.

Ο Μπέρνεϊ – πιο συγκεκριμένα, ο ένοικος του κοστουμιού του Μπέρνεϊ – αναζήτησε για λίγο ιατρική βοήθεια αφού δέχτηκε δύο γροθιές από τον ΜακΓκρέγκορ κατά τη διάρκεια του 4ου δεκαλέπτου του 3ου παιχνιδιού των τελικών του ΝΒΑ. Μεταξύ των Χιτ και των Ντένβερ Νάγκετς.

Ο υπάλληλος, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, έπαιρνε παυσίπονα και ξεκουραζόταν στο σπίτι, ανέφερε η Heat το Σάββατο.

Ο McGregor ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για ένα σπρέι ανακούφισης από τον πόνο – και αποδοκιμάστηκε από πολλούς στο πλήθος του Μαϊάμι πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Η μασκότ της φλόγας φορούσε υπερμεγέθη γάντια του μποξ και μια ρόμπα παρόμοια με αυτή που φορούσε ένας μαχητής που έμπαινε στο ρινγκ για αγώνα. Ο ΜακΓκρέγκορ χτύπησε τον Μπέρνι με ένα αριστερό γάντζο, ρίχνοντάς τον κάτω και στη συνέχεια γρονθοκόπησε ξανά τη μασκότ αφού χτύπησε στο πάτωμα.

Στη συνέχεια, ο ΜακΓκρέγκορ προσπάθησε να «ψεκάσει» τη μασκότ με ένα προϊόν ανακούφισης από τον πόνο, ενώ αρκετά μέλη της ομάδας αθλητικής προώθησης των Χιτ έσυραν τον Μπέρνεϊ από το γήπεδο.

Ο McGregor δεν έχει αγωνιστεί από τότε που τραυμάτισε το αριστερό του πόδι σε μια ήττα από τον Dustin Poirier στο UFC 264 τον Ιούλιο του 2021. Η τελευταία του νίκη ήρθε τον Ιανουάριο του 2020.

___

AP NBA: https://apnews.com/hub/NBA Και https://twitter.com/AP_Sports

READ  Apple: Οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα μειώνονται καθώς η Huawei αυξάνεται, σύμφωνα με έκθεση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *