Ο Tesla συμβιβάζεται με την οικογένεια του μηχανικού της Apple που σκοτώθηκε σε συντριβή του αυτόματου πιλότου

Αυτή την εβδομάδα, η Tesla επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί το σύστημα αυτοματοποίησής της — αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία θα πληρώσει την οικογένεια του μηχανικού της Apple Wei “Walter” Huang.

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι η Tesla προσπαθεί να κλείσει έναν πιθανό διακανονισμό για την οικογένεια Huang. Αν και δεν είναι σαφές πόσα μπορεί να προσφέρει η εταιρεία ή ποιοι άλλοι όροι εμπλέκονται, οι δικηγόροι της Tesla λένε ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει σε μια συμφωνία και θέλουν να παραμείνει εμπιστευτική.

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το έγγραφο παρακάτω. Η Washington Post Και Bloomberg ανέφερε την είδηση ​​νωρίτερα. Οι δικηγόροι της οικογένειας Huang δεν απάντησαν αμέσως σε ένα email.

Ο δικαστής δεν έχει ακόμη εγκρίνει τον συμβιβασμό. Θα υπάρξει μια επακόλουθη ακρόαση για να συζητηθεί περαιτέρω ο διακανονισμός αυτή την Πέμπτη, 11 Απριλίου, αφού το Υπουργείο Μεταφορών της Καλιφόρνια, το οποίο είναι επίσης κατηγορούμενο στην υπόθεση, είχε την ευκαιρία να αντιταχθεί στη διευθέτηση, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Το Tesla Model X του Huang επιβεβαιώθηκε ότι χρησιμοποιούσε αυτόματο πιλότο όταν συνετρίβη σε φράγμα ασφαλείας στο Mountain View της Καλιφόρνια τον Μάρτιο του 2018. Πέθανε μετά το ατύχημα. Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (NTSB) διαπίστωσε ότι τόσο η οδήγηση με αυτόματο πιλότο όσο και η αποσπασματική οδήγηση μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχήματα.

Ο Τέσλα σχεδιάζει να υποστηρίξει ότι ο Χουάνγκ έπαιζε ένα παιχνίδι στο τηλέφωνό του εκείνη την εποχή – είχε τη συνήθεια να παίζει παιχνίδια κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων και οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένα παιχνίδι ήταν η κύρια εφαρμογή στο τηλέφωνό του εκείνη την εποχή, αλλά δεν μπορούσαν να το προσδιορίσουν. Αν όντως έπαιζε όταν το όχημα τράκαρε. Ο Tesla ήθελε να σύρει την Apple στην έρευνα, η Apple κάλεσε την εταιρεία για αποδείξεις ότι ήξερε ότι έπαιζε το παιχνίδι και η Apple προσπαθεί να ακυρώσει αυτήν την κλήτευση.

READ  Τουρκικές εκλογές: Η αντιπολίτευση ζαλίζει τον Ερντογάν με ιστορική νίκη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 19:35 ET: Πρόσθετες λεπτομέρειες προστέθηκαν από τα σημερινά πρακτικά της αίθουσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *