Τα φύλλα μείωσαν τις τιμές του φυσικού αερίου την 4η Ιουλίου στα 1,776 δολάρια το γαλόνι

Αυτοκίνητα, φορτηγά και SUV παρατάσσονται σε ορισμένες τοποθεσίες του Pennsylvania Sheaths για να επωφεληθούν από την προσφορά των 1,776 $ ανά γαλόνι για την τέταρτη Ιουλίου. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ: Τα οχήματα περιμένουν να γεμίσουν στο σταθμό Sheets στην οδό Tillerville στην κομητεία Lancaster και στο Manheim Pike τη Δευτέρα. , η Sheetz ανακοίνωσε ότι θα γιορτάσει την 4η Ιουλίου μειώνοντας τις τιμές του φυσικού αερίου στα 1,776 δολάρια το γαλόνι. Η μειωμένη τιμολόγηση είναι ανάμνηση του έτους που υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας. Η προσφορά περιορισμένου χρόνου ξεκίνησε στις 12:01 π.μ. στις 4 Ιουλίου και θα διαρκέσει όλη την ημέρα ή όσο διαρκούν τα γαλόνια προώθησης. Η έκπτωση ισχύει για κανονικές, E85 (ευέλικτο καύσιμο), χωρίς αιθανόλη (E0), αμόλυβδη 88, μεσαίας ποιότητας και premium ποιότητες καυσίμων σε όλες τις τοποθεσίες της Sheetz στην Πενσυλβάνια, το Μέριλαντ, το Οχάιο, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Βιρτζίνια και τη Δυτική Βιρτζίνια. Δεν ισχύει για καμία προσφορά καυσίμου ντίζελ. «Η Sheetz είναι μια οικογενειακή και λειτουργική εταιρεία και πάντα αναζητούμε τρόπους να βοηθήσουμε τις κοινότητες και τους πελάτες που εξυπηρετούμε», δήλωσε ο Travis Sheetz, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sheetz. “Ελπίζουμε ότι αυτή η έκπτωση θα βοηθήσει τους πελάτες μας να κρατήσουν λίγο περισσότερα ρέστα στο πορτοφόλι τους καθώς γιορτάζουν την 4η Ιουλίου με τους φίλους και την οικογένειά τους, ένα ξεκάθαρο νεύμα στα γενέθλια της χώρας μας.” Βαθμολογήστε μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου για κινητά Sheetz.

Αυτοκίνητα, φορτηγά και SUV παρατάσσονται σε ορισμένες τοποθεσίες του Pennsylvania Sheaths για να επωφεληθούν από την προσφορά των 1,776 $ ανά γαλόνι για την τέταρτη Ιουλίου.

READ  Ο Μάικ Πομπέο ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος το 2024

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ: Τα οχήματα περιμένουν να γεμίσουν στο σταθμό Sheets στην οδό Tillerville Road και στο Manheim Pike στην κομητεία Lancaster.

Τη Δευτέρα, η Sheetz ανακοίνωσε ότι θα μειώσει τις τιμές του φυσικού αερίου στα 1,776 δολάρια το γαλόνι για να γιορτάσει την 4η Ιουλίου.

Η μειωμένη τιμολόγηση είναι ανάμνηση του έτους που υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.

Χάρι Χάμελ

Αυτή η μειωμένη τιμή είναι ανάμνηση του έτους που υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.

Η προσφορά περιορισμένου χρόνου ξεκίνησε στις 12:01 π.μ. στις 4 Ιουλίου και θα διαρκέσει όλη την ημέρα ή όσο διαρκούν τα γαλόνια προώθησης.

Η έκπτωση ισχύει για κανονικές, E85 (ευέλικτο καύσιμο), χωρίς αιθανόλη (E0), αμόλυβδη 88, μεσαίας ποιότητας και premium ποιότητες καυσίμων σε όλες τις τοποθεσίες της Sheetz στην Πενσυλβάνια, το Μέριλαντ, το Οχάιο, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Βιρτζίνια και τη Δυτική Βιρτζίνια. Δεν ισχύει για καμία προσφορά καυσίμου ντίζελ.

«Η Sheetz είναι μια οικογενειακή και λειτουργική εταιρεία και πάντα αναζητούμε τρόπους να βοηθήσουμε τις κοινότητες και τους πελάτες που εξυπηρετούμε», δήλωσε ο Travis Sheetz, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sheetz. “Ελπίζουμε ότι αυτή η έκπτωση θα βοηθήσει τους πελάτες μας να κρατήσουν λίγο περισσότερα ρέστα στο πορτοφόλι τους όταν ταξιδεύουν για να γιορτάσουν την 4η Ιουλίου με τους φίλους και την οικογένειά τους, ένα προφανές νεύμα για τα γενέθλια της χώρας μας.”

Οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν εάν η τοπική Sheetz πουλάει μια συγκεκριμένη ποιότητα μέσω της Sheetz Εφαρμογή κινητού Ή Δικτυακός τόπος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *