Ο Victor Vembanyama, η Britney Spears αφηγούνται το περιστατικό στο εστιατόριο του Λας Βέγκας

ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ — Η τραγουδίστρια της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε την Πέμπτη ότι δέχθηκε επίθεση από ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας των Σαν Αντόνιο Σπερς ενώ προσπαθούσε να πλησιάσει τον πρωτάρη επιθετικό Βίκτορ Γουεμπανιγιάμα έξω από ένα εστιατόριο του Λας Βέγκας την Πέμπτη το βράδυ.

Συμβάν, αυτό Ο Σπίαρς φέρεται να ώθησε την αστυνομία να υποβάλει αναφορά, ήρθε μόλις δύο μέρες πριν ο Wembaniama κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο Summer League εναντίον των Charlotte Hornets στο Thomas & Mack Center του UNLV την Παρασκευή. Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε σχέση με το περιστατικό.

«Αναγνωρίζω έναν αθλητή [Wembanyama] Στο λόμπι του ξενοδοχείου μου όταν πάω για δείπνο.» έγραψε ο Spears σε μια μακροσκελή δήλωση στο Instagram. «Αργότερα πήγα σε ένα εστιατόριο σε άλλο ξενοδοχείο και τον είδα ξανά. Αποφάσισα να τον πλησιάσω και να τον συγχαρώ για την επιτυχία του. Ήταν πολύ δυνατά, οπότε τον χτύπησα στον ώμο για να τραβήξω την προσοχή του.

Το USA Basketball ξεκινά με νέους παίκτες και προπονητές για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA

Ο 19χρονος Wembaniyama είπε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι περπατούσε σε μια πολυσύχναστη αίθουσα και έλαβε οδηγίες από την ομάδα ασφαλείας του να μην σταματήσει για να μιλήσει σε οπαδούς επειδή “δημιουργούσε πλήθος” έξω από το Catch, ένα εστιατόριο με θαλασσινά στο Θέρετρο στην περιοχή του Λας Βέγκας.

“ένα άτομο [Spears] με κάλεσε” Ο Βεμπανιγιάμα είπε στους δημοσιογράφους σε μια προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη. “Δεν μπορούσα να σταματήσω. Το άτομο με άρπαξε από πίσω. Δεν σταμάτησα και περπάτησα ευθεία για να μην δω τι συνέβη. Το άτομο με άρπαξε από πίσω, όχι από τον ώμο μου. Ξέρω ότι η ασφάλεια την έσπρωξε μακριά. δεν ξέρω με πόση δύναμη.

READ  Ζωντανές ενημερώσεις για το παιχνίδι Warriors-Lakers, lineup, αναφορά τραυματισμών, πώς να παρακολουθήσετε, τηλεοπτικό κανάλι

Ο Βεμπανιάμα, ο οποίος δεν κατάλαβε ότι ο Σπίαρς τον είχε πλησιάσει παρά μόνο ώρες αργότερα, είπε: «Είχα ένα ωραίο δείπνο. [and had] Μια διασκεδαστική βραδιά με τα παιδιά» και σκέφτηκε ότι το περιστατικό δεν ήταν «καμία υπόθεση».

Ο Spears αρνήθηκε τον ισχυρισμό του Vembayama ότι προσπάθησε “να τον αρπάξει από πίσω” και είπε ότι το μέλος της ομάδας ασφαλείας “πίσω στο πρόσωπό μου χωρίς να κοιτάξει πίσω μπροστά στο πλήθος”. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είπε ότι η δύναμη του χτυπήματος την έριξε αρχικά εκτός ισορροπίας και την έκανε να χάσει τα γυαλιά της.

«Είναι σημαντικό να μοιραζόμαστε αυτήν την ιστορία και να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους στο κοινό να κάνουν το παράδειγμα και να αντιμετωπίζουν τους πάντες με σεβασμό», είπε ο Spears, σημειώνοντας ότι δεν ζήτησε συγγνώμη από τη Wembaniama, την ομάδα ασφαλείας του ή τους Spurs. .

Ο 7-πόδι-4 Vembaniyama έγινε ο πρώτος Γάλλος που επιλέχθηκε Νο. 1 στο ντραφτ τον περασμένο μήνα, κάνοντας συγκρίσεις με παλαιότερους έφηβους μεγάλους του μπάσκετ όπως ο LeBron James και ο Lou Alcindor. Ο ενθουσιασμός για την άφιξή του στο ΝΒΑ – που ονομάστηκε “Wombimania” – οδήγησε την τηλεθέαση για το ντραφτ σε 6 εκατομμύρια θεατές και τα εισιτήρια για το ντεμπούτο του στο Summer League εξαντλήθηκαν μέρες πριν. Οι τιμές για τα εισιτήρια γενικής εισόδου έχουν αυξηθεί σε περισσότερα από 200 $ το καθένα σε δευτερεύουσες τοποθεσίες.

Η Spears, 41 ετών, ήταν κάποτε μια εφηβική αίσθηση καθώς το ντεμπούτο άλμπουμ της το 1999 «… Baby One More Time» πούλησε περισσότερα από 25 εκατομμύρια αντίτυπα.

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο NBA για να λαμβάνετε την καλύτερη κάλυψη για το μπάσκετ στα εισερχόμενά σας

READ  Η κατάρρευση της τράπεζας της Silicon Valley εφιστά την προσοχή στον τραπεζικό νόμο Τραμπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *