Η Marjorie Taylor Green ξεκίνησε από το Freedom Caucus

Οι δυο τους έχουν συγκρουστεί πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά ο Χάρις έδειξε ότι η συγκεκριμένη διαμάχη συνέβαλε στη σκέψη της συντηρητικής ομάδας.

«Νομίζω ότι ο τρόπος που αναφέρεται σε ένα συνάδελφό της δεν είναι ο τρόπος που περιμένουμε από τα μέλη μας να αναφέρονται σε άλλους συναδέλφους, ειδικά σε γυναίκες», είπε ο Χάρις την Πέμπτη. Ο Ρεπουμπλικανός από το Μέριλαντ αρνήθηκε να πει πώς ψήφισε, αλλά χαρακτήρισε την απόφαση να τον απολύσει «κατάλληλη κίνηση».

Είναι η πρώτη φορά που η κοινοβουλευτική ομάδα των Συντηρητικών εγκαινιάζει μια δική της και αντανακλά την αυξανόμενη απογοήτευση της ομάδας με τους Πράσινους. Είναι στενά ευθυγραμμισμένος φέτος με τον Πρόεδρο Kevin McCarthy, ο οποίος έχει έρθει σε σύγκρουση με πολλά ανεξάρτητα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας όταν υποστήριξε τόσο την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Rocky όσο και μια συμφωνία για το χρέος με τον Πρόεδρο Joe Biden. Ταυτόχρονα, η ομάδα λειτουργεί σε ένα σταυροδρόμι μετά τον Τραμπ, με κάποιους να κινδυνεύουν να γίνουν πολύ φιλικοί με το κομματικό κατεστημένο.

Ερωτηθείς εάν η υποστήριξή του και η συμφωνία δανεισμού για τον ΜακΚάρθι τροφοδότησε την απόφαση να τον απομακρύνει από το διοικητικό συμβούλιο, ο Χάρις απάντησε: «Νομίζω ότι όλα αυτά είναι σημαντικά».

«Νομίζω ότι το άχυρο που έσπασε την πλάτη της καμήλας έλεγε δημόσια πράγματα για ένα άλλο μέλος που κανείς δεν θα έπρεπε», είπε.

Εκπρόσωπος του Freedom Caucus αρνήθηκε να σχολιάσει τη θέση του Green, σημειώνοντας ότι δεν σχολιάζει τη συμμετοχή στην επιτροπή ή τις εσωτερικές διαδικασίες. Εκπρόσωπος του Green δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο.

READ  Ο εκλογικός αντίπαλος του Ερντογάν στην Τουρκία λέει ότι «προηγούμαστε»

Ο Γκριν συνήθως παρευρίσκεται στην εβδομαδιαία συνάντηση της ομάδας στην πανεπιστημιούπολη. Αλλά αυτή η συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών είναι μόνο για μέλη, που σημαίνει ότι δεν μπορεί πλέον να παρευρεθεί.

Αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος ψηφίζεται επίσημα από την ομάδα, δεν είναι ο πρώτος που αποχωρεί. Στη συνέχεια-υπ. Ο Τζάστιν Άμας από το Μίσιγκαν αποχώρησε προηγουμένως από την ομάδα το 2019 και έφυγε από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα αμέσως μετά. Ο Χάρις σημείωσε, «Υπήρχε ένα άλλο μέλος πριν από δύο χρόνια που θα μας ζητούσε να φύγουμε, αλλά αποφασίσαμε να μην το κάνουμε».

Μπορεί να μην τελειώνει στο πράσινο. Γίνεται επίσης λόγος για στόχευση μερικών μελών πέρα ​​από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Τζόρτζια, τα οποία οι επικριτές λένε ότι παραβιάζουν τα πρότυπα της ομάδας επειδή είναι ανενεργά. Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Ελευθερία του House Rep. Ο Scott Perry (R-Pa.) δήλωσε στο παρελθόν στο POLITICO ότι απέρριψε εκείνα τα αιτήματα εκκαθάρισης που ήρθαν πριν από την ψηφοφορία για την απομάκρυνση του Green.

«Υπήρχε διαφορά απόψεων για τη φυλή του ομιλητή. Ανώτατο όριο χρέους, υπήρχαν διαφορές απόψεων. Και έπρεπε να πάρουμε το 80 τοις εκατό για οποιοδήποτε σημαντικό ζήτημα», δήλωσε ο βουλευτής Ralph Norman (RS.C.), μέλος της Ομάδας Freedom Caucus. είχε πει προηγουμένως στο Politico, αντιπροσωπεύει το όριο που είναι απαραίτητο για να λάβει η ομάδα μια ενοποιημένη στάση. «Σε κάποια μεγάλα ζητήματα, απλά δεν μπορούσαμε να φτάσουμε εκεί».

Η ομάδα βρίσκεται επί του παρόντος στο επίκεντρο μιας διαμάχης για την κρατική χρηματοδότηση, καθώς προσπαθούν να πιέσουν τον McCarthy και τα ανώτερα μέλη να πάνε κάτω από το επίπεδο που ορίζεται στη συμφωνία για το χρέος και να διατηρήσουν τη γραμμή όταν τελικά πρέπει να διαπραγματευτεί με τον Λευκό Οίκο. Δημοκρατικοί της Γερουσίας.

READ  Η αστυνομία της Κένυας άρχισε να εκταφεύει λείψανα από ύποπτα χριστιανικά νεκροταφεία λατρείας

Αν και ο όμιλος ήταν σε μεγάλο βαθμό ενωμένος υπέρ της μείωσης των δαπανών, Διαπραγματεύτηκαν ιδιωτικά ποια θα έπρεπε να είναι η στρατηγική τους Αφού έκλεισαν μια συμφωνία με τον McCarthy, τερμάτισαν μια εβδομαδιαία αντιπαράθεση που καθυστέρησε το βήμα της Βουλής.

Ωστόσο, ο Χάρις υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν άλλες «μεγάλες φατρίες» μετά την εκτόξευση του Γκριν και επαίνεσε τον Πέρι.

«Δεν είναι καν ένα χτύπημα ταχύτητας», πρόσθεσε ο Χάρις.

Η Olivia Beavers συνέβαλε σε αυτήν την έκθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *