Σακραμέντο Κινγκς εναντίον Νιού Ορλεάνς Πέλικανς Ζωντανά αποτελέσματα και στατιστικά – 19 Απριλίου 2024 GameTracker

NEW ORLEANS (AP) Τα παιχνίδια Hustle και η παραγωγή πάνω-κάτω στη σύνθεση βοήθησαν τους New Orleans Pelicans να ξεπεράσουν την απουσία του κορυφαίου σκόρερ Zion Williamson, να κρατήσουν ζωντανή τη σεζόν τους και να αποφύγουν μια ιστορική απώλεια.

Ο Brandon Ingram σημείωσε 24 πόντους, ο Jonas Valanciunas πρόσθεσε 19 πόντους και 12 ριμπάουντ και οι New Orleans Pelicans έκλεισαν μια θέση στα πλέι οφ του NBA με τη νίκη με 105-98 επί των Sacramento Kings σε έναν αγώνα αποκλεισμού τουρνουά την Παρασκευή το βράδυ.

“Μείναμε μαζί. Υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον. Παίξαμε ο ένας για τον άλλο”, είπε ο Βαλαντσιούνας. «Όλοι θέλουμε να πάμε στα πλέι οφ. Το κάναμε παίζοντας καλό μπάσκετ, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, βοηθώντας ο ένας τον άλλον στην άμυνα, στην επίθεση, να μοιραζόμαστε την μπάλα, ξέρετε, παίζοντας μπάσκετ με τον σωστό τρόπο.

Ο Ουίλιαμσον αποκλείστηκε με διάταση αριστερού μηριαίου οπίσθιου μηριαίου την Τρίτη το βράδυ, αφού σημείωσε 40 πόντους σε μια ήττα από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Η Νέα Ορλεάνη χρησιμοποίησε μια ισορροπημένη προσέγγιση για να βελτιωθεί σε 8-5 χωρίς τον Williamson αυτή τη σεζόν. Έξι παίκτες σημείωσαν 10 ή περισσότερους πόντους, συμπεριλαμβανομένων των εφεδρικών Λάρι Νανς Τζούνιορ (13), Νάτζι Μάρσαλ (11) και Χοσέ Αλβαράδο (10).

«Παίρνεις 34 πόντους από τον πάγκο σου, ήταν μια υπέροχη βραδιά για αυτούς, μια δύσκολη νύχτα για εμάς», είπε ο προπονητής των Kings, Μάικ Μπράουν.

Ο Trey Murphy III, ξεκινώντας από την απουσία του Williamson, πρόσθεσε 16 πόντους για τη Νέα Ορλεάνη, η οποία ανοίγει τη σειρά των πλέι οφ του πρώτου γύρου της Κυριακής στην κορυφαία Οκλαχόμα Σίτι.

READ  Ένα αστείο περνά κρυφά με ενήλικες. Θα θέλετε να ακούσετε πώς πήγε.

“Αυτό είναι υπέροχο. «Αυτός ήταν ένας στόχος στην αρχή της χρονιάς», είπε ο Ίνγκραμ για μια θέση στα πλέι οφ. «Σήμερα είχαμε άλλη μια ευκαιρία και μπήκαμε και όλοι συνεισέφεραν.

Ο De'Aaron Fox σημείωσε 35 πόντους και ο Domantas Sabonis είχε 23 πόντους και 14 ριμπάουντ για τους ένατους Κινγκς, οι οποίοι νίκησαν το 10ο Γκόλντεν Στέιτ στην πρώτη τους φάση των πλέι οφ για να δημιουργήσουν έναν αγώνα με τη Νέα Ορλεάνη.

Νεαροί πρώτοι Keegan Murray (4 για 12) και Keon Ellis (0 για 5, 0 για 0, 4 για 17, 4 για 17, 4 για 17, 4 για 17, 5 για 17, 17 για 17) «Ήμασταν λίγο παθητικά επιθετικά, δεν ήμασταν όλοι επιθετικοί στο αποψινό μας παιχνίδι», είπε, σημειώνοντας ότι πήγε 0-για-5 (0-για-5 σε 0-για-5 0-για-17 σουτ). )

«Μπορούμε να βάλουμε τη μπάλα στο χρώμα», πρόσθεσε ο Μπράουν, η ομάδα του οποίου νικήθηκε με 58-44 εντός και έχασε επτά από τις 22 ελεύθερες βολές. “Μπορείς να τερματίσεις και πρέπει να πας στη γραμμή των ελεύθερων βολών και να κάνεις τη μετατροπή.”

Το παιχνίδι δοκίμασε την ικανότητα των Pelicans να διαχειριστούν την πίεση ενός παιχνιδιού do-or-die αφού έχασαν δύο προηγούμενες ευκαιρίες για να κλειδώσουν μια θέση στα πλέι οφ στο σπίτι.

Έχασαν τον τελικό της κανονικής τους σεζόν από τους New Orleans Lakers την Κυριακή πριν χάσουν ξανά από τους Lakers την Τρίτη, χάνοντας την ευκαιρία να τερματίσουν στην έκτη θέση. Αντιμετώπισαν τους Kings με την ευκαιρία να γίνουν η πρώτη ομάδα με 49 νίκες σε περισσότερα από 50 χρόνια (Φοίνιξ το 1972) που χάνει τα πλέι οφ του ΝΒΑ.

READ  Lord of the Rings: Το Golem δεν είναι η προσωποποίηση του έπους του Tolkien

Αντίθετα, η Νέα Ορλεάνη πήγε 6-0 εναντίον του Σακραμέντο αυτή τη σεζόν, και έγινε η πρώτη ομάδα που πήγε 6-0 σε μια σεζόν (χωρίς σειρά πλέι οφ) εναντίον ενός αντιπάλου από τη Μινεσότα το 1994-95 εναντίον του Ντένβερ.

“Το αξίζαμε. Νιώσαμε ότι μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι”, είπε ο Nance “Μας άξιζε τα πλέι οφ. Δεν κερδίζεις 49 παιχνίδια τυχαία.

Από τότε που το ΝΒΑ υιοθέτησε το τουρνουά play-in το 2020, οι Πέλικανς έχουν πάει 7-seeded χωρίς να χάσουν τα πλέι οφ. Λόγω μιας ήττας από τους Λέικερς στα play-in, οι Πέλικανς μπαίνουν στα πλέι οφ ως όγδοοι σπόροι.

Οι Pelicans ήταν υποτονικοί νωρίς, κάνοντας έξι τζίρους στο πρώτο τρίμηνο που οδήγησαν σε 11 Kings πόντους. Το Σακραμέντο, στο οποίο έλειπαν οι Malik Monk (δεξί γόνατο) και Kevin Huerder (αριστερός ώμος) από τη σύνθεσή του, προηγήθηκε με 24-17 μετά την ανατροπή του Herb Jones που οδήγησε σε ένα ράλι Fox που σημείωσε 18 πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

Το ανάποδο λέι απ του CJ McCollum και το 3 του Murphy βοήθησαν τους Pelicans να κλείσουν γρήγορα τη διαφορά και η Νέα Ορλεάνη πήρε προβάδισμα 13 πόντων στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Ο Μάρσαλ έδωσε στους Πέλικανς ένα 3 και ο Μάρεϊ είχε ένα κλέψιμο, το οποίο μετέτρεψε σε αποσχισμένο ντανκ. Ο Μάρεϊ τραυματίστηκε στο ισχίο του όταν έπεσε ενώ έχασε την μπάλα. Πήγε μετά από λίγο στα αποδυτήρια, αλλά επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο.

Το σύντομο χτύπημα του Βαλαντσιούνας και το λέι απ του Ίνγκραμ ανέβασαν τους Πέλικανς με 53-40 αργά στο ημίχρονο, πριν το 3 του Φοξ βοηθήσει τους Κινγκς να μειώσουν σε 54-45 στο ημίχρονο.

READ  Οι μετοχές του Χονγκ Κονγκ υποχώρησαν 2%, παρασύρονται από την ιδιοκτησία και την τεχνολογία. Οι ασιατικές αγορές ήταν μικτές

Αλλά οι Pelicans προηγήθηκαν με 10 ή περισσότερους πόντους στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου, φτάνοντας μέχρι και τους 20 στο τέταρτο δεκάλεπτο.

AP NBA: https://apnews.com/hub/nba

Πνευματικά δικαιώματα 2024 STATS LLC και Associated Press. Οποιαδήποτε εμπορική χρήση ή διανομή χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της STATS LLC και του Associated Press απαγορεύεται αυστηρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *