Το φινάλε της διαδοχής σηματοδότησε την υψηλή τηλεθέαση της νέας σειράς με 2,9 εκατομμύρια θεατές – Deadline

διαδοχικώς Βγήκε στην κορυφή του παιχνιδιού της.

Η σειρά ολοκλήρωσε την τελευταία της σεζόν την Κυριακή, αποκαλύπτοντας μια για πάντα ποιος είναι ο νέος CEO της Waystar Royco. Το φινάλε συγκέντρωσε 2,9 εκατομμύρια τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής στις τηλεοπτικές εκπομπές Max και Linear, σημειώνοντας μια νέα σειρά.

Ψηλά το βράδυ της Κυριακής ενόψει των τελικών διαδοχικώς Το επεισόδιο 6 προβλήθηκε στις 30 Απριλίου με 2,75 εκατομμύρια θεατές. Το φινάλε της σεζόν 4 ήταν μια αύξηση 68% σε σχέση με την 3η σεζόν.

Σύμφωνα με το HBO, η σεζόν 4 έχει κατά μέσο όρο 8,7 εκατομμύρια θεατές ανά επεισόδιο, που είναι 1,5 εκατομμύρια περισσότεροι από τον μέσο όρο των επεισοδίων της σεζόν 3.

Ένας συνομήλικος της οικογένειας Roy άρχισε να πουλά την εταιρεία πολυμέσων Waystar Royco στον τεχνικό οραματιστή Lucas Matson (Alexander Skarsgård). Η προοπτική μιας σεισμικής πώλησης πυροδοτεί υπαρξιακό άγχος και οικογενειακό ρήγμα μεταξύ των Roys: ο πατριάρχης Logan Roy (Brian Cox) και τα τέσσερα μεγάλα παιδιά του, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) και Connor (Alan). Ζάρα). Ένας αγώνας εξουσίας τύπου Roy βαραίνει το μέλλον της οικογένειας ως απειλή για το πολιτιστικό και πολιτικό τους βάρος.

διαδοχικώς Έχει 13 Emmy, συμπεριλαμβανομένων των νικών για την Εξαιρετική Δραματική Σειρά για τη σεζόν 2 και την 3η σεζόν, η τελευταία από τις οποίες έκανε πρεμιέρα το 2021.

Ο Άρμστρονγκ δημιούργησε τη σειρά, εκτελεστικός παραγωγός και παρουσιάσεις. Στα EP περιλαμβάνονται οι Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Milot, Tony Roach, Scott Ferguson, John Brown, Lucy Prebble, Will Tracy και Will Ferrell.

READ  Μαζικές συντριβές καταδίωξης υψηλής ταχύτητας σε διακρατικά, με αποτέλεσμα συλλήψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *