Ωροσκόπιο Παρασκευής 23 Ιουνίου 2023

Προειδοποίηση σελήνης

Μετά τις 5:45 π.μ. ώρα Σικάγο, δεν υπάρχουν περιορισμοί για αγορές ή σημαντικές αποφάσεις. Η Σελήνη είναι στην Παρθένο.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να λάβετε υπόψη τα δικά σας συναισθήματα και κάποιου άλλου. Δεν έγινε και κάτι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό. Κερδίζετε ικανοποίηση και μια αίσθηση προσωπικής ανταμοιβής βοηθώντας άλλους ή εξυπηρετώντας κάποιον.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Μπορεί να είναι δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματά σας, ειδικά αν είστε ερωτευμένοι. Γιατί πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να συνειδητοποιείς τι πραγματικά είσαι. Μπορεί να αισθάνεστε προστατευτικοί και να φροντίζετε τους άλλους, ιδιαίτερα τα παιδιά.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Σήμερα θα χαρείτε να αποσυρθείτε μόνοι σας και να απολαύσετε την ιδιωτικότητά σας, κατά προτίμηση στο σπίτι σε οικείο περιβάλλον, καθώς θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε ψυχολογικά. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε πόσο οι συνήθειές σας οδηγούν τη ζωή σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να μοιραστείτε κάποιες ιδέες με άλλους, και γι’ αυτό θέλετε να το πείτε όπως είναι. Ωστόσο, αυτό μπορεί να σας κάνει ανυπόμονους με άτομα που θέλουν να έχουν κάποια επιφανειακή κουβέντα. Δεν το θέλεις αυτό. Θέλετε να συζητήσετε την πραγματική συμφωνία.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Μπορεί να έχετε ισχυρή προσκόλληση σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο επειδή είναι εύκολο να ταυτιστείτε συναισθηματικά με τα υπάρχοντά σας. Μπορεί να νιώθετε κτητικοί γι’ αυτό. Εάν αναγνωρίζετε τον πλούτο σας και έχετε πολλά, μπορεί να αισθάνεστε ότι «αξίζετε περισσότερο» ως άτομο. όχι έτσι. Είμαστε όλοι τόσο πολύτιμοι.

READ  Ζωντανές ενημερώσεις τρίτου γύρου Masters 2024: DeCambeau, Homa, Scheffler προηγούνται καθώς ο Tiger Woods σπάει το ρεκόρ

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Σήμερα και αύριο η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας για 2 1/2 ημέρες κάθε μήνα. Όταν συμβεί αυτό, αν και θα αυξήσει τα συναισθήματά σας, θα αυξήσει και την τύχη σας. Λίγο. Αλλά hey, κάθε λίγο βοηθάει. (Όταν χρειάζομαι μια χάρη, περιμένω μέχρι η Σελήνη να είναι στο ζώδιό μου.)

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Θα χαρείτε να αποσυρθείτε σε ένα μέρος όπου αισθάνεστε σωματικά και ψυχολογικά ασφαλείς – κάπου στα παρασκήνια, ένα άνετο μέρος με ένα ωραίο σνακ και λίγο ποτό. Ναι, να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Σήμερα θα απολαύσετε εγκάρδιες συζητήσεις με φίλους και μέλη ομάδων, ιδιαίτερα γνωστές γυναίκες. Συγκεκριμένα, είναι μια καλή μέρα για να μοιραστείτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον σας προκειμένου να πάρετε τη γνώμη κάποιου, που μπορεί να σας βοηθήσει.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Λίγοι άνθρωποι στο κοινό σήμερα φαίνεται να γνωρίζουν προσωπικές λεπτομέρειες για την προσωπική σας ζωή, οι οποίες μπορεί να αισθάνονται αφοπλιστικές. Δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για αυτό, εκτός από το να το γνωρίζετε και να κάνετε κάποιο έλεγχο της ζημιάς, αν μπορείτε. Προστατέψτε το απόρρητό σας.

Αιγόκερως (22 Δεκ.-19 Ιαν.)

Η αίσθηση της περιπέτειάς σας είναι αυξημένη σήμερα, γι’ αυτό θέλετε να βρείτε κάποιο ερέθισμα. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να ταξιδέψετε κάπου. Εάν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε, μπορείτε πάντα να είστε τουρίστας στην πόλη σας. Ζήτω! Μάθε κάτι καινούργιο! Κάνε κάτι διαφορετικό!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να φροντίσετε οτιδήποτε σχετίζεται με τραπεζικά στοιχεία και ασφαλιστικά θέματα, κοινή περιουσία, φόρους και χρέη. Είναι εύκολο να αγνοήσετε αυτές τις περιοχές, αλλά δεν πρόκειται να φύγουν από μόνες τους. Ελέγξτε αυτό το έγγραφο και συνδέστε τις χαλαρές λεπτομέρειες.

READ  Άνδρας πεθαίνει από πανώλη στο Νέο Μεξικό: υγειονομικοί υπάλληλοι

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η Σελήνη είναι απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα για δύο ημέρες αυτόν τον μήνα. Όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να συμβιβάζεστε και να υπερβείτε και να υπερβείτε την αλληλεπίδραση με άλλους, ειδικά με στενούς φίλους, συντρόφους και συζύγους. Να είστε εξυπηρετικοί και φιλικοί.

Αν είναι τα γενέθλιά σου σήμερα

Ο ηθοποιός Brian Brown (1947) μοιράζεται τα γενέθλιά σας. Έχετε ένα ζωηρό, ενεργητικό στυλ. Σας αρέσουν οι άνθρωποι και ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτούς. Θέλετε να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Είναι το τελευταίο έτος ενός κύκλου εννέα ετών, που σημαίνει ότι είναι καιρός να αφήσετε οποιονδήποτε και οτιδήποτε σας κρατάει πίσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *