Ζωντανές ενημερώσεις τρίτου γύρου Masters 2024: DeCambeau, Homa, Scheffler προηγούνται καθώς ο Tiger Woods σπάει το ρεκόρ

Είναι μια συγκινητική μέρα στην Augusta National και έχουμε ισοπαλία τριών δρόμων στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Max Homa, Scottie Scheffler και Bryson DeChambeau μοιράστηκαν ένα προβάδισμα 6-under για την εβδομάδα στο Masters του Σαββάτου. Έχει προβάδισμα δύο βολών έναντι άλλων μαθημάτων. Ο DeChambeau, ο οποίος ανέβηκε σημαντικά κατά τον δεύτερο γύρο του, τερμάτισε 18ος την Παρασκευή και προσγειώθηκε στον κορυφαίο όμιλο.

Ο Nicolai Højgaard είναι πίσω τους για να ξεκινήσει τη μέρα με 4-under, ενώ ο Cam Davis και ο Collin Morikawa είναι και οι δύο στο 3-under.

Ο Τάιγκερ Γουντς είναι ένας δρόμος πίσω, αλλά παίζει το Σαββατοκύριακο. Ο Γουντς έκανε ρεκόρ 24ης εμφάνισης στο Masters την Παρασκευή, σπάζοντας την ισοπαλία με τον Γκάρι Μπλερ και τον Φρεντ. Είναι 1 πάνω για την εβδομάδα.

Μείνετε εδώ για ζωντανές ενημερώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού του Σαββάτου.

Δείτε τους χρόνους μπλουζών

Δείτε το leaderboard

ζω9 ενημερώσεις

  • Ο Τίγρης φαινόταν καλός για πουλάκι στα 5 δευτερόλεπτα, αλλά έκαψε την άκρη. Αφού έχασε ένα 16-πόδι, λύγισε αμέσως, γνωρίζοντας ότι έχασε μια ευκαιρία. Είναι ακόμα στο 1-over ισοτιμία.

  • Ο αέρας αρχίζει να δυναμώνει λίγο στην Αουγκούστα. Και αυτά τα αστραπιαία πράσινα – ο άνεμος τα κρατά στεγνά – κρατούν τα πράγματα υπό έλεγχο. Θα έπρεπε να υπάρχουν πουλιά – ο Λουκ Λίστα είναι 4-κάτω από 14- αλλά η εικασία εδώ είναι ότι κανείς δεν πήγε πολύ λίγο σήμερα.

  • Phil Mickelson … Ναι, έβαλε το τρίτο. Αυτό οδήγησε σε τρεις μπαμπάδες. Εκτός από αυτό, είναι ίσος με τον γύρο του. Είναι στο +7.

  • Ας ρίξουμε μια ματιά στο χρηματικό έπαθλο για τους μεταπτυχιακούς, με συνολικά 20 εκατομμύρια δολάρια προς αρπαγή:

    Πρώτα $3.600.000

    2ο 2.160.000 $

    3ο 1.360.000 $

    4ος 960.000 $

    5ο 800.000 $

    6ος στα 720.000$

    7ος 670.000 $

    8ο 620.000 $

    9ος στα 580.000$

    10ο 540.000 $

    50ο 50.400 $

  • Μερικά ακόμα καλά διαβάσματα:

    Ο Ross Dellenger έγραψε για τον Tiger και ποιος θα κέρδιζε.

    Ο Dan Wetzel επανέλαβε την πρόταση του Vijay Singh να επεκτείνει τον εμβληματικό αριθμό 12. (Spoiler: Όλοι εκτός από τον Vijay πιστεύουν ότι είναι βλασφημία.)

  • Αν ψάχνετε για μια ενδιαφέρουσα ανάγνωση, ρίξτε μια ματιά στην ιστορία του Jay Busbee για τον Bryson DeCampe που παίζει με τρισδιάστατα σίδερα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Σοβαρά.

  • Ο Ρόρι ΜακΙλρόι, που δεν έτρεξε πολύ μακριά, μπόκαρε πρώτος. Στο +5, κατευθύνεται χωρίς νίκες στην 35η συνεχόμενη σειρά του, που χρονολογείται από το Masters του 2015.

  • Εάν οι πρώτες ομάδες αποτελούν ένδειξη, υπάρχουν μερικές χαμηλές βαθμολογίες σήμερα. Έξι παίκτες είναι ήδη κατώτεροι σήμερα το πρωί, συμπεριλαμβανομένου του Luke List, ο οποίος είναι 3-under στις δύο πρώτες του τρύπες.

  • Μια όμορφη μέρα στην Augusta

    Είναι μια όμορφη μέρα στην Augusta. Οι θερμοκρασίες είναι λίγο ραγδαίες τώρα, αλλά θα είναι ανοδικές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, με υψηλό τους 77

    Μόλις οκτώ παίκτες ήταν under την Παρασκευή. Αναμένετε ότι ο αριθμός αυτός θα είναι μεγαλύτερος σήμερα.

    Στην BetMGM, ο Scotty Scheffler είναι το φαβορί στο +140. Άλλοι συναρχηγοί είναι οι Bryson DeCambeau (+450) και Max Homa (+500).

    Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το Tiger Woods είναι στο +10000.

    Μείνετε εδώ για περισσότερες ενημερώσεις καθώς προχωρά ο Γύρος 3.

READ  Η ομάδα Τραμπ προβάλλει δύο επιχειρήματα στο δικαστήριο για να απορρίψει την υπόθεση λόγω διαβαθμισμένων εγγράφων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *