Pixel Fold, αναμένονται νέα χαρακτηριστικά AI

πριν 2 λεπτά

Ο CEO της Google, Sundar Pichai, ανεβαίνει στη σκηνή

Ο CEO της Alphabet, Sundar Pichai, στο Google I/O 2023

Google

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google ανεβαίνει στη σκηνή και δίνει σήμα ότι θα μιλούν για τεχνητή νοημοσύνη όλη μέρα.

«Όπως ίσως έχετε ακούσει, η τεχνητή νοημοσύνη είχε μια πολύ γεμάτη χρονιά», είπε ο Pichai.

«Με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, κάνουμε το επόμενο βήμα», πρόσθεσε.

πριν 17 λεπτά

Ας μιλήσουμε για το Google Pixel Fold, το Pixel 7a και τις νέες δυνατότητες Android

2 Φεβρουαρίου 2023 Τα στατιστικά στοιχεία Android θα εμφανίζονται στα κεντρικά γραφεία της Google στο Mountain View της Καλιφόρνια.

Τζάστιν Σάλιβαν | Καλές εικόνες

Η Google είναι επίσης πιθανό να συζητήσει για ενημερώσεις στο Android, το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο με 3 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές. Το Android 14 αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι και η εταιρεία μπορεί να αφιερώσει λίγο χρόνο μιλώντας για ορισμένες νέες δυνατότητες που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές.

Η Google αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο υλικό υπό την επωνυμία Pixel, όπως τα Pixel Fold, Pixel 7A και Pixel Tablet. Σύμφωνα με την Counterpoint Research, τα τηλέφωνα Pixel της Google αντιπροσωπεύουν μόνο το 2% της αγοράς των ΗΠΑ. — ως Leswing

πριν από 27 λεπτά

Η Google ανοίγει με μουσική που δημιουργήθηκε εν μέρει με AI

Πριν από το Google I/O, οι παρευρισκόμενοι απολαμβάνουν μια δωρεάν συναυλία από τον indie ηλεκτρονικό καλλιτέχνη Dan Deacon.

Το τραγούδι του Deacon, “When I’m Dying”, δημιουργήθηκε εν μέρει από τα εργαλεία δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης της Google, είπε. Το φόντο έγινε από μια γεννήτρια εικόνας που αντιδρούσε στους στίχους του τραγουδιού.

READ  Τα στούντιο του Χόλιγουντ διαπραγματεύονται για να αποφύγουν την απεργία των ηθοποιών – DW – 13/07/2023

«Θα παίξω μερικά τραγούδια και υπάρχει πολύ περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το Fenaki, το Bard και το MusicLM», είπε ο Deegan. – Πώς Leswing

πριν 32 λεπτά

Η τεχνητή νοημοσύνη θα πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο του Google I/O 2023

Η Google παρουσίασε το Bart AI, το δικό της chatbot για να ανταγωνιστεί τη Microsoft και το ChatGBT του OpenAI.

Jonathan Raw | NoorPhoto | Καλές εικόνες

Φέτος, πολλές από τις ανακοινώσεις της Google αναμένεται να επικεντρωθούν στην τεχνητή νοημοσύνη. Η τεχνητή νοημοσύνη έχει γίνει ένα καυτό θέμα στη βιομηχανία της τεχνολογίας, χάρη στην προσοχή του OpenAI και της ανταγωνιστικής Microsoft, που έχουν ενσωματώσει τα λεγόμενα «μοντέλα μεγάλων γλωσσών» στη μηχανή αναζήτησης.

Ωστόσο, η Google συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη αυτών των τεχνολογιών, ιδιαίτερα στην αρχιτεκτονική των μετασχηματιστών που χρησιμοποιούνται από το ChatGPT και άλλους ανταγωνιστές. Έχει το δικό του chatbot, το Bart, το οποίο επί του παρόντος περιορίζεται σε επιλεγμένους δοκιμαστές beta. Είναι ένα από τα ισχυρότερα τμήματα AI, που πρόσφατα αναδιοργανώθηκε ως Google DeepMind. — ως Leswing

πριν από 36 λεπτά

Βρισκόμαστε στο Google I/O 2023

Google I/O 2023

Jennifer Elias | CNBC

Καθόμαστε στο Google I/O 2023 και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την εκδήλωση.

Η κεντρική ομιλία θα διαρκέσει δύο ώρες και οι ανακοινώσεις θα εκτελούν τη γκάμα από ειδήσεις λογισμικού έως ειδήσεις υλικού. Όμως, όπως είπαμε ήδη, η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι το κύριο επίκεντρο του Google I/O 2023.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ανακοινώσει πολλές διαμορφωτικές ενημερώσεις τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής ενός μοντέλου μεγάλης γλώσσας γενικής χρήσης (LLM), ανέφερε το CNBC τη Δευτέρα. — Τζένιφερ Ηλίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *